Dabogda nikad ne dobio.Borkan je napisao/la:nadam se pobjedi hapoela radi kladionice.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- blueman-TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
-
- Kontakt:
Nadamo se i mi da ces fulati sve pare na kladioniciBorkan je napisao/la:nadam se pobjedi hapoela radi kladionice.
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Joj imene nakva euforija i nervoza puca.Nadam se povoljnom rezultatu.Jeste da su jaci ali ipak nada posljednja umire 
Odo sladoled uzet da se smirim

svoj ti pos'o !
Uzmi i meni jedanGrbavica moj zivot je napisao/la:Joj imene nakva euforija i nervoza puca.Nadam se povoljnom rezultatu.Jeste da su jaci ali ipak nada posljednja umire

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ma u slucaju Zeljinog gola il dobrog rezultata pada ss.ba 100 %Neprilagodjen je napisao/la:Imam osjećaj da čete premašiti 2000. stranicu danas ako rezultat bude dobar za vas!
Ako se opet ne sruši server

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Sretno komsije veceras pozdrav 

Volim majko Grbavico tebe i svog Zelju vise nego sebe.Nema veze jaki su oni nemojte previse ocekivat bitno je da se igra.Samo ne dozivit veci poraz od 3 razlike i to je to.Jos mi moramo hape pojest za vece rezultate ali vec iduce sezone ocekujem poboljsanje.
Iznenadice nas nasi momci i to pozitivno , vjeruj te mi da brko nesto smjera !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
iz tvojih usta u Bozije usiBosnier je napisao/la:Iznenadice nas nasi momci i to pozitivno , vjeruj te mi da brko nesto smjera !

Za zivot cijeli!
Bice gusto bice 0:2 

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Vjerujemo mi da Amar nesto smjera i da ima zelju da pobjedi ili izvuce iks ali pitanje je koliko ce mu to dopustiti domaci trener i igraci ..Bosnier je napisao/la:Iznenadice nas nasi momci i to pozitivno , vjeruj te mi da brko nesto smjera !

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Seyo_TM je napisao/la:Jos 18 dana 19 sati i 5 minuta
dobro smo izdzaali ovih 18 dana, nadam se da niko nije rikno

spustili smo ovo na 5h i 57 min.

Por que ? Por que somos los mejores...
Seyo_TM je napisao/la:Jos 18 dana 19 sati i 5 minuta
dobro smo izdzaali ovih 18 dana, nadam se da niko nije rikno

spustili smo ovo na 5h i 57 min.

Por que ? Por que somos los mejores...
Tako je BABOBABO je napisao/la:Bice gusto bice 0:2
jos 345 MINUTA ili 20 700 sekundi!!!

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Nije egzistirao to je vrlo bitno da se zna. Klub je izdao proglas da neće igrati u ratnom periodu. Imaju dokazi za to. Pa da su jednu odigrali goli otok bi bio pretjesan.
Ne mogu o tekmi da pišem samo mi gore. Negdje čini mi se pročita da je sablja dobio pos'o u klubu. Valjda kao trener mlađih kategorija. Ovo mi je, ako je tačno, drago pravo. Sablja je to zaslužio. Jedan od najvećih poslijeratnih željovaca u klubu.
Ne mogu o tekmi da pišem samo mi gore. Negdje čini mi se pročita da je sablja dobio pos'o u klubu. Valjda kao trener mlađih kategorija. Ovo mi je, ako je tačno, drago pravo. Sablja je to zaslužio. Jedan od najvećih poslijeratnih željovaca u klubu.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Au puno jbtenedaTM87 je napisao/la:jos 345 MINUTA ili 20 700 sekundi!!!
Ko casti veceras ako zeljo pobjedi *?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ni jedan pravi navijac nece prizivati na linc ili na smjene ako dodje do poraza veceras jer svi mi znamo razliku izmedju Zelje i Hapoela. Svi se nadamo, barem potajno, da nas Zeljo veceras moze izvuci povoljan rezultat i ostati u igri za drugu utakmicu na Kosevu. Svi pravi navijaci su uz njih sad, za vrijeme utakmice i poslije utakme BEZ OBZIRA na rezultat. Sve sto trebaju da urade igraci je da ostave SRCE NA TERENU i da igraju za grb koji nose na dresu. Hoce li ili nece uspjeti da izvuku povoljan rezultat vidjet cemo veceras. Pod povoljnim rezultatom smatram nerjeseno, nasu pobjedu ili poraz od jedan razlike ali da damo go. Mozda se moze stizati i dva razlike sa postignutim golom ali to je vec dosta dosta teze
AMAR OSIM
- senad_flamin
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 27 gostiju.