Pa nisu iz nase uprave fizicki radnici da postavljaju, polako nije jos ni postavljen !tax je napisao/la:led ekran nije vasa uprva postavila vec onaj centar samo da znate

Oce to kada nam je u upravi gradonacelnik Centra !

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa nisu iz nase uprave fizicki radnici da postavljaju, polako nije jos ni postavljen !tax je napisao/la:led ekran nije vasa uprva postavila vec onaj centar samo da znate
HAHAH de nemoj vise haha mislim da Blekic ima puno kila da bi LED ekrane postavljotax je napisao/la:led ekran nije vasa uprva postavila vec onaj centar samo da znate
Nadamo se Džemi i Ledetu, al' teško....Silkoni je napisao/la:Zanima me znali iko jeli gotovo sa pojacanjima za sad..*?????
Obojici je propao transfer u INO.. Tako da ima sansi da dodju kod nas.. Mada male su sanse.. Zbog novca... Treba dugove sad klub vracati ionako su dosta pojacanja doveli....dzenan01 je napisao/la:Nadamo se Džemi i Ledetu, al' teško....Silkoni je napisao/la:Zanima me znali iko jeli gotovo sa pojacanjima za sad..*?????
Ako bilo ko od navedenih bude htio doći kod nas, pare se moraju naćiadnan_hzsa je napisao/la:Obojici je propao transfer u INO.. Tako da ima sansi da dodju kod nas.. Mada male su sanse.. Zbog novca... Treba dugove sad klub vracati ionako su dosta pojacanja doveli....dzenan01 je napisao/la:Nadamo se Džemi i Ledetu, al' teško....Silkoni je napisao/la:Zanima me znali iko jeli gotovo sa pojacanjima za sad..*?????
stolice nisu zamjenjene jos.... nemoze preko noci toRespektiva je napisao/la:Eh ovako ..
Lede i Berberović možda a vjerovatno će potpisati za nas jer su im propali angažmani u inostranstvu , što se tiče LED ekrana postavljen je , zamijenjeno je 14000 stolica i pregovara se da se napravi na tribini grb Sarajeva od stolica kao što ima Hajduk..
Nema nikakva tekma vcrs, samo treningadnan_hzsa je napisao/la:stolice nisu zamjenjene jos.... nemoze preko noci toRespektiva je napisao/la:Eh ovako ..
Lede i Berberović možda a vjerovatno će potpisati za nas jer su im propali angažmani u inostranstvu , što se tiče LED ekrana postavljen je , zamijenjeno je 14000 stolica i pregovara se da se napravi na tribini grb Sarajeva od stolica kao što ima Hajduk...... sad ne znam jel ekran postavljen.. vidjecu u 6 sati danas ima utakmica na kosevu neka pripremna...
Nema ništa od pojačanja,jer je kupljen LEDSilkoni je napisao/la:Zanima me znali iko jeli gotovo sa pojacanjima za sad..*?????
rumbalija je napisao/la:Nema ništa od pojačanja,jer je kupljen LEDSilkoni je napisao/la:Zanima me znali iko jeli gotovo sa pojacanjima za sad..*?????
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anex, Armija1987, BeYaZ, bhfanatic14, boki86, Bordo10, bordobijeli, budzak, CIKICA, Dadox, ErosViverosViv, fks74, Fouzi1, Google Adsense [Bot], hazarder, HyperOS, James1987, JavierBosnia, johntravolta123, mnon46, napoleon72, NazorUso, PingoFTW, Pitar6785, Posejdon, riki46, roccosiffredi, siroliver69, Taree, Vanja8, VolimBiH96, zagorski i 331 gost.