Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nerminovic
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Nerminovic » 08 okt 2016, 17:16

Nervira me samo kako primamo jeftine golove, onako djeca vise ne primaju iz prekida, umjesto da ga ispratis do prve stative ti njega gledas...sestremi doslo mi da se bacim na ledja, da li je previse od igraca traziti samo malo agresivnost?

:facepalm:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 08 okt 2016, 17:19

Nerminovic je napisao/la:Nervira me samo kako primamo jeftine golove, onako djeca vise ne primaju iz prekida, umjesto da ga ispratis do prve stative ti njega gledas...sestremi doslo mi da se bacim na ledja, da li je previse od igraca traziti samo malo agresivnost?

:facepalm:
To je to. Nisu fokusirani. Svaki balvan iz nase lige je u stanju odradit svoj zadatak na prekidima. To je najlakse u nogometu. Ali Dzeko ocito ne razmislja o nogometu kada je na terenu. Nedopustivo.

Znaci golovi 2 kardinalne greske i spavanje kod prekida. 4. gol je odlicna solo akcija i jedini koliko-toliko prihvatljiv gol.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 08 okt 2016, 17:56

Covjeku u reprezentaciji je potrebna jedna losa da odigra jednu dobru utakmicu.
lezVe do bagro

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 08 okt 2016, 19:12

Edine,covjek koji te nikad nije pljunuo,koji je uvijek imao opravdanje za tebe te moli da predas traku.
Predaj je nekom mu.donji poput Kolasinca,Besica ili Lulica.

Predaj je Edine.

Ti si nas najbolji igrac ali ne mozes nositi kapitensku traku,to je odgovornost i obaveza koju ti ne ispunjavas i koje,cini se,nisi ni svjestan.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 08 okt 2016, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 08 okt 2016, 19:13

Fidelis je napisao/la:Edine,covjek koji te nikad nije pljunuo,koji je uvijek imao opravdanje za tebe te moli da predas traku.

Predaj je Edine.
Ovo vic neki? Dobaaaarrr. Mislim drugu dvojicu kontam i smatram da su validni nasljednici kapitenske trake. Al kad se babo povuce. ;)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 08 okt 2016, 19:33

Fidelis je napisao/la:Edine,covjek koji te nikad nije pljunuo,koji je uvijek imao opravdanje za tebe te moli da predas traku.

Predaj je Edine.

Ti si nas najbolji igrac ali ne mozes nositi kapitensku traku,to je odgovornost i obaveza koju ti ne ispunjavas i koje,cini se,nisi ni svjestan.
Opet siluješ tastaturu..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 08 okt 2016, 19:47

Predaj je Edine.

Nikad on nije bio za kapitena.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 08 okt 2016, 19:49

vala nije ni besic

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 okt 2016, 20:43

soccerfan je napisao/la:

Predaj je Edine.
Ovo vic neki? Dobaaaarrr. Mislim drugu dvojicu kontam i smatram da su validni nasljednici kapitenske trake. Al kad se babo povuce. ;)
Cuj Lulic mudonja :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 okt 2016, 21:05

Edine drama partija sinoc. Bravo majstore
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 08 okt 2016, 22:35

Lulic je mudonja,da.Ne postoji utakmica u istoriji reprezentacije koju je on odhodao i u kojoj nije dao sve od sebe.
Njegov ucinak u segmentu trke,agresivnosti,presinga,napora koji ulozi u jednoj utakmici jednak je naporu i trudu koji ogromna vecina drugih ulozi za tri utakmice.

Taj fakt se ne moze pobiti,sve je lako provjerljivo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 okt 2016, 22:42

Sta je bilo momcino? Tema Edin Dzeko nije kmi kmi Lulic :nene:

Edine probudi se nemoj igrati ko vagina tebra, zagalami na ostale isto tako. Pokazi da si kapiten, odma zakazi sastanak s igracima bez Mese i objasni neke stvari. Bruka i sramota sta vam uradise izmiksani. Kakvi su ono poklon golovi, nemoj sve pod tepih zemberek ga ****.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 okt 2016, 22:48

Je li to se ponovo probudio mit o netrcanju Dzeke? :facepalm: I Ibisevic kao pruzio bolju partiju :rol: Pa, i kad je bio najgori Dzeko je barem znao primiti loptu, dodati kratak pas, spustiti loptu... nesto sto je za Ibisevica u dresu repke visa matematika izgleda.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 08 okt 2016, 22:51

Fidelis je napisao/la:Lulic je mudonja,da.Ne postoji utakmica u istoriji reprezentacije koju je on odhodao i u kojoj nije dao sve od sebe.
Njegov ucinak u segmentu trke,agresivnosti,presinga,napora koji ulozi u jednoj utakmici jednak je naporu i trudu koji ogromna vecina drugih ulozi za tri utakmice.

