FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne treba se previse loziti ipak jedan njihov igrac kosta kao cjeli nas tim, a danas se ne baca novac uzalud a pogotovo ne kod Jevreja. Ipak navijacki se nadati, i ocekivati od nasih momaka da daju sve od sebe.Ovo je i njima velika prilika da se pokazu koliko vrijede i toga su svjesni. Ako bude malo srece moze ovaj Željo napraviti nesto jer onaj sastav protiv Cibalije izgledao je pakleno. SRETNO PLAVI!
Željovke i Željovci, sretno Vam veceras. Držim palčeve za dobar uspjeh.
Pozdrav iz sparnog Zagreba

Pozdrav iz sparnog Zagreba
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
- Kontakt:
Prenosa nema, ali BHTV ima prijenosEkipa je napisao/la:Znači, nema prenosa ?
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
- Pitar Bosanska Otoka
- Kontakt:
Ma brate gledo si Svjetsko prvenstvo i vidio si da to nista neznaci na terenu , nek oni kostaju 30 puta vise, ali ako to nedokazu na terenu nista od toga !djale je napisao/la:Ne treba se previse loziti ipak jedan njihov igrac kosta kao cjeli nas tim, a danas se ne baca novac uzalud a pogotovo ne kod Jevreja. Ipak navijacki se nadati, i ocekivati od nasih momaka da daju sve od sebe.Ovo je i njima velika prilika da se pokazu koliko vrijede i toga su svjesni. Ako bude malo srece moze ovaj Željo napraviti nesto jer onaj sastav protiv Cibalije izgledao je pakleno. SRETNO PLAVI!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Evo Cibalia osvojila neki turnir, pobijedili MV Croatiu i Karlovac. Izgleda da smo mi ipak prejaki.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
za ove koji nisu u mogucnosti gledati BHT , evo link :
http://atdhe.net/21151/watch-hapoel-tel ... eljeznicar
http://atdhe.net/21151/watch-hapoel-tel ... eljeznicar
MA najaci ocami !Virtu4l je napisao/la:Evo Cibalia osvojila neki turnir, pobijedili MV Croatiu i Karlovac. Izgleda da smo mi ipak prejaki.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Pitar Bosanska Otoka
- Kontakt:
Jos kad se uzme u obzir kako se vi prije pola godine prosli sa KarlovcemBosnier je napisao/la:MA najaci ocami !Virtu4l je napisao/la:Evo Cibalia osvojila neki turnir, pobijedili MV Croatiu i Karlovac. Izgleda da smo mi ipak prejaki.

FK SARAJEVO
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Tacno. I sad skontaj koliko smo jaci sad nego na polovini prosle sezone ..Pitar Bosanska Otoka je napisao/la:Jos kad se uzme u obzir kako se vi prije pola godine prosli sa KarlovcemBosnier je napisao/la:MA najaci ocami !Virtu4l je napisao/la:Evo Cibalia osvojila neki turnir, pobijedili MV Croatiu i Karlovac. Izgleda da smo mi ipak prejaki.

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Napredak je i više nego očigledan, zar ne?Pitar Bosanska Otoka je napisao/la:Jos kad se uzme u obzir kako se vi prije pola godine prosli sa Karlovcem
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Meni je Lazo poslao poruku:" Brate nemoj da brines, veceras ce se videti ko je ko"
Sad sam rahat! 

stole nisi to valjda optimistican oko ekipe 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mislim da se mozemo ukljuciti u borbu za evropsku ligu ...Seyo_TM je napisao/la:stole nisi to valjda optimistican oko ekipe

AMAR OSIM
- Pitar Bosanska Otoka
- Kontakt:
Ispade da je Svicarska bolja od Spanije heheehehVirtu4l je napisao/la:Napredak je i više nego očigledan, zar ne?Pitar Bosanska Otoka je napisao/la:Jos kad se uzme u obzir kako se vi prije pola godine prosli sa Karlovcem
FK SARAJEVO
HAj vidjecemo ga vecerasdjale je napisao/la:Meni je Lazo poslao poruku:" Brate nemoj da brines, veceras ce se videti ko je ko"Sad sam rahat!
Što znači da trebamo proći HapoelStole iz Bora je napisao/la:Mislim da se mozemo ukljuciti u borbu za evropsku ligu ...

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
J.biga, ti si prvi krenuo sa tom "logikom" i spomenu Karlovac-Zeljo. Znaci sve sto dalje "ispadne" krenulo je od tebe ..Pitar Bosanska Otoka je napisao/la:Ispade da je Svicarska bolja od Spanije heheehehVirtu4l je napisao/la:Napredak je i više nego očigledan, zar ne?Pitar Bosanska Otoka je napisao/la:Jos kad se uzme u obzir kako se vi prije pola godine prosli sa Karlovcem

AMAR OSIM
Stole iz Bora je napisao/la:Mislim da se mozemo ukljuciti u borbu za evropsku ligu ...Seyo_TM je napisao/la:stole nisi to valjda optimistican oko ekipe

bice jako zanimljiva sezona...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Jao ubleha pitarskih, fol nam žele srecu sadPitar Bosanska Otoka je napisao/la:Komsije sretno veceras od srca.

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 46 gostiju.