Eto formacija je bila ta, samo sto smo prili 4 a ne 5Asteriks je napisao/la:Belgijanci bi nas pocastili petardom na ovu strasnu formaciju.
Msm da se radi o planu - uguraj đe sta mozes.
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- TobeYarabi
- Kontakt:
ma pape je za njega safet susicMocMahale444 je napisao/la:Poslije prasete glave papeta.TobeYarabi je napisao/la:najnesposobniji i najgluplji trener/selektor svih vremena- CURAN!!!

-
- Kontakt:
Pjanic ne moze igrati pakera 10 . on je centralni vezni koji kreira igru u veznom redu daje tempo igri !!!
Tako je Mesa samo grlom u jagode udri, 'ta ce ti ko 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Bas tako druzeemil02in je napisao/la:Podoban,a ne sposoban!Sa ovakvim sportskim radnicim u savezu bolje nećemo vidjeti još dugo,dugo bojim se...bhfanatic14 je napisao/la:Nazalost nam repku vode treneri druge ligue 2... treneri eviana paviana chateroxa nimesa sochauxa lensa Red stara Le havra lavala joj katastrofe... stari jugosloveni koji zive u zabludi da jos uvijek se igra taktika kao u doba Beckenbauera breitnera müllera platinija cruyffa... trebamo se probudit i vratit u realnost

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- JohnCleese
- Kontakt:
Ti od pocetka kada sve ekipe startaju od nule ciljas iskljucivo na drugo mjesto i baraz, a na ovakve meceve gledas kao na nekekav dzoker a u prevodu vjeovatno mislis na gratis 
To govoris kao strucnjak za baraz ( 0/1) koji raspolaze isto tako ekipom punom majstora za odigrati baraz (0/3)
E bibane sa fix idejama

To govoris kao strucnjak za baraz ( 0/1) koji raspolaze isto tako ekipom punom majstora za odigrati baraz (0/3)

E bibane sa fix idejama
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- MocMahale444
Za jednu sekundu bolji meša od papeta ali su oba bekani.TobeYarabi je napisao/la:ma pape je za njega safet susicMocMahale444 je napisao/la:Poslije prasete glave papeta.TobeYarabi je napisao/la:najnesposobniji i najgluplji trener/selektor svih vremena- CURAN!!!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Evolution87
- Kontakt:
brao gargamelu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Mehmede Mehmede i Mehmede

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Definitivno je umrtvio ovu reprezentaciju. Prvo Irska evo večeras i Belgija... klasična ubleha od trenera.
Dok nas Vaha ne preuzme uvijek će biti cirkus sa selektorima.
Eno i Vaha bgm klepaju ga kuci, evo sad Irak uzeo golom u petoj minuti nadoknade. Da li vrijeme ide brze od nasih trenera ili sta vec? Poucen nekim iskustvima, znam da bas oni koji se najvise prizeljkuju najvise i useru. Ja bih volio nakon ove budale nekog stranca, specijaliziranog za repke.jasmin10 je napisao/la:Dok nas Vaha ne preuzme uvijek će biti cirkus sa selektorima.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
A Vaha nas rutinski skinuo sa glavića na samom pocetku pregovorajasmin10 je napisao/la:Dok nas Vaha ne preuzme uvijek će biti cirkus sa selektorima.

