Ne razumiješ esenciju forumanja.Momciluk je napisao/la:High de smisli nesto drugo nisi zanimljiv s tim premijerligaskim fazonima nikome osim onom rokoko87 i jos dvojici u vrh glave

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ne razumiješ esenciju forumanja.Momciluk je napisao/la:High de smisli nesto drugo nisi zanimljiv s tim premijerligaskim fazonima nikome osim onom rokoko87 i jos dvojici u vrh glave
Protiv Belgije ukupno 5 golova...Medikament je napisao/la:Jos jednom katastrofalan protiv ozbiljne ekipe. Hajde sto je u napadu beskoristan i opet prodao loptu bezbroj puta i promasio sanse, i u obdrani spava. Kriv za ovaj treci gol da krivlji ne moze bit. Znaci stojis na prvoj stativi i jedini ti je posao da ocistis svaku loptu sto dodje u tvoj sektor. I on gleda u nebo. Misli o Amri, milionima, o cemu vec ne. I zato smo primili gol koji je zavrsio ovu utakmicu.
Flop.
Ma vjerovatno si u pravu, napisano u zaru borbe. Mada stojim iza toga da treba preuzet vecu odgovornost u igri. Ne samo cekat loptu. I prva polusansa mora bit gol ako zelimo bilo sta u ovakvim utakmicama. Danas je imao 3 kakve-takve prilike za gol. Gola nema.Sabinho je napisao/la:Protiv Belgije ukupno 5 golova...Medikament je napisao/la:Jos jednom katastrofalan protiv ozbiljne ekipe. Hajde sto je u napadu beskoristan i opet prodao loptu bezbroj puta i promasio sanse, i u obdrani spava. Kriv za ovaj treci gol da krivlji ne moze bit. Znaci stojis na prvoj stativi i jedini ti je posao da ocistis svaku loptu sto dodje u tvoj sektor. I on gleda u nebo. Misli o Amri, milionima, o cemu vec ne. I zato smo primili gol koji je zavrsio ovu utakmicu.
Flop.
Francuska
Spanija
Turska 2x
Grcka 2x
Irska
Njemacka
Njima je zabijao. Protiv Portