Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

High

Re: Edin Džeko

Post Postao/la High » 06 okt 2016, 15:36

Momciluk je napisao/la:High de smisli nesto drugo nisi zanimljiv s tim premijerligaskim fazonima nikome osim onom rokoko87 i jos dvojici u vrh glave :lol:
Ne razumiješ esenciju forumanja. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 okt 2016, 17:34

Dzondjole je fetish.Halo gdje su Van Persy Gomez Falcao nema ih na mapi sve bivsi golgeteri a divi Dzondjole aktivan jos uvjek halo malo koji spic dugo traje sem Dzemaludina Dzeke jede corbu iz peke.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 okt 2016, 23:31

Biciklista hajde ba protiv Bel zapni ko dorat i kapitenski povedi ekipu u borbu protiv izmiksanih.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 07 okt 2016, 18:54

kloc

al ipak zabija večeras

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 07 okt 2016, 19:09

jel to ovaj momcluk sto se kladio sa duskom u 50evra kad je upitanju ahmet vs karic ???
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 07 okt 2016, 20:25

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: Edine Sretno veceras i obraduj nas opet sa golom protiv Belgije

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 07 okt 2016, 20:39

Dijamantu, ogadi im ovu igru :bih: :bih: :bih:

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 07 okt 2016, 20:40

Hajdeeeee

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 okt 2016, 20:44

Idemoooo BAbukkkaaaa!!!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 07 okt 2016, 22:07

Jos jednom katastrofalan protiv ozbiljne ekipe. Hajde sto je u napadu beskoristan i opet prodao loptu bezbroj puta i promasio sanse, i u obdrani spava. Kriv za ovaj treci gol da krivlji ne moze bit. Znaci stojis na prvoj stativi i jedini ti je posao da ocistis svaku loptu sto dodje u tvoj sektor. I on gleda u nebo. Misli o Amri, milionima, o cemu vec ne. I zato smo primili gol koji je zavrsio ovu utakmicu.

Flop.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 okt 2016, 23:39

Bogotac

Malo je falilo da zabije onaj treci.

Najbolji igrac sto smo ikad imali, ali najgori kapiten.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 okt 2016, 23:45

Medikament je napisao/la:Jos jednom katastrofalan protiv ozbiljne ekipe. Hajde sto je u napadu beskoristan i opet prodao loptu bezbroj puta i promasio sanse, i u obdrani spava. Kriv za ovaj treci gol da krivlji ne moze bit. Znaci stojis na prvoj stativi i jedini ti je posao da ocistis svaku loptu sto dodje u tvoj sektor. I on gleda u nebo. Misli o Amri, milionima, o cemu vec ne. I zato smo primili gol koji je zavrsio ovu utakmicu.

Flop.
Protiv Belgije ukupno 5 golova...
Francuska
Spanija
Turska 2x
Grcka 2x
Irska
Njemacka

Njima je zabijao. Protiv Portugala je na 3/4 meca ekstra odigrao. Nije flop sasvim sigurno, izuzev Njemacke sve kvalifikacione utakmice. ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 07 okt 2016, 23:46

Sabinho je napisao/la:
Medikament je napisao/la:Jos jednom katastrofalan protiv ozbiljne ekipe. Hajde sto je u napadu beskoristan i opet prodao loptu bezbroj puta i promasio sanse, i u obdrani spava. Kriv za ovaj treci gol da krivlji ne moze bit. Znaci stojis na prvoj stativi i jedini ti je posao da ocistis svaku loptu sto dodje u tvoj sektor. I on gleda u nebo. Misli o Amri, milionima, o cemu vec ne. I zato smo primili gol koji je zavrsio ovu utakmicu.

Flop.
Francuska
Spanija
Turska 2x
Grcka 2x
Irska
Njemacka

Njima je zabijao. Protiv Portugala je na 3/4 meca ekstra odigrao. Nije flop sasvim sigurno, izuzev Njemacke sve kvalifikacione utakmice. ;)
Ma vjerovatno si u pravu, napisano u zaru borbe. Mada stojim iza toga da treba preuzet vecu odgovornost u igri. Ne samo cekat loptu. I prva polusansa mora bit gol ako zelimo bilo sta u ovakvim utakmicama. Danas je imao 3 kakve-takve prilike za gol. Gola nema.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 okt 2016, 23:49

Medikament je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Flop.
Francuska
Spanija
Turska 2x
Grcka 2x
Irska
Njemacka