Samo u jucerasnjoj utakmice, sredinom drugog poluvremena, taj tvoj mu*onja je upropastio 2 sanse u 16ercu. Jednu driblingom zavrsio u autu, drugu glumatanjem penala zasta mu nijedan sudija na svijetu nebi dao penal. Ne kazem ja da Lulic nije dobar igrac, daleko od toga. Aliiii, doci ovdje i reci zivoj legendi nase reprezentacije, covjeku koji je toliko dao za reprezentaciju reci da preda kapitensku traku jednom Senadu Lulicu je smijesno! ;) S M I J E S N O! Ne branim ja ni Dzeku na osnovu juceranje tekme, jer nije bio na svom nivou, da se zna. Ali juce su se 3 igraca pojavila na terenu u Belgiji. Begovic, Kolasinac i Bicakcic. Gdje su ostali bili je prica za sebe. ;) Sta bi mogli reci onda za Caspera Vedada koji glumi Caspera vec koju tekmu po redu?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 08 okt 2016, 23:13

soccerfan je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:Lulic je mudonja,da.Ne postoji utakmica u istoriji reprezentacije koju je on odhodao i u kojoj nije dao sve od sebe.

Samo u jucerasnjoj utakmice, sredinom drugog poluvremena, taj tvoj mu*onja je upropastio 2 sanse u 16ercu. Jednu driblingom zavrsio u autu, drugu glumatanjem penala zasta mu nijedan sudija na svijetu nebi dao penal. Ne kazem ja da Lulic nije dobar igrac, daleko od toga. Aliiii, doci ovdje i reci zivoj legendi nase reprezentacije, covjeku koji je toliko dao za reprezentaciju reci da preda kapitensku traku jednom Senadu Lulicu je smijesno! ;) S M I J E S N O! Ne branim ja ni Dzeku na osnovu juceranje tekme, jer nije bio na svom nivou, da se zna. Ali juce su se 3 igraca pojavila na terenu u Belgiji. Begovic, Kolasinac i Bicakcic. Gdje su ostali bili je prica za sebe. ;) Sta bi mogli reci onda za Caspera Vedada koji glumi Caspera vec koju tekmu po redu?
Ti pricas o igri a ja o zalaganju.
Igrao je lose sinoc,i ne samo sinoc ali nikad se nije desilo da se nije maksimalno borio.
Pogledaj snimak,jedini igrac koji ide odmah na protivnickog igraca,sve osvojene lopte koje smo imali on je osvojio,od kojih neke u njihovoj opasnoj zoni.Jedini koji igra fudbal koji se danas igra,ne daje prostor igracu i povlaci se pred njim vec ide direkno na njega odmah po primanju lopte.A to je rak rana nase igre i naseg mentaliteta.

Dzeko ne moze biti kapiten,kapiten mora izginuti u svakoj utakmici.Nema tu rasprave.
Najbolji igrac niposto ne znaci i najbolji kapiten.Kome ce on prigovoriti nesto kad njega prvog cesto hvata qrcobolja,kad ce mu svaki reci sta mi ti imas govoriti,pogledaj se?Kapiten se ne moze tako ponasati i tacka.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 okt 2016, 12:33

Bravo @fidelis... vedo je trco i za sebe i za dzeku protiv belgije. . On kao kapiten mora da povuce i vodi ekipu a ne seta se po terenu i uzima sve prelahko..drag mi je edin igrac al sam bio duboko razocaran njegovim ponasanjem u petak... kapiten se mora zrtvovat za ekipu i ostavit zadnji Atom snage na terenu !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 okt 2016, 18:57

Džeko znas sta ti je raditi, nemoj se vuci ko prebijena macka po terenu.
Drekni jednom na njih kad vidis su u la-la landu.
Trazi loptu, maši rukama ko da parkiras avion. Bori se lipu vam **** brate.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 10 okt 2016, 19:01

bhfanatic14 je napisao/la:Bravo @fidelis... vedo je trco i za sebe i za dzeku protiv belgije. . On kao kapiten mora da povuce i vodi ekipu a ne seta se po terenu i uzima sve prelahko..drag mi je edin igrac al sam bio duboko razocaran njegovim ponasanjem u petak... kapiten se mora zrtvovat za ekipu i ostavit zadnji Atom snage na terenu !
Evo, moze ovako... Ja se pripremam godinu dana, i onda cu trcati za Dzeku, Ibisevica, Pjanica i Medunjanina, samo da zaigram za reprezentaciju. Jer izgleda da je to najvaznija stvar u fudbalu- bezglavo trcanje po terenu. :think: Koga briga sto se zbunis kad treba dupli pas izvesti, bitno je da si pretrcao puno :urnebes:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 okt 2016, 19:10

HeraklitMracni je napisao/la:vala nije ni besic
On je najmanje za kapitena od svih nasih igraca. Dok ne sazrije to jest.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 okt 2016, 22:26

Hvala ti sto postojis
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HariTz, hurem, L-Train, legendarnadruga, Majestic-12 [Bot], torbica, Zglavkar i 49 gostiju.