Ili onda kad je Eurosport prenosio Indijsku ligu.......Manuel je napisao/la:Australijska Liga na Areni Sport![]()
Cekamo jos Meksicku AKOBOGDA na Sport Klubu

Volio bih da se Bundesliga vrati na sportklub, pun mi **** onih neznalica od komentatora....
Ili onda kad je Eurosport prenosio Indijsku ligu.......Manuel je napisao/la:Australijska Liga na Areni Sport![]()
Cekamo jos Meksicku AKOBOGDA na Sport Klubu
stavi audio na engleski i problem rijesenMrWhite je napisao/la:Ili onda kad je Eurosport prenosio Indijsku ligu.......Manuel je napisao/la:Australijska Liga na Areni Sport![]()
Cekamo jos Meksicku AKOBOGDA na Sport Klubu![]()
Volio bih da se Bundesliga vrati na sportklub, pun mi **** onih neznalica od komentatora....
moze sto ne bi moglo, imas srpski i engleski ponudjen kad pritisnes audioNeutral je napisao/la:Može li se tako ES2 HD staviti na naški? Kod mene su tu engleski komentatori.
Što bi bojkotovali kad su prošlo kolo prenosili FInska - Kosovo?irfo je napisao/la:Jel ovo sportklub bojkotuje kosovo, nema ni na jednom kanalu te utakmice a npr sk 6 ce prenosit island-finska
aha, nisam znao da su prenosili tu, samo mi je cudno jer je ova utakmica jedna od najzanimljivijih veceras, a nema je u programuarelinho je napisao/la:Što bi bojkotovali kad su prošlo kolo prenosili FInska - Kosovo?irfo je napisao/la:Jel ovo sportklub bojkotuje kosovo, nema ni na jednom kanalu te utakmice a npr sk 6 ce prenosit island-finska![]()
Sk3 , snimakirfo je napisao/la:Jel ovo sportklub bojkotuje kosovo, nema ni na jednom kanalu te utakmice a npr sk 6 ce prenosit island-finska
Indijska je neprevazidjenaMrWhite je napisao/la:Ili onda kad je Eurosport prenosio Indijsku ligu.......Manuel je napisao/la:Australijska Liga na Areni Sport![]()
Cekamo jos Meksicku AKOBOGDA na Sport Klubu![]()
Mislim da Hrvatska, BiH i Srbija ne mogu ići direktno na SK, već samo u snimci.irfo je napisao/la:aha, nisam znao da su prenosili tu, samo mi je cudno jer je ova utakmica jedna od najzanimljivijih veceras, a nema je u programuarelinho je napisao/la:Što bi bojkotovali kad su prošlo kolo prenosili FInska - Kosovo?irfo je napisao/la:Jel ovo sportklub bojkotuje kosovo, nema ni na jednom kanalu te utakmice a npr sk 6 ce prenosit island-finska![]()
Trazi drugi resiver ili uzmi karticuNeutral je napisao/la:Kako riješiti da mi daljinski od telemacha ne šalta tv. Dakle lg tv, a telemachov daljinski ga šalta k'o veliki. Kakav je ovo bug. Čitao sam da se to mnogima dogodilo.
Bassha je napisao/la:Srijeda
SK1
18:00 Eurocup: Lietkabelis - MZT
19:50 Eurocup: Zenit - Bayern 2. POLUVRIJEME
21:00 Euroleague: Real Madrid - Olympiacos
SK2
18:30 Eurocup: Khimki - Lietuvos
20:45 Eurocup: Murcia - Budućnost
SK3
21:00 Eurocup: Gran Canaria - Cedevita
SK4
19:00 Eurocup: Valencia - Ulm
SK5
18:00 Eurocup: Lietkabelis - MZT
20:00 Eurocup: Alba - Fuenlabrada
SK6
20:30 Eurocup: Olimpija - Lokomotiv Kuban
Cetvrtak
SK1
21:00 Euroleague: Crvena zvezda - Darussafaka
SK2
20:00 Euroleague: Emporio Armani - Maccabi
SK3
19:00 Euroleague: Galatasaray - CSKA
Petak
SK1
20:15 Euroleague: Panathinaikos - Zalgiris UKLJUČENJE
SK2
21:00 Euroleague: Baskonia - Efes
SK3
19:30 Euroleague: Fenerbahce - Brose
Maestro21 je napisao/la:Ne radi ni kod mene taj addonarelinho je napisao/la:Ja kad pokrenem bilo koji kanal na kodiju izbaci mi One or more items failed to play. Check the log file for details. I to me baš nervira.
imate na Navi X, ukucajte u pretragu SrbijaSportMix1, tamo imate arene i sk, kod mene radi normalno
Quinlan je napisao/la:ima na Zemtv pa sport pa sport365 a i na ostalim, na onom prvom isto bude
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.