Ma vjerovatno si u pravu, napisano u zaru borbe. Mada stojim iza toga da treba preuzet vecu odgovornost u igri. Ne samo cekat loptu. I prva polusansa mora bit gol ako zelimo bilo sta u ovakvim utakmicama. Danas je imao 3 kakve-takve prilike za gol. Gola nema.
On je danas zakazao, bez dileme. Nije ni stao na loptu, nit' ista. Odavno losiji mec nije odigrao. Inace, najvise i voli najjace tekme (sto se tice repke).
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 07 okt 2016, 23:51

Veceras nula nistica odron.Veceras.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 okt 2016, 01:58

Hajde ne seri vise, sta glumis nekog strucnjaka.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 08 okt 2016, 02:14

Mi kao narod malo nerealno gledamo stvari. Dzeku volim ko brata, niko nikad nije uradio vise za drzavu od njega a tesko i da ce. Medjutim, realnost je da Dzeko nije ni Batistuta, ni Van Basten, ni Ibrahimovic, ni Luis Nazario. Dzeko sam ne moze i nikada nije mogao. Bude trenutaka, al to su samo trenuci a mi ako mislimo da trenutkom mozemo dobiti Belgiju, varamo se. Dzeko na 35 metara nije opasan igrac, i to svi znaju. Dzeki trebaju lopte, podvale, centarsutevi kojih nije bilo i od Dzeke necemo dobiti nista ako ih i ubuduce ne bude bilo. Cinjenica je da Dzeko nije krema svjetskog fudbala, i da sam ce tesko ali da sa dobro komponovanom ekipom moze puno, moze. Mi nismo ekipa i tu mozemo traziti alibi za Dzeku a i za Ibisevica, jer iza njih je potrebna ekipa ili ti tim da bi oni postigli ono cemu se mi svi nadamo.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 08 okt 2016, 02:21

A_d_0 je napisao/la:Mi kao narod malo nerealno gledamo stvari. Dzeku volim ko brata, niko nikad nije uradio vise za drzavu od njega a tesko i da ce. Medjutim, realnost je da Dzeko nije ni Batistuta, ni Van Basten, ni Ibrahimovic, ni Luis Nazario. Dzeko sam ne moze i nikada nije mogao. Bude trenutaka, al to su samo trenuci a mi ako mislimo da trenutkom mozemo dobiti Belgiju, varamo se. Dzeko na 35 metara nije opasan igrac, i to svi znaju. Dzeki trebaju lopte, podvale, centarsutevi kojih nije bilo i od Dzeke necemo dobiti nista ako ih i ubuduce ne bude bilo. Cinjenica je da Dzeko nije krema svjetskog fudbala, i da sam ce tesko ali da sa dobro komponovanom ekipom moze puno, moze. Mi nismo ekipa i tu mozemo traziti alibi za Dzeku a i za Ibisevica, jer iza njih je potrebna ekipa ili ti tim da bi oni postigli ono cemu se mi svi nadamo.
Trenutno nije.
Za vrijeme Wolfsburga i prve dvije sezone u Manchesteru je bio igrac svjetske klase,sto smo iskoristili i plasirali se na SP.Tad je nosio repku,kao sto to Poljsku nosi Lewandowski ili Bale Wales.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 08 okt 2016, 02:31

