FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pozdrav iz tel aviva
danas sam sasvim slucajno vidio memica i on mi je prisao jer sam nosio dres i sal zelje.. rekao mi je da odem kod cvike da mi da karte za utakmicu.. to sam uradio i dobio sam 2 besplatne karte za VIP-Platinium lozu.. vidio sam nekoliko igraca i atmosfera izgleda odlicna
nema nasi navijaca u tel avivu
jedva cekam utakmicu a pogotovo da se vratim u sarajevo jer izrael je smece od drzave
Prognoza: 0-3
danas sam sasvim slucajno vidio memica i on mi je prisao jer sam nosio dres i sal zelje.. rekao mi je da odem kod cvike da mi da karte za utakmicu.. to sam uradio i dobio sam 2 besplatne karte za VIP-Platinium lozu.. vidio sam nekoliko igraca i atmosfera izgleda odlicna
jedva cekam utakmicu a pogotovo da se vratim u sarajevo jer izrael je smece od drzave
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
tooo brateee mojmak_033 je napisao/la:pozdrav iz tel aviva

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ma yebo karte...nego de ti nama reci jesi li jeo?mak_033 je napisao/la:pozdrav iz tel aviva

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
mak_033 je napisao/la:pozdrav iz tel aviva
Bravo bravo..Nema nasih ?
FKŽ !
Ima samo su nevidljivi. Casual fazoni.... 

-
- Kontakt:
umjerenji sam optimista za večeras
a ovi što kažu za Stanića da nije za beka/bočnog - nije ni Contrao za beka/bočnog pa je to odigrao odlično na WC2010
Koliko sam shvatio ovi njihovi bočni su jaki a Brko ne želi samo da se branimo već i da njihove bočne pritisnemo i držimo ih koliko možemo na nj polovini
a ako rezultat bude dobar kasnije ulazi Gančev da podeblja odbranu
meni je Stanić OK i jako važno: fighter pravi ima damu
i...ko zna= igramo li u ovoj opremi ko protiv Cibalije ili smo od Legea dobili nove dresove (ovaj bijeli mi je ok, plavi pretpostavljam još će ljpši biti s onom bijelom ćizom)
sretno nam večeras i ABd 1:1
a ovi što kažu za Stanića da nije za beka/bočnog - nije ni Contrao za beka/bočnog pa je to odigrao odlično na WC2010
Koliko sam shvatio ovi njihovi bočni su jaki a Brko ne želi samo da se branimo već i da njihove bočne pritisnemo i držimo ih koliko možemo na nj polovini
a ako rezultat bude dobar kasnije ulazi Gančev da podeblja odbranu
meni je Stanić OK i jako važno: fighter pravi ima damu
i...ko zna= igramo li u ovoj opremi ko protiv Cibalije ili smo od Legea dobili nove dresove (ovaj bijeli mi je ok, plavi pretpostavljam još će ljpši biti s onom bijelom ćizom)
sretno nam večeras i ABd 1:1
Zadnja izmjena: TOJEMOJTIM, dana/u 13 jul 2010, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bit ce 3-0 za Tel Aviv ali Zeljo to moze stici u Sarajevu
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
- bistrikboy
- Kontakt:
Hajde Željo zabij gol
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- senad_flamin
- Kontakt:
nezz meni jee u onoj ekipi zelje Popovic najslabiji....tuu bi trebalo jedno pojacanje

-RIVALDO-
[youtube][/youtube]bistrikboy je napisao/la:Hajde Željo zabij gol
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jer si jedan jedini jer si nepobjedivi !!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Hajde Zeljo Ne primi gooolVirtu4l je napisao/la:[youtube][/youtube]bistrikboy je napisao/la:Hajde Željo zabij gol

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Sretno večeras, odigrajte barem 1-1. Pozdrav svim Manijacima iz Širokog
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 13 jul 2010, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
- blueman-TM87
- Kontakt:
jesam ne briniSeyo_TM je napisao/la:ma yebo karte...nego de ti nama reci jesi li jeo?mak_033 je napisao/la:pozdrav iz tel aviva

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
svaki minute gledam na sat, vrijeme sporo prolazi, i nakon toliko godina.....Zamislite da toliko cekas utakmicu i krenes da je gleda i ono negdje zagines...crnjak pravi umres a nepogledas zelju u ligi prvaka.. ostane ti ona samo protiv newcastla... a od Boga je pa neka bude kako biti mora....
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
[youtube][/youtube]
Bice slavlja veceras
Bice slavlja veceras

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, tiagofaria25 i 62 gosta.