Ma nije to to kad u nesto nisi siguran pa se unosis u ekran onako refleksno iako si zumiro do zla bogaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:@Heller
Ubilo se za tebe.![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma nije to to kad u nesto nisi siguran pa se unosis u ekran onako refleksno iako si zumiro do zla bogaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:@Heller
Ubilo se za tebe.![]()
jesmo to presli na Simin Han hooligans modeBeduin je napisao/la:Jedva cekam nedjelju, da pobijedimo Novi Travnik (cini mi se) i priblizimo se sredini tabele, vrijeme je da pocnemo skupljati bodove i pobjegnemo Velezu.
Prodajem sezonsku za 40KM pa da kupim sezonsku za Slogu, da ih poguram.solinas je napisao/la:jesmo to presli na Simin Han hooligans modeBeduin je napisao/la:Jedva cekam nedjelju, da pobijedimo Novi Travnik (cini mi se) i priblizimo se sredini tabele, vrijeme je da pocnemo skupljati bodove i pobjegnemo Velezu.
Mnogi su vozači u Tuzli jutros ostali iznenađeni jer nisu mogli proći od Skvera do Tenisa.
Naime, na toj dionici sjeverne saobraćajnice promet je zatvoren, a sve zbog, kako smo saznali, ispitivanja nosivosti vjerovatno “najružnijeg” i najnepotrebnijeg tuzlanskog mosta.
Za sada još nije poznato do kada će biti zatvoren dio ove ulice, jer nismo dobili nikakvo službeno saopštenje.
FUP ore po gradu.Beduin je napisao/la:Koji glupani, zivote dragi.
Nekakva hapsenja kod bivse Muzicke skole izgleda. Trpa SIPA, ne vadi, samo nikad da ulete u Tusanjske prostorije, narocito u zlatno vrijeme Slobode (Zahirovici&co).
Trans ima, samo nam bubanj ponesi.Beduin je napisao/la:Prodajem sezonsku za 40KM pa da kupim sezonsku za Slogu, da ih poguram.solinas je napisao/la:jesmo to presli na Simin Han hooligans modeBeduin je napisao/la:Jedva cekam nedjelju, da pobijedimo Novi Travnik (cini mi se) i priblizimo se sredini tabele, vrijeme je da pocnemo skupljati bodove i pobjegnemo Velezu.![]()
Mozda sa njihovim navijacima odem i u Vrapcice na tekmu, a to vec zvuci kao neki pomak za TIFO scenu iz Tuzle, hhh.
nisu hapsenja iznenadio bi se kad bi ti rekao zasto je toliko policije angazovanoBeduin je napisao/la:Koji glupani, zivote dragi.
Nekakva hapsenja kod bivse Muzicke skole izgleda. Trpa SIPA, ne vadi, samo nikad da ulete u Tusanjske prostorije, narocito u zlatno vrijeme Slobode (Zahirovici&co).
Ko ce ga znati, ja jucer kuci dosao pa citam da su ih klepali oko Muzicke.KrojcicaHills je napisao/la:nisu hapsenja iznenadio bi se kad bi ti rekao zasto je toliko policije angazovanoBeduin je napisao/la:Koji glupani, zivote dragi.
Beduin je napisao/la:Ko ce ga znati, ja jucer kuci dosao pa citam da su ih klepali oko Muzicke.KrojcicaHills je napisao/la:nisu hapsenja iznenadio bi se kad bi ti rekao zasto je toliko policije angazovanoBeduin je napisao/la:Koji glupani, zivote dragi.
I sta ce brate sa njim,prodat ga na hametovoj u po cijeneHeller je napisao/la:****, ako bi neko htio ukrast trofej ukro bi ga ubosni.
Da si ti neki Francuski kolekcionar koji hoce klempu u licnoj kolekciji, bil ga mazno u Tuzli il u Minhenusolinas je napisao/la:I sta ce brate sa njim,prodat ga na hametovoj u po cijeneHeller je napisao/la:****, ako bi neko htio ukrast trofej ukro bi ga ubosni.
a dje ce u BosnuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ali je ispostovao sa Slobodinom majicom![]()
svugdje je to tako nije samo ovo slucaj...elamalakia je napisao/la:a dje ce u BosnuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ali je ispostovao sa Slobodinom majicom![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.