FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 07 okt 2016, 18:51

Nasa lijepa Kada se sigurno narajcala kad je cula faraonovu izjavu.....Mogu sad onaj prostor ispred svlacionaica nazvati ulicica Crvenih fenjera.....
🔴⚫️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 okt 2016, 18:57

Skver je napisao/la:Nasa lijepa Kada se sigurno narajcala kad je cula faraonovu izjavu.....Mogu sad onaj prostor ispred svlacionaica nazvati ulicica Crvenih fenjera.....
Ima li vece ironije kada kaze stadion je sviju nas a naplati ti 50 km teren po osobi. :rol:
Pa ako je nas sto mi naplacujes. :lol:
Nevjerovatno koliko se politika i licni interesi upleli u tz sport.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 07 okt 2016, 20:01

Pa aki je stadion nas onda bi trebalo da je sve dzaba recimo u brckom gdje sam imao prilike zivim par godina mogao si besplatno koristiti i stazu i teren kako gkavni tako i pomoćni. Ovo u tz je sve samo ne javno. Tolike pare se izdvajaju za stadion a jos ti naplacuje termine
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 07 okt 2016, 21:38

Mortus je napisao/la:Pa aki je stadion nas onda bi trebalo da je sve dzaba recimo u brckom gdje sam imao prilike zivim par godina mogao si besplatno koristiti i stazu i teren kako gkavni tako i pomoćni. Ovo u tz je sve samo ne javno. Tolike pare se izdvajaju za stadion a jos ti naplacuje termine
To jeste, da prevedem za ove Jasminove kmere, stadion nije sviHa naske!

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 07 okt 2016, 21:53

ide jedna od naseg privrednika :

''belgija te yebeee mehmedeeeee''

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 07 okt 2016, 22:09

Rimes87 je napisao/la:
Mortus je napisao/la:Pa aki je stadion nas onda bi trebalo da je sve dzaba recimo u brckom gdje sam imao prilike zivim par godina mogao si besplatno koristiti i stazu i teren kako gkavni tako i pomoćni. Ovo u tz je sve samo ne javno. Tolike pare se izdvajaju za stadion a jos ti naplacuje termine

Dom zdravlja je javna ustanova, pa ne spavas tamo. Vodovod je javna ustanova pa ne gledas utakmice tamo. Komunalac je javna ustanova pa se ne vozis njihovim kamionom. A sve usluge placas :) De malo ukljucite mozak kada nesto komentarisete, ne sramotite se vise :) Manite se vise politike.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 07 okt 2016, 22:30

Na privatnom vlasnistvu ne mozes ni uci ako ti vlasnik ne da cak i ako platis.
Vidi, prodas meni to postane moja imovina. Sa svojom imovinom ja radim sta hocu. Zemljiste oko stadiona Tusanj je gradzevinsko. Da ne govorimo kako se okoristila IZ u cijelom tom procesu. Npr tu su bile kuce i stanovi koje je opstina obezbjedila zamjenski smjestaj. A onda vratila zemlju IZ jer je morala zbog restitucije pa onda opet mora regulisati zemlju sa IVZ. Nisam siguran ali cini mi se da je to bio sljed dogadzaja.
I scenariji nakon privatizacije.
Prvi rusim stadion i dizem zgrade koje prodajem.
Drugi scenario dizem trzni i zgrade oko trznog.
Treci scenario ostavljam glavni teren a ostalo prodajem ili dizem zgrade i prodajem stanove a treninge drzim na pasa bunaru.
Cetvrti scenario zatvaram stadion drzim ga samo za slobodu dok ima slobode kad ulaz spadne ispod 3000 zatvaram stadion i prodajem.
& $ ?

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 08 okt 2016, 01:45

SRSlavinovici je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la:

Dom zdravlja je javna ustanova, pa ne spavas tamo. Vodovod je javna ustanova pa ne gledas utakmice tamo. Komunalac je javna ustanova pa se ne vozis njihovim kamionom. A sve usluge placas :) De malo ukljucite mozak kada nesto komentarisete, ne sramotite se vise :) Manite se vise politike.
Dom zdravlja, opremljen kao bojno polje u 1. svjetskom ratu.
Vodovod, u po Slatine ja nekad nemam vode.
Komunalac, svaka kanta puna 2-3 dana pa se onda prazni.
Just saying.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 08 okt 2016, 02:13

Najjace kad rece da se ceka da se odbije zalba,pa nakon 20 sec,kaze da je nacuo da je povucena,i da to treba provjerit.Ja ne znam,je li se on sprda sa rajom ili sta.Direktno pokazuje na kojem prioritetnom redu mu je stadion.Tolike pare,samo se presuda ceka,a nije ni provjereno da li je zalba povucena.Tjesim se da su samo penzioneri glasali za ovu budalu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 okt 2016, 09:15

