To je takva budala da bi. Jednostavno takav je tip. Ja ga mrzim to je normala ali to da je "ters" i da bi i u reprezentaciji imao damu je 100% sigurno.jasmin10 je napisao/la:Dobar je Osim za naše lige. Nema šanse da bi on prigovorio nešto bilo kojem našem igraču osim možda Visci i Cimirotu.
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Slabo ti onda znas Amara,ako mislis da on ne bi prigovorio onome kojem zasluzi.Uostalom,on je Dzeku uveo u 1.tim Zelje,a u svakom klubu/repki,kad mozes nesto reci najboljem igracu,ostali klimaju glavom...jasmin10 je napisao/la:Dobar je Osim za naše lige. Nema šanse da bi on prigovorio nešto bilo kojem našem igraču osim možda Visci i Cimirotu.
Možda, moguce je i to brate, ali ostaje crno na bijelo da je dolazio u Savez i pregovarao oko uslovajasmin10 je napisao/la:
Let3, možda Vaha ne želi da ima posla dok se stanje u savezu i oko saveza ne promijeni.

da nije nikako dolazio na pregovore niko pola rijeci nebi rekao za njega, ali jbg nakon što je 'ladno odyebao NSBIH, onda nema više smisla pominjati Vahu

Moje mišljenje da je Vaha više zbog pritiska pristao sjesti i razgovorati. A i ne možeš očekivati da takav trener radi za platu za koju je radio i Papke.let3 je napisao/la:Možda, moguce je i to brate, ali ostaje crno na bijelo da je dolazio u Savez i pregovarao oko uslovajasmin10 je napisao/la:
Let3, možda Vaha ne želi da ima posla dok se stanje u savezu i oko saveza ne promijeni.![]()
da nije nikako dolazio na pregovore niko pola rijeci nebi rekao za njega, ali jbg nakon što je 'ladno odyebao NSBIH, onda nema više smisla pominjati Vahumoje mišljenje je da Vaha više voli pare (što je isto sasvim normalno i legitimno).
Ili trenutno radi Mesa. Samo sto ju je Pape dobio nakon plasmana a Mesa nicim izazvan.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mešina Plata je manja negoli je bila Sušićeva.Sabinho je napisao/la:Ili trenutno radi Mesa. Samo sto ju je Pape dobio nakon plasmana a Mesa nicim izazvan.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Koliko? Je li manja/jednaka od Susiceve pocetne?Monolog je napisao/la:Mešina Plata je manja negoli je bila Sušićeva.Sabinho je napisao/la:Ili trenutno radi Mesa. Samo sto ju je Pape dobio nakon plasmana a Mesa nicim izazvan.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Onda ne poznajes Amara..jasmin10 je napisao/la:Dobar je Osim za naše lige. Nema šanse da bi on prigovorio nešto bilo kojem našem igraču osim možda Visci i Cimirotu.
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 08 okt 2016, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Juniori Celik - Celik - kapiten Celika - Domzale - najbolji igrac Domzala -kapiten Domzala - ispadanje iz EL od West Hama -Antalyaspor, druzi se i uci od Eto'o.Do sada je svugdje izborio kapitensku traku vidjecemo hoce li u Turskoj.Konstantan i korak po korak rast u karijeri zadnjih 5 , 6 godina .Kenan Horic. Zasto ovaj momak nije dobio sansu barem u prijateljskoj Mehmede da pokaze moze li zamjeniti Spahica , je li Mehmede?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nije manja, al' ne možeš to tako gledati.Sabinho je napisao/la:Koliko? Je li manja/jednaka od Susiceve pocetne?Monolog je napisao/la:Mešina Plata je manja negoli je bila Sušićeva.Sabinho je napisao/la:Ili trenutno radi Mesa. Samo sto ju je Pape dobio nakon plasmana a Mesa nicim izazvan.
Isto kad bismo rekli zašto Ćiro nije radio za Muzurovićevih jedva 1.000 maraka mjesečno u prvom mandatu.
Kod nas je baš "yebenica" pohvatati prave cifre kad su selektori u pitanju. Od Ćire je krenulo to sa marketingom. Plata je tolika i tolika, ali dobit ćeš toliko i toliko od marketinga, pa ovo, pa ono. Uistinu teško pohvatati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mehmed razmislja na francuskom, izrazava se na mjesanom bosansko-francuskom a fudbalsku taktiku je veceras ocigledno pravio na esperanto jeziku.TobeYarabi je napisao/la:mehmed zvani GRESKA U TRANSMISIJI LOPTE![]()
Kako te nije stid Mehmedeavenija je napisao/la:Juniori Celik - Celik - kapiten Celika - Domzale - najbolji igrac Domzala -kapiten Domzala - ispadanje iz EL od West Hama -Antalyaspor, druzi se i uci od Eto'o.Do sada je svugdje izborio kapitensku traku vidjecemo hoce li u Turskoj.Konstantan i korak po korak rast u karijeri zadnjih 5 , 6 godina .Kenan Horic. Zasto ovaj momak nije dobio sansu barem u prijateljskoj Mehmede da pokaze moze li zamjeniti Spahica , je li Mehmede?
- invincible1921
- Kontakt:
Prije irske napiso poslije irske potvrdio.MESA NIJE NISTA BOLJI OD PAPETA, cak je safet u nekim segmentima mag za mesu...naravno bio popljuvan
al haj
Sto se igraca tice...
Medunjanin je daleko od ozbiljnog fudbala kolko se god to nekom svidjalo ili ne. Ima sut zavuce nekad go i to je sve...
Ibisevic koliko god me virtual i slicni napadali bio i ostao limitiran igrac sa neocekivano (sretno vise nego spretno) dobrom karijerom koji je krajnje beskoristan protiv iole ozbiljnih repki. Zavuko bi ga on sa metar u prazan u go i onda bi ga svi hvalili kako je od vlasenice i rata uspio da dodje do toga da zabije go npr belgiji, al je fazon sto u pet takvib tekmi dabogda da doceka i jednu taku situaciju
Spaha se trebo oprostit poslije nigerije i ko kaze suprotno il je provokator il budala..
Lulic,zukanovic,vranjes i ostali nikad nisu ni bili uzdanice nego pomocno osoblje a i oni su u drasticnom pafu zadnhe dvije god...
Pjanic standardno...igrac koji ce u dobroj ekipi biti vrhunski u losoj taraba...nema sredine
Akp dzeko ne moze sam nekog da dobije mi cemo tesko tu repku dobir!!!
Besic fali previse...

