FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Sloga Simin Han - Tuzla
imas li snimljene goloveslogash je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibrahimo ... eza/208007
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
#NikoNikoSamoSlogaSiminHan
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bravo Sloga Tuzla 

ckapi prodana :puke:tuzlak1987 je napisao/la:Bravo Sloga Tuzla :ljepota:
klosaru da te ne vidim vise na temi Slobode
*Simin Han, ako se poveže Tuzla za Simin Han, doći će privrednici, kompjuteri, Šabovići i možemo komotno (Sloga) u tri lijepe materine.tuzlak1987 je napisao/la:Bravo Sloga Tuzla

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada pravimo transparent "Bog Bosna Bosnjaci" ?VolimTz je napisao/la:*Simin Han, ako se poveže Tuzla za Simin Han, doći će privrednici, kompjuteri, Šabovići i možemo komotno (Sloga) u tri lijepe materine.tuzlak1987 je napisao/la:Bravo Sloga Tuzla

Da me to nisi provalio. Ja to ne smijem, a ti donesi slobodno.tuzlak1987 je napisao/la:Kada pravimo transparent "Bog Bosna Bosnjaci" ?VolimTz je napisao/la:*Simin Han, ako se poveže Tuzla za Simin Han, doći će privrednici, kompjuteri, Šabovići i možemo komotno (Sloga) u tri lijepe materine.tuzlak1987 je napisao/la:Bravo Sloga Tuzla

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bio bi red da neko kao Slon ili slicno pocne prenositi Slogu, narod u Tuzli je to zasluzio..
Sloga dobija za Ibrahimovica 80.000 KM + 20 % . mislim da su to dobre para za prvu ligu. vise dobili od Tuzla za Ordagica. 

-
- Kontakt:
Ordagic 8o ooo dolara,Zukanovic je napisao/la:Sloga dobija za Ibrahimovica 80.000 KM + 20 % . mislim da su to dobre para za prvu ligu. vise dobili od Tuzla za Ordagica.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Sta ti znas, covjek je "strucnjak".....za maglu.crvenobijeli je napisao/la:Ordagic 8o ooo dolara,Zukanovic je napisao/la:Sloga dobija za Ibrahimovica 80.000 KM + 20 % . mislim da su to dobre para za prvu ligu. vise dobili od Tuzla za Ordagica.
🔴⚫️
Znači ipak je istina i zvanično, Azmir Husić i ljudi iz Sloge pomažu uređenju (busjenovanju, valjanju itd.) terena (za službene prostorije ne znam), ali odmah sam znao ko je zaslužan čim sam vidio sve one mašine na stadionu
. Svaka čast 

Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Ma budala..ovo je onaj agalo koji ima pet profila na forumu.
Samo Sioux 1989
Sloga iz Siminog Hana dobila je novog trenera nakon što je s klupe otišao Milenko Bošnjaković.
Federalni prvoligaš iz okolice Tuzle žele napraviti ozbiljnu priču za budućnost kluba, a nakon što je dovedeno nekoliko pojačanja, imenovan je i novi trener.
Kao što je SportSport.ba ranije i najavio, od naredne polusezone Slogu će voditi mladi stručnjak Nermin Bašić. Travničanin je u proteklom periodu vodio Metalleghe BSI i jedan je od najzaslužnijih za plasman u Premijer ligu, a sa čelnicima kluba se bio rastao uoči samog kraja prvog dijela sezone.
Bašić će u narednim danima održati prozivku i započeti pripreme Sloge za proljetni dio sezone u Prvoj ligi Federacije BiH.
Solidan izbor.
Federalni prvoligaš iz okolice Tuzle žele napraviti ozbiljnu priču za budućnost kluba, a nakon što je dovedeno nekoliko pojačanja, imenovan je i novi trener.
Kao što je SportSport.ba ranije i najavio, od naredne polusezone Slogu će voditi mladi stručnjak Nermin Bašić. Travničanin je u proteklom periodu vodio Metalleghe BSI i jedan je od najzaslužnijih za plasman u Premijer ligu, a sa čelnicima kluba se bio rastao uoči samog kraja prvog dijela sezone.
Bašić će u narednim danima održati prozivku i započeti pripreme Sloge za proljetni dio sezone u Prvoj ligi Federacije BiH.
Solidan izbor.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nusret Muslimovic je bio jedna od opcija, ali Nermin je odlican trener.
Zelim mu svu srecu.
Sigurno provjerene informacije su da se sljedece godine ide na ulazak, ozbiljne cifre su u pitanju.
Zelim mu svu srecu.
Sigurno provjerene informacije su da se sljedece godine ide na ulazak, ozbiljne cifre su u pitanju.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Fino Sloga to slaze za ovaj rang takmičenja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kakav vam je (bio) stoper Islamović ? Izgleda da treba u Radnički.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.