Rimes87 je napisao/la:

Vidi jbt pameti. Zato tamo spavaju Jasminovi uhljebi i jos primaju velike plate, za nase prilike ogromne. Regres, topli obrok 13KM. Haj sto Jasminovi uhljebi tamo spavaju, jos i guuuze.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 okt 2016, 12:12

ne znam dal selektor jedne repke moze trenirat i klub, citao sam da ne moze, ne znam koliko je istina, pa shodno tome nesto i nisam siguran da bi se Sok odrekao selektorske pozicije da bi trenirao jedan klub, pogotovo Slobodu gdje je sve pod upitnikom poslije odlaska Husica, no nadam se da ce ipak doci

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 okt 2016, 12:22

Da bas nam treba covjek koji je prodao i kao igrac i kao trener Kup sa Slobodom i ko zna jos koliko drugih utakmica. A za vrijeme Azmira ucjenjivao djecu da potpisuju sa nekim tamo managerima i da ne potpisuju za Slobodu.

Jos jedan od onih kojima na nasu nesrecu kuca nije daleko od Slobode.

Isto tako kada su ga jednom zvali da trenira Slobodu on je rekao "kupite mi stan pa cu trenirati"

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 okt 2016, 13:22

ma ti si samo jedan maleni hejter, mali mis klasuras

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 08 okt 2016, 14:02

Rimes87 je napisao/la:

Dom Zdravlja će primiti svaki hitan slučaj, sa ili bez zdravstvene. A svakako su u nadležnosti kantona. Vodovod ti naplaćuje da održavaju sistem vodosnadbijevanja i ne opterećavaju samim time budžet grada previše. Isto važi i za Komunalac. Stadion naplaćuje masno, ali čisto sumnjam da im neko daje pare, pa najvjerovatnije zbog toga i opterećuje budžet grada. Te pare koje grad daje u JU zadužen za stadion bi mogle otići negdje drugo gdje su korisnije. Eto, ja uključio mozak. I baš mi je interesantno što si se našao prozvan mojom zafrkancijom od komentara :)
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 09 okt 2016, 10:58

Dom Zdravlja će primiti svaki hitan slučaj, sa ili bez zdravstvene. A svakako su u nadležnosti kantona. Vodovod ti naplaćuje da održavaju sistem vodosnadbijevanja i ne opterećavaju samim time budžet grada previše. Isto važi i za Komunalac. Stadion naplaćuje masno, ali čisto sumnjam da im neko daje pare, pa najvjerovatnije zbog toga i opterećuje budžet grada. Te pare koje grad daje u JU zadužen za stadion bi mogle otići negdje drugo gdje su korisnije. Eto, ja uključio mozak. I baš mi je interesantno što si se našao prozvan mojom zafrkancijom od komentara :)[/quote]

Domovi zdravlja nisu kantonalna, vec opcinska nadleznost. Nemoj da lazes i varas ovaj napaceni narod. JU Stadion zbog par uhljupa, secera i lica...Sve direktori. Niko nista ne radi, a masno su placeni. Da je stadion svih gradjana je suplja.
Niko, niko, samo Sloboda

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 09 okt 2016, 11:02

Rimes87 je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la: To jeste, da prevedem za ove Jasminove kmere, stadion nije sviHa naske!

Dom Zdravlja će primiti svaki hitan slučaj, sa ili bez zdravstvene. A svakako su u nadležnosti kantona. Vodovod ti naplaćuje da održavaju sistem vodosnadbijevanja i ne opterećavaju samim time budžet grada previše. Isto važi i za Komunalac. Stadion naplaćuje masno, ali čisto sumnjam da im neko daje pare, pa najvjerovatnije zbog toga i opterećuje budžet grada. Te pare koje grad daje u JU zadužen za stadion bi mogle otići negdje drugo gdje su korisnije. Eto, ja uključio mozak. I baš mi je interesantno što si se našao prozvan mojom zafrkancijom od komentara :)
Da si ukljucio mozak znao bi da je Dom zdravlja opstinska nadleznost :) Ali nije to bitno, da si ukljucio mozak, skontao bi da je moja poenta da javna ustanova ne znaci da rulja moze raditi sta hoce sa njom jer " to je vlasnistvo svih nas" :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 09 okt 2016, 13:23

Kad je Skupstina. Kad se napravi vecina u vijecu, ili...?
Niko, niko, samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 okt 2016, 17:23

imal kakvih novosti u i oko kluba, hocel (kada ce) nas neko napustit, kada ce doci novi trener, ko ce biti precjednik
zamrlo sve jarane :kafa:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 09 okt 2016, 17:41

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 09 okt 2016, 18:11

Ajde bolji je Vojvoda od Varesanovica. Nije Pitar, ima stan u Tuzli i vojnik je Slobode :D
Niko, niko, samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.