yebe se Vahidu za BiH, Japanci ipak mnogo bolje placaju

- ElCartel11
- Kontakt:
Na naredno okupljanje podhitno uputiti poziv Memisevicu, stoperski par Zukanovic-Spahic je uvjek nesto usrao protiv jacih repki.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Vaha će sigurno na svjetsko. S Alžirom jednim je prošao grupu.Sabinho je napisao/la:Eno i Vaha bgm klepaju ga kuci, evo sad Irak uzeo golom u petoj minuti nadoknade. Da li vrijeme ide brze od nasih trenera ili sta vec? Poucen nekim iskustvima, znam da bas oni koji se najvise prizeljkuju najvise i useru. Ja bih volio nakon ove budale nekog stranca, specijaliziranog za repke.jasmin10 je napisao/la:Dok nas Vaha ne preuzme uvijek će biti cirkus sa selektorima.
Treba dovesti nekoga ko će izvući 120 % iz ekipe. Da zna postaviti ekipu da se brani ako smo već toliko limitirani prema naprijed. Kao da je sramota igrati na remi sa dva prava zadnja vezna i jednim napadačem. A ne mi limitirani na sredini idemo u sred Belgije s dva napadača.
Let3, možda Vaha ne želi da ima posla dok se stanje u savezu i oko saveza ne promijeni.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mnogi ga ne vole zbog nekih cudnih razloga ali idelan trener za nas mentalitet je Amar Osim. Takticki sigurno nije slabiji od dosadasnjih trenera (vjerovatno je i bolji) ali pored toga ima i autoritet i vjerujem da bi znao poslati zvjezdice na klupu ili na tribine po zasluzi.jasmin10 je napisao/la:Vaha će sigurno na svjetsko. S Alžirom jednim je prošao grupu.Sabinho je napisao/la:Eno i Vaha bgm klepaju ga kuci, evo sad Irak uzeo golom u petoj minuti nadoknade. Da li vrijeme ide brze od nasih trenera ili sta vec? Poucen nekim iskustvima, znam da bas oni koji se najvise prizeljkuju najvise i useru. Ja bih volio nakon ove budale nekog stranca, specijaliziranog za repke.jasmin10 je napisao/la:Dok nas Vaha ne preuzme uvijek će biti cirkus sa selektorima.
Treba dovesti nekoga ko će izvući 120 % iz ekipe. Da zna postaviti ekipu da se brani ako smo već toliko limitirani prema naprijed. Kao da je sramota igrati na remi sa dva prava zadnja vezna i jednim napadačem. A ne mi limitirani na sredini idemo u sred Belgije s dva napadača.
Let3, možda Vaha ne želi da ima posla dok se stanje u savezu i oko saveza ne promijeni.
Ali Mesa je nas trener tako da je ova prica bezveze.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Iskljucivi krivac za vecerasnji poraz
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dobar je Osim za naše lige. Nema šanse da bi on prigovorio nešto bilo kojem našem igraču osim možda Visci i Cimirotu.
Mehmede,gajio sam neku nadu ali veceras si mi je pokopao.
Nije problem Mehmede ni sastav ni formacija kojim si poceo utakmicu,yebiga mislio si da je to najbolje,pogrijesio,fulio,desava se.
Ali kad sam vidio Mehmede da nakon onakve igre i nakon te tvoje fule na poluvremenu nisi izvrsio ni jednu izmjenu,da ti je prva izmjena bio napadac za napadaca iako je i laiku bilo jasno da je nas problem u sredini,u kreaciji.....E tu si me razoruzao Meho.
I sto je jos gore,nije ti prvi put da ponavljas iste greske.
Nemas pas igru Mehmede,igraci ti ne mogu zadrzati loptu u nogama ni pola minute,bez toga ne mozes igrati protiv ozbiljnih protivnika.Nista nisi uradio da to popravis a vec si tu dvije godine.
Nije problem Mehmede ni sastav ni formacija kojim si poceo utakmicu,yebiga mislio si da je to najbolje,pogrijesio,fulio,desava se.
Ali kad sam vidio Mehmede da nakon onakve igre i nakon te tvoje fule na poluvremenu nisi izvrsio ni jednu izmjenu,da ti je prva izmjena bio napadac za napadaca iako je i laiku bilo jasno da je nas problem u sredini,u kreaciji.....E tu si me razoruzao Meho.
I sto je jos gore,nije ti prvi put da ponavljas iste greske.
Nemas pas igru Mehmede,igraci ti ne mogu zadrzati loptu u nogama ni pola minute,bez toga ne mozes igrati protiv ozbiljnih protivnika.Nista nisi uradio da to popravis a vec si tu dvije godine.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 08 okt 2016, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
- TobeYarabi
- Kontakt:
mehmed zvani GRESKA U TRANSMISIJI LOPTE