AshburtonG je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Mi kao narod malo nerealno gledamo stvari. Dzeku volim ko brata, niko nikad nije uradio vise za drzavu od njega a tesko i da ce. Medjutim, realnost je da Dzeko nije ni Batistuta, ni Van Basten, ni Ibrahimovic, ni Luis Nazario. Dzeko sam ne moze i nikada nije mogao. Bude trenutaka, al to su samo trenuci a mi ako mislimo da trenutkom mozemo dobiti Belgiju, varamo se. Dzeko na 35 metara nije opasan igrac, i to svi znaju. Dzeki trebaju lopte, podvale, centarsutevi kojih nije bilo i od Dzeke necemo dobiti nista ako ih i ubuduce ne bude bilo. Cinjenica je da Dzeko nije krema svjetskog fudbala, i da sam ce tesko ali da sa dobro komponovanom ekipom moze puno, moze. Mi nismo ekipa i tu mozemo traziti alibi za Dzeku a i za Ibisevica, jer iza njih je potrebna ekipa ili ti tim da bi oni postigli ono cemu se mi svi nadamo.
Trenutno nije.
Za vrijeme Wolfsburga i prve dvije sezone u Manchesteru je bio igrac svjetske klase,sto smo iskoristili i plasirali se na SP.Tad je nosio repku,kao sto to Poljsku nosi Lewandowski ili Bale Wales.
Ja imam malo drugacije shvatanje. Pojedini govore kako Dzeko nista nije uradio, a ja se pitam kako ce uraditi kada je istjeran skoro pa na centar. Dzeko nije u stanju kao recimo pomenuti Bale istrcati od centra kontru da mu niko ne moze parirati. Jednostavno nije takav igrac. Ne znam ni da li moze Lewandowski. Dzeko je postao igrac sesnaesterca, a za takvog igraca potreban je tim kao sto rekoh kojeg mi nemamo ili bar veceras nismo imali. On svakako ima vise znanja od Ibisevica, ali ne mozemo od njega ocekivati nit da razigrava, nit kao sto rekoh da prijeti kada primi loptu na 35-40 metara. Nosit ce on i sad repku, zabice 10+ u kvalifikacijama i biti nas glavni igrac ali samo ako budemo koristili njegove eventualne prednosti u odnosu na igrace koji ga cuvaju, i ako budemo "tjerali vodu na njegov mlin", odnosno koristili ga ondje gdje je daleko jaci od stopera. Ovo pisem radi komentara da je veceras los, los je svakako bio ne moze se reci da je dobar, medjutim, razlog lose igre mora postojati a ja ga vidim ovdje.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 08 okt 2016, 02:45

A_d_0 je napisao/la:
AshburtonG je napisao/la:
Trenutno nije.
Ja imam malo drugacije shvatanje. Pojedini govore kako Dzeko nista nije uradio, a ja se pitam kako ce uraditi kada je istjeran skoro pa na centar. Dzeko nije u stanju kao recimo pomenuti Bale istrcati od centra kontru da mu niko ne moze parirati. Jednostavno nije takav igrac. Ne znam ni da li moze Lewandowski. Dzeko je postao igrac sesnaesterca, a za takvog igraca potreban je tim kao sto rekoh kojeg mi nemamo ili bar veceras nismo imali. On svakako ima vise znanja od Ibisevica, ali ne mozemo od njega ocekivati nit da razigrava, nit kao sto rekoh da prijeti kada primi loptu na 35-40 metara. Nosit ce on i sad repku, zabice 10+ u kvalifikacijama i biti nas glavni igrac ali samo ako budemo koristili njegove eventualne prednosti u odnosu na igrace koji ga cuvaju, i ako budemo "tjerali vodu na njegov mlin", odnosno koristili ga ondje gdje je daleko jaci od stopera. Ovo pisem radi komentara da je veceras los, los je svakako bio ne moze se reci da je dobar, medjutim, razlog lose igre mora postojati a ja ga vidim ovdje.
To je poenta svega.Moj komentar se odnosio na vrijeme iza nas.Stariji je,manje ima samopouzdanja igrajuci i sa igracima veceg renomea,zamisli onda pritisak kad dodjes i ocekujes umjesto centarsuta Tottija,Salaha,De Rossija ili Naingolana,iste od Jajala,Lulica i ostalih neigraca.Onu priliku iz prvog poluvremena bi Dzeko iz Wolfsburga,rijesio u 8/10 situacija,a ovaj sadasnji ne bi nijednom.Isto tako Bale ne moze nositi na ledjima 2 stopera,i zagraditi se kao sto to Edin moze i napraviti visak.Nije on kriv sto ekipa nema nijedno klasicno krilo,osim Visce,za kojeg stvarno ne znam kako pored ovih jadova nije mogao uletit.Pa na mjestu Lulica bi vise pruzio od istog.U Banovicima je nerijetko i igrao desnog bocnog na pocetku,dok se nije otkrio napadacki potencijal.
Kombinacija pada kvalitete njegove igre i slaba ekipa su nas kostale.Mi smo umislili da smo bili neka ekipa,a zapravo smo imali top 5-6 klasicnog napadaca svijeta u tom trenutku,odlicnog Begovica,i Misimovica,te na momente Pjanica.Ostalo su bili ili potroseni igraci ili prosjek.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, AmirBvB, CAGarfia, denza, Proximic, RajvoSA03, s4mke, Zglavkar i 98 gostiju.