Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Hvala Rodgersu na uvodjenju Sterlinga u prvi tim, Flanagana na poziciju lijevog beka, dovođenja Coutinha, te konstantog guranja u prvih 11, hvala mu za Gerrardovu defanzivnu rolu koju je perfektno odigrao, također hvala mu na fantasticnom triju naprijed SSS i "nadi" za trofejom lige 2013/14.
Ali bibliotekaru, mrzim te zbog uništavanja legende kluba Daniel Aggera, to ti nikad neću halaliti, i da ne zaboravim bruku protiv Stokea od 6-1.
Ali bibliotekaru, mrzim te zbog uništavanja legende kluba Daniel Aggera, to ti nikad neću halaliti, i da ne zaboravim bruku protiv Stokea od 6-1.
5 times champions of Europe. #YNWA
Nemojte pričat ljudi,da nam je donio titulu u toj sezoni,slavili bi ga ko kralja,znači nemojte molim vas.Ko je mogao predvidjeti ono što se desilo sa Gerrardom tu utakmicu protiv Chelsea,apsolutno niko.Ta sezona je bila perfektna,htio to neko priznati ili ne.Sve se nekako poklopilo,ali jednostavno nismo izdržali i to je to.Nadam se da ćemo ubrzo opet imati priliku.
Agger je uistinu volio Liverpool,ali više nije bio kalibar za ovaj tim,stalno je pravio kikseve,nešto kao Škrtel i jednostavno je morao otići.Hvala obojici neizmjerno.
Agger je uistinu volio Liverpool,ali više nije bio kalibar za ovaj tim,stalno je pravio kikseve,nešto kao Škrtel i jednostavno je morao otići.Hvala obojici neizmjerno.
You'll never walk alone.
Bas tako. Imas plus od mene.Believe je napisao/la:Nemojte pričat ljudi,da nam je donio titulu u toj sezoni,slavili bi ga ko kralja,znači nemojte molim vas.Ko je mogao predvidjeti ono što se desilo sa Gerrardom tu utakmicu protiv Chelsea,apsolutno niko.Ta sezona je bila perfektna,htio to neko priznati ili ne.Sve se nekako poklopilo,ali jednostavno nismo izdržali i to je to.Nadam se da ćemo ubrzo opet imati priliku.
Moramo priznati da smo igrali jako lijepo i ko je moga pomisliti da ce bas Gerrard onako kiksati.
Rodgers jednostavno nije mogao premostiti gubitak Suareza i stalne povrede Sturridga.
Ali da se ne lazemo Klopp je trenutno klasa vise od Brendana.
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Mislim da mu je celtic sad idealna prilika mlad je jos ako ne bude previse tvrdoglav može napredovati.gaston je napisao/la:Pa i nijefera je napisao/la:Sto ti je statistika.... neko bi mogao pomisliti da rodgers nije los trener
Nije kvalitet za Liverpool al' nije vala ni level levata tipa Hodgsona.
Ona sezona mu je bila strašna, tad je i nakucao ovu statistiku, jos gerrardu onu glupost nisam oprostio. Kad se onda nije nista osvojilo ja sam totalno izgubio nadu... a poslije je sve i krenulo nizbrdo.
Sreća sad sa kloppom opet ima neke nade.
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa samo je Klopp od svih dostupnih bio upgrade za Rodgersa, ovo ostalo bi bilo isto mozda i gore. Ne znam kako bi se Pep snasao, ali i on je do sada vodio samo momcadi iz samog vrha nogometa. Mislim da je Liverpool bas imao srece pa se Klopp odlucio da ga preuzme. Moze pricati sta ko hoce, top 3 trenera na svijetu. 

a da prvo Klopp uradi nešto konkretno pa da ga počnemo hvalit?
Walk on, with hope in your hearts.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ima i toga haha
Al eto, makar uzivamo u igrama
Al eto, makar uzivamo u igrama

- Amsterdam1312
- Kontakt:
Coutinho gol i asistencija sinoć, Firmino gol.. 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Samo da sve prođe bez povreda, ko ce iscekati SCUM 

Da hoće oni nazad u evropu danas nekako. Njima treba 7 dana da sebi dođu poslije reprezentacije.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Grande Hipia! Sretan rodjendan velikom covjeku i odlicnom stoperu zbog kojeg sam i počeo navijati za Liverpul 

ZZ
kloppova godisnjica
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Volio bih da pobjedimo United penalom u 95-toj minuti utakmice.
Liverpool - United
Liverpool - WBA
Liverpool - Tottenham
Slijede tri utakmice kući i treba ih sve uzeti, Tottenham je kup utakmica.
Prva od njih je United. Prošli put kada je bila pauza zbog reprezentativnih utakmica United je djelovao katastrofalno nakon njih, a mi preporođeni. Očekujem isti scenario sada, ali bih ipak zbog atmosfere na forumu volio da pobjedimo United penalom u 95-toj minuti.
Sve imamo na našoj strani, FA, stadion, domaću publiku, atmosferu u i oko kluba...
Liverpool - United
Liverpool - WBA
Liverpool - Tottenham
Prva od njih je United. Prošli put kada je bila pauza zbog reprezentativnih utakmica United je djelovao katastrofalno nakon njih, a mi preporođeni. Očekujem isti scenario sada, ali bih ipak zbog atmosfere na forumu volio da pobjedimo United penalom u 95-toj minuti.
Sve imamo na našoj strani, FA, stadion, domaću publiku, atmosferu u i oko kluba...
Kocka je bačena
Zasto da ih pobjedjujemo tako kad ce im trica leci ionako.
Hendo asistent, Stu pogodio napokon 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Kako si samo zaoHendo je napisao/la:Volio bih da pobjedimo United penalom u 95-toj minuti utakmice.
Liverpool - United
Liverpool - WBA
Liverpool - Tottenham

Potpisujem Hendinu zelju... jos da bude nepostojeci penal i nepostojeci crveni kao slag na tortu.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Neke novine su objavile da Lovren, Lallana i Coutinho dobijaju nove ugovore.
Samo da Runi igra u prvoj postavi.
Igrač utakmice sinoć:

Samo da Runi igra u prvoj postavi.

Igrač utakmice sinoć:

Kocka je bačena
Pocelo se sa Liverpoolom na masteri ligi ,sto inace nemam obicaj ,jer znam da je Klop profesor svog zanata i da ce ovo bit sampionska sezona
Sumnjam da je Live ikad uzimo ovako protivnike,ko sto je sada na pocetku prvenstva i to topdzije i bluese ,s obzirom na nikad neprezeljanu 2013/14 sada imaju i dovoljno iskustva
Sumnjam da je Live ikad uzimo ovako protivnike,ko sto je sada na pocetku prvenstva i to topdzije i bluese ,s obzirom na nikad neprezeljanu 2013/14 sada imaju i dovoljno iskustva
Sinoć je Liverpool igrao sa Bradford City prijateljsku iza zatvorenih vrata.
Pobjedili smo 5-0 ( Milner dao 2 gola, 1 Can, 1 Ings i 1 Dhanda ).
Za 7 dana protiv Uniteda, jedva čekam.
Pobjedili smo 5-0 ( Milner dao 2 gola, 1 Can, 1 Ings i 1 Dhanda ).
Za 7 dana protiv Uniteda, jedva čekam.
Kocka je bačena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.