Sto se igraca tice...
Medunjanin je daleko od ozbiljnog fudbala kolko se god to nekom svidjalo ili ne. Ima sut zavuce nekad go i to je sve...
Ibisevic koliko god me virtual i slicni napadali bio i ostao limitiran igrac sa neocekivano (sretno vise nego spretno) dobrom karijerom koji je krajnje beskoristan protiv iole ozbiljnih repki. Zavuko bi ga on sa metar u prazan u go i onda bi ga svi hvalili kako je od vlasenice i rata uspio da dodje do toga da zabije go npr belgiji, al je fazon sto u pet takvib tekmi dabogda da doceka i jednu taku situaciju
Spaha se trebo oprostit poslije nigerije i ko kaze suprotno il je provokator il budala..
Lulic,zukanovic,vranjes i ostali nikad nisu ni bili uzdanice nego pomocno osoblje a i oni su u drasticnom pafu zadnhe dvije god...
Pjanic standardno...igrac koji ce u dobroj ekipi biti vrhunski u losoj taraba...nema sredine
Besic fali previse...
=\_1921_/=
- Alen Škoro
- Kontakt:
neka te mehmede, svaka tekma z2 prođe 
šalu na stranu, nema ekipe, selektora, volje.. pa da su igrali momci koji su osvojili turnir u Japanu bolje bi prosli..
Nemam vremena da često pratim tekme naših reprezentativaca, ali me zbilja zanima otkud, redom :
Luliću, Ibiševiću, Medunjaninu, Bičakčiću, Zukanoviću ovakve karijere???
1/10 utakmica da odigraju solidno, ostalo nivo PLBiH

