pa eto docekali ste, izvol'te...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Barca ko luda za njimkrmpotich je napisao/la:hurem je napisao/la: Steta sto nije presao u Barcelonu jer bi samo tamo sa igracima poput Messija, Neymara, Inieste u potpunosti pokazao sta zna...to su igraci koji "razumiju" fudbal a i Pjanke je jedan od njih.
On se ubio za Barcelone a i Barcelona za njega![]()
![]()
Momciluk je napisao/la:E moj krmpoticu jedan Juventus prilagodjava svoju igru Miralemu da bi izvukli ono najbolje od njega a ti ocekujes da on nesto pokaze pod trenerskim magom Bazdarevicem, ako si gledao utakmicu i ako krivis Pjanica za to sto on nije imao loptu u nogama veceras onda ti nemas pojma o fudbalu.krmpotich je napisao/la:hurem je napisao/la: Steta sto nije presao u Barcelonu jer bi samo tamo sa igracima poput Messija, Neymara, Inieste u potpunosti pokazao sta zna...to su igraci koji "razumiju" fudbal a i Pjanke je jedan od njih.
On se ubio za Barcelone a i Barcelona za njega![]()
![]()
rope11 je napisao/la:Ok, jeste bio los da se razumijemo.
Ali ljudi ne kontaju da je drugacije kada igras u jednom Juventusu gdje su svi klase i gdje nema smisla igrati flastera na nekome jer ce uvijek neko drugi iskorisiti prostor i ovu situaciju u reprezentaciji, gdje je on jedini pravi pravcati wc igrac uz Dzeku koji se jos koprca, ali davno je njemu prosao zenit karijere. I to je sve sto mi imamo, goli prosjek svidjalo se to nekome ili ne.
Ovako su ga lakocom zatvorili, nasoj reprezentaciji je dovoljno ravno JEDNOG igraca markirati da bi zaustavili nasu igru. A on nije neko ko ce napraviti slalom duz citavog terena i dati gol, to nije radio ni u Romi ni u Juventusu niti ce ikada u svojoj karijeri, nije taj profil igraca.
U nekim drugim okolnostima bi drugi veznjaci mogli profitirati od toga i iskoristiti taj novonastali prostor da povuku kontru, ali zalosna cinjenica je da mi nemamo ni izbliza takvog igraca.
I treca stvar, cast Martinezu na postavljenoj taktici. Nije samo zatvorio Pjanica nego sve nase igrace, nevjerovatno da su svi svaki put bili pokriveni pri svakom pokusaja odigravanja kontre.
Lako mu je u Juvetu igrati gdje ima igrace koje nema u repki. Ali ono sto brine je kada treba uci u duel, ponuditi se, zatraziti loptu-primiti i dati pas nema ga nigdje. Otresti nekog igraca u to necu ni ulaziti, znaci jedan obicni pussy sto se duel igre tice. Nije ti fudbal ragbi, da ostali igraci ruse sve oko tebe dok ti razmisljas kome uputiti loptuMomciluk je napisao/la: E moj krmpoticu jedan Juventus prilagodjava svoju igru Miralemu da bi izvukli ono najbolje od njega a ti ocekujes da on nesto pokaze pod trenerskim magom Bazdarevicem, ako si gledao utakmicu i ako krivis Pjanica za to sto on nije imao loptu u nogama veceras onda ti nemas pojma o fudbalu.
Nisi jedini...Primorac je napisao/la:zbog njega ne gledam repku
Za pocetak barem da bude bolji od svojih partnerajasmin10 je napisao/la:Pa šta da uradi kad su mu partneri na sredini Medunjanin koji se vrti na sredini terena i pretrči kao prosječan igrač na terminu i otpadak kockastih koji očajan u svim segmentima igre.
To je i uradioJohnCleese je napisao/la:Za pocetak barem da bude bolji od svojih partnerajasmin10 je napisao/la:Pa šta da uradi kad su mu partneri na sredini Medunjanin koji se vrti na sredini terena i pretrči kao prosječan igrač na terminu i otpadak kockastih koji očajan u svim segmentima igre.
Mislio sam da su vremena pracenja meceva preko radio stanice. Hajd sto lazes sebe ali sto nas?jasmin10 je napisao/la: To je i uradioAko ništa namjestio priliku Lulicu koju je ovaj upropastio. Onaj koji ne vidi da on nema šta tražiti s ovakvim igračima nema pojma o fudbalu. Miralem je centralni vezni koji treba da poveže našu igru, ali šta će povezati kada njegovi partneri u vezi stoje na jednom mjestu i još se Jajalo skriva da mu je slučajno ne doda.
Ako niko živi u zamišljenom svijetu to si ti. Pa hvališ se time što prozivaš igrače preko foruma i smatraš da zato treba imati mudaJohnCleese je napisao/la:Mislio sam da su vremena pracenja meceva preko radio stanice. Hajd sto lazes sebe ali sto nas?jasmin10 je napisao/la: To je i uradioAko ništa namjestio priliku Lulicu koju je ovaj upropastio. Onaj koji ne vidi da on nema šta tražiti s ovakvim igračima nema pojma o fudbalu. Miralem je centralni vezni koji treba da poveže našu igru, ali šta će povezati kada njegovi partneri u vezi stoje na jednom mjestu i još se Jajalo skriva da mu je slučajno ne doda.
![]()
Izadji malo iz zamisljenog svijeta u kojem si za princa postavio Miralema i poslusaj komentare na racun njegove igre sinoc. Zaprepastit ces se kako su okrutni, a sve nasi nasa raja nasi navijaci.