Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Bolzano 4:1, sve u zadnjoj. Mamu vam
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ajmo estonija 6+
BIH gol za pare pliiiz
da li je realno da ste ovoliko loši nećete ga dati da se igra još tri put toliko
da li je realno da ste ovoliko loši nećete ga dati da se igra još tri put toliko
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 07 okt 2016, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
- muhamed121
- Kontakt:
Od ovih kvalifikacija ja hokej igram i sve prodjem a padnem taj hokej puu mater vam
zabijete li nek se jave trojica po euro

ali ništa od toga nema šanse

- muhamed121
- Kontakt:
Ma nista od nas brate i ja cekam isto nema ovdje gola do sutrazgmiky je napisao/la:zabijete li nek se jave trojica po euro
-
- Kontakt:
imal šta za večeras argentinci i brazilci da se popravi, yebo kvale mrtve
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
-
- Kontakt:
Jedino sto sam nocas dobio i to na stranoj kladionici 48 eura
a ovamo bolje da ne govorim 

Zabio je Spahic, sad prebaci €zgmiky je napisao/la:zabijete li nek se jave trojica po euro

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Gamad irska,kvota na 2 u padu,ja odigram x2.96BadBoy je napisao/la:Bray x2 za pare
Domacini 5 utakmica zaredom izgubili na svom terenu,gosti od 5 zadnji u gostima 4 dobili.

Igraj Široki ti si najbolji!
Kod ove spanske ciganije u ACB ligi skoro svi favoriti popušili u ovom kolu
Španskoj ciganiji u vidu Nadala i Unicaje želim dizginu 

Nullius in verba
Da li mi neko moze pojasniti za bet365 kako okrenuti bonus ja imam 30 eura jel se okrece na par kvote 1.5 minimum ili tiket 1.5 I da li se ulaaze cjelokupan iznos ili samouplata
Znaci trebas ukupno okrenuti 180e na min koef 1,5 moze samo jedan par, odes na deposit-bonus history I tu vidis koliko jos moras okrenuti. Znaci sve se racuna sto odigras, svaka uplata po 1 ili 0,5 ili vise... se sabira dok ne bude 180e koje onda mozes isplatiti. Prvo kad igras uplacuju se tvoje pare, pa ako to izgubis nastavljas sa bonusom. Ugl mozes smatrati da imas 60, igraj lagano I vrti se oko tih 60 na racunu dok ne ispunis bonus, a imas I poslije bonus do max 25 e na isti nacin (prva uplata sa mobitela ili tableta kolika bude toliko dobijes bonusa) SretnoInterista je napisao/la:Da li mi neko moze pojasniti za bet365 kako okrenuti bonus ja imam 30 eura jel se okrece na par kvote 1.5 minimum ili tiket 1.5 I da li se ulaaze cjelokupan iznos ili samouplata
**** ti Cilicu sve po spisku 

Nullius in verba
- muhamed121
- Kontakt:
Sinoc cekam unicaju i na poluvremenu odigram kontra ustanem jutros reko da odigram sta kad nigdje para ja na live igrao i tu na unicaju
koji sam ja pacenik

Koristi li neko Raiffeisen Visa karticu ovdje? Kladim se preko nje evo vec godinu i po dana. Sinoc da dopunim Bet 365, kaze ne valja. Odem na jos par stranica i svugdje me nogiraju. Jutros da prebacim na skrill ne daju ni to. Nije valjda drzava BiH uspjela u namjeri da izgleda ukine mogucnost kladjenja na stranim kladionicama ili je to samo do moje raspale banke?
Edit: Npr, jucer popodne uredno kupim patike u domacoj prodavnici i svukla je pare. Znaci kartica radi
Edit: Npr, jucer popodne uredno kupim patike u domacoj prodavnici i svukla je pare. Znaci kartica radi

ja al nisam iz federacijekrmpotich je napisao/la:Koristi li neko Raiffeisen Visa karticu ovdje? Kladim se preko nje evo vec godinu i po dana. Sinoc da dopunim Bet 365, kaze ne valja. Odem na jos par stranica i svugdje me nogiraju. Jutros da prebacim na skrill ne daju ni to. Nije valjda drzava BiH uspjela u namjeri da izgleda ukine mogucnost kladjenja na stranim kladionicama ili je to samo do moje raspale banke?
Eh sad si se izdao. Znači u pitanju je RS.zgmiky je napisao/la:
ja al nisam iz federacije

arelinho je napisao/la:Eh sad si se izdao. Znači u pitanju je RS.zgmiky je napisao/la:
ja al nisam iz federacije![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.