šalu na stranu, nema ekipe, selektora, volje.. pa da su igrali momci koji su osvojili turnir u Japanu bolje bi prosli..
Nemam vremena da često pratim tekme naših reprezentativaca, ali me zbilja zanima otkud, redom :
Luliću, Ibiševiću, Medunjaninu, Bičakčiću, Zukanoviću ovakve karijere???
1/10 utakmica da odigraju solidno, ostalo nivo PLBiH
NON MOLLARE MAI
Precijenjujete nase igrace i to je to. Medunjanin je nas najbolji vezni poslije Pjanica i pomirite se s tim. Ogromna greska je sto je on poceo utakmicu ali treba shvatiti da nama ne sjede neke igracine na klupi.
Mehmedu otkaz jer je izgubio protiv Belgije u gostima, gdje ces to Mehmede....
Mehmedu otkaz jer je izgubio protiv Belgije u gostima, gdje ces to Mehmede....
Nad tobom sunce najljepše sja
Na žalost nismo zaprijetili pošteno Belgiji.. Skupu individualaca, a najmanje ekipi.. Jedina ekipa od ovih tzv. vrhunskih, protiv koje se može igrati i mi to nismo iskoristili.. Selektore, svaka čast na prihvatanju dijela krivice (iako je naslov teksta na sportsport.ba izvučen iz konteksta, a ne čista izjava)!
Činjenica je da Zukanović, Spahić povratnik, sigurno ni Memišević, ni Prcić ni bilo ko od onih koji imaju pravo a nisu dobili poziv, ne donose prevagu u ovakvim utakmicama.. Samo je pitanje koji od prosječnih bi odigrao bolje u datom momentu.. I zbog toga selektor ne zaslužuje neko pljuvanje.. Kritiku zbog postave i zakašnjelih reakcija, apsolutno..!
Sa štoperom od 36 godina, koji centaršut protivnika čeka okrenut licem prema sopstvenom golu, sa kreativcima koji nemaju kreacije, i kretnje, i sa napadačima čije reakcije u kretanju, prijemu i predavanju lopte se mogu porediti sa onima iz nižih liga (ko pogleda utakmice kantonalne i federalne lige zna o čemu pričam), mi se u ovakvoj utakmici nemamo čemu nadati.. Sa sredinom daleko od igrača, sa odbranom daleko od igrača, mi smo u startu osuđeni na podređeni položaj.. U tom slučaju se ovisi o sreći i individualnom kvalitetu, a toga nismo imali..
Sretno selektore i igrači u ponedjeljak.. Da dignete igru i samopouzdanje na viši nivo i da upišete 3 boda..
I da iskulirate zvižduke ukoliko bude 0:0 u trećoj minuti utakmice..
Činjenica je da Zukanović, Spahić povratnik, sigurno ni Memišević, ni Prcić ni bilo ko od onih koji imaju pravo a nisu dobili poziv, ne donose prevagu u ovakvim utakmicama.. Samo je pitanje koji od prosječnih bi odigrao bolje u datom momentu.. I zbog toga selektor ne zaslužuje neko pljuvanje.. Kritiku zbog postave i zakašnjelih reakcija, apsolutno..!
Sa štoperom od 36 godina, koji centaršut protivnika čeka okrenut licem prema sopstvenom golu, sa kreativcima koji nemaju kreacije, i kretnje, i sa napadačima čije reakcije u kretanju, prijemu i predavanju lopte se mogu porediti sa onima iz nižih liga (ko pogleda utakmice kantonalne i federalne lige zna o čemu pričam), mi se u ovakvoj utakmici nemamo čemu nadati.. Sa sredinom daleko od igrača, sa odbranom daleko od igrača, mi smo u startu osuđeni na podređeni položaj.. U tom slučaju se ovisi o sreći i individualnom kvalitetu, a toga nismo imali..
Sretno selektore i igrači u ponedjeljak.. Da dignete igru i samopouzdanje na viši nivo i da upišete 3 boda..
I da iskulirate zvižduke ukoliko bude 0:0 u trećoj minuti utakmice..
Vedo je dobar igrac al nemozes porediti nasu repku sa klubskim fudbalom.Vedo u klubu igra u vrhu napada i svi samo njega traze.
Yebali smo mi jeza za dvije tri godine kad se povuku ovi koje raja najvise pljuje, a ostanu nam igrati Jajalo, Tino i kompanija
Kod nas se po obicaju najvise popljuju najbolji igraci jer se od njih previse ocekuje, a uz to i protivnik zna na koga obratiti paznju.
Jace ekipe nam zaustave par igraca i donji smo, jbg slabije to nisu u stanju pa se mi nafuramo da smo Argentina ili Elf.

Kod nas se po obicaju najvise popljuju najbolji igraci jer se od njih previse ocekuje, a uz to i protivnik zna na koga obratiti paznju.
Jace ekipe nam zaustave par igraca i donji smo, jbg slabije to nisu u stanju pa se mi nafuramo da smo Argentina ili Elf.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
invincible1921 je napisao/la:Prije irske napiso poslije irske potvrdio.MESA NIJE NISTA BOLJI OD PAPETA, cak je safet u nekim segmentima mag za mesu...naravno bio popljuvanal haj
Sto se igraca tice...
Besic fali previse...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
svakim danom me mesa uvjerava da je bukvalno isti kao i safet....nevidi najociglednije, ponavlja iste greske iz utakmice u utakmicu, povlaci nerezonske poteze...krenut na onakvu belgiju sa 2 napadaca i drvetom medunjaninom moze samo covjek koji blage veze nema o fudbalu...izmisljati toplu vodu u ovakvim utakmicama je samoubistvo i to se pokazalo kobnim milion puta u proslosti i za puno jace ekipe od nase repke...ovaj selektor nema autoritet nad igracima koji su tu dugo i samo su teret ovoj repci prije svega ibisevic i spahic ,zatim nema viziju apsolutno nikakvu, mi nemamo sistem uopste svaku utakmicu igramo drugacije i normalno je da igraci budu zbunjeni kad neznaju ni sta se trazi od njih....