To je taktika.. Isto ko sto je Dzeno mijenjo igracima brojeve na prijateljskim..Memara je napisao/la:Prijateljska: Split 3-0 Zeljkan
zipa gol razliku Splita...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To je taktika.. Isto ko sto je Dzeno mijenjo igracima brojeve na prijateljskim..Memara je napisao/la:Prijateljska: Split 3-0 Zeljkan
zipa gol razliku Splita...
Ma valjali bi nama sada i Bilbija i "Klaudio" ali sta je, tu je.MartinSco je napisao/la:Kako bi nam onaj Nemanja Mijušković sad valj'o... Eno ga, reprezetativac..
Ne sirite bezveze dezinformacije..ThrillerHz je napisao/la:Svidja mi se ovo zatisje pred buru. Btw je li istina da Duljevic nece da produzi ugovor i da je zbog tog ''povrijedjen'' i ne igra ?
Nije istina.ThrillerHz je napisao/la:Svidja mi se ovo zatisje pred buru. Btw je li istina da Duljevic nece da produzi ugovor i da je zbog tog ''povrijedjen'' i ne igra ?
Ma rega, nisam ni predstavio ko informaciju, zato sam i pitao, da vidim ima li istine u tome. Btw jos jednu sam nacuo, navodno ce nas Tan prodat nekim Rusima ??Zip je napisao/la:Ne sirite bezveze dezinformacije..ThrillerHz je napisao/la:Svidja mi se ovo zatisje pred buru. Btw je li istina da Duljevic nece da produzi ugovor i da je zbog tog ''povrijedjen'' i ne igra ?
Ne vjerujte svemu sto cujete od tamo nekoga..
Kako god, on je jedna velika curica koja ima veliki potencijal..
Al nije dovoljno pametan da to iskoristi..
Iskreno vjerujem da ce na derbiju biti najbolji i da se proda na toj utakmici..
Ne znam koliko u tome ima istina za te Ruse,ali i ja sam nacuo da se Tan ne bi puno dvoumio da nas proda bilo kome ko bi dao iole korektnu ponudu,samo da nije na gubitku.ThrillerHz je napisao/la:Ma rega, nisam ni predstavio ko informaciju, zato sam i pitao, da vidim ima li istine u tome. Btw jos jednu sam nacuo, navodno ce nas Tan prodat nekim Rusima ??Zip je napisao/la:Ne sirite bezveze dezinformacije..ThrillerHz je napisao/la:Svidja mi se ovo zatisje pred buru. Btw je li istina da Duljevic nece da produzi ugovor i da je zbog tog ''povrijedjen'' i ne igra ?
Ne vjerujte svemu sto cujete od tamo nekoga..
Kako god, on je jedna velika curica koja ima veliki potencijal..
Al nije dovoljno pametan da to iskoristi..
Iskreno vjerujem da ce na derbiju biti najbolji i da se proda na toj utakmici..
franklampard8 je napisao/la:Ma ko ce nas kupit, dajte ljudi..
Ma nista od tog.streetstyle je napisao/la:franklampard8 je napisao/la:Ma ko ce nas kupit, dajte ljudi..
Na 2 strane otvoreni pregovori. prema Turcima i prema ....!!!
streetstyle je napisao/la:Plus...gura nas TA u sponzorstvo sa jednim Turskim gigantom....pregovori u toku.
Ma ni ovo nisu provjerene informacije, cisto ono mahalske... Navodno nas se za 10 mil moze kupit od Tana i potpisujem: "Amin da nas proda iole normalnom vlasniku (jer on se nije pokazao takvim)!"ThrillerHz je napisao/la:Ne znam koliko u tome ima istina za te Ruse,ali i ja sam nacuo da se Tan ne bi puno dvoumio da nas proda bilo kome ko bi dao iole korektnu ponudu,samo da nije na gubitku.Zip je napisao/la:
Ma rega, nisam ni predstavio ko informaciju, zato sam i pitao, da vidim ima li istine u tome. Btw jos jednu sam nacuo, navodno ce nas Tan prodat nekim Rusima ??
Navodno se je vec odavno pokajao sto je uopste ulazio u ovaj aranzman.
Ovo je neprovjerena informacija doduse,ali sam onako razmisljao o svemu,a pogotovo o ovom periodu unazad nekih godinu dana i vjerujem da u ovome ima istine. Evo pogledajte vec godinu dana mi nismo kako treba pojacanje doveli,na akademiji se ne radi nista,slavine zavrnute na sve strane...
Amin da nas proda iole normalnom vlasniku (jer on se nije pokazao takvim)!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.