Kae Bubala stavio prvi put protiv Belgije da igraAlucard je napisao/la:Upalite KALMAN RADIO pričaju o emisiji, živa komedija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kae Bubala stavio prvi put protiv Belgije da igraAlucard je napisao/la:Upalite KALMAN RADIO pričaju o emisiji, živa komedija
I on nas izgleda počeo podje**vatiHazard: Protiv BiH nam nikada nije lako
KK_Bosna je napisao/la:realno, koga god da stavis na desnog bocnog, hazard ce od njega praviti budalu, tako da nam je isto ko god igrao tuVirtu4l je napisao/la:Od Vranješa trenutno nemamo boljeg, ni približno.
mora da je virto mesi bio savjetnik kako da napravi taktiku za sinocVirtu4l je napisao/la:Što nas u prošlim mečevima nije pravio budalama? Što u Engleskoj ne pravi igrače budalama? Eden je vrhunski igrač, ali sad da će nas sam pobijediti i da će njegov svaki kontakt sa loptom biti gol šansa - neće. Niti će samo desni bočni biti zadužen za njega, to je posao kompletne odbrane i veznog reda. U Engleskoj ga zaustavljaju na prvom koraku (uglavnom faulom) i evo već dvije sezone je nevidljiv, sa ponekim bljeskom.KK_Bosna je napisao/la:realno, koga god da stavis na desnog bocnog, hazard ce od njega praviti budalu, tako da nam je isto ko god igrao tu
dinoze je napisao/la:Meni je samo zao sto Mesa nije uveo Pjanica u drugom poluvremenu.
Izbacis Spahica, Medunjanina, Ibisevica ili nekog takvog iz prve postave i mraka od igraca te u 90% slucajeva pocne sabotirati samo da dobijes otkazUnofficialpage je napisao/la:Ma reako sam odmah nakon Estonije da s onom igrom i postavom nemamo šta tražiti protiv Belgije. Jest da je glupo tražiti manu kod pobjede 5-0...
Najveći problem je taj što Meša ne zna mane i prednosti svoje ekipe. Ide ziheraški previše. Mislim da je sad jasno zašto sam ja i još poneki govorili da Cimirot je morao igrati protiv Estonije. Trtema pojede novajlije pogotovo u najvažnijem meču. Tačno je da Cimirot nije igrao već Jajalo, ali sinoć ne bi Jajalo ne bi počeo već Cimirot.
Druga stvar, formacija. Ne znam koja ga budala nagovori da krene sa 3-5-2 formacijom. Seo, Zukan, Bičo i Lula nisu znali kretnje, nisu znali šta igraju, stopere, bekove, krila... Pjanića je odsjek'o od igre, Pjanić nije Iniesta da uzme loptu i prodor napravi. Medo ke spor da igra važne tekme. Sa dva napadača više nikad igrati velike utakmice.
Ja bih ovako nešto izveo:
--------------Begović--------------------
Vranješ - Spahić - Zukanović - Kolašinac
--------------Cimirot-------------------
----------TSS---------Pjanić
Višća(Hajrović)------------------Lulić
------------Džeko--------------------
A i polako se moramo Spahe riješit, ne može čovjek više. Prespor je.
Peace je napisao/la:Opet ljudi prizivaju Cimirota i ne znam ti koga... igrali su nedavno jajalo i cimirot zajedno u djubristu od nase lige, i ono što je jajalo pokazivao je 7 dimenzija iznad Cimirota... covjek je znao uzeti loptu i sam driblati po 3-4 igraca i praviti ih telcima... a to cimirot ni u ludilu ne može... i općenito ono sto je jajalo igrao u nasoj ligi je bilo brutalno...
I tek onda skontas u kakvom je kanalu nasa liga...
Kakvi cimiroti, kakvi kur.ci palci... ok moze i on ali umjesto medunjanina... umjesto jajala jok, jer je ovaj 3 klase bolji igrac... a općenito bolji je igrac i od medunjanina... karijera mu to itekako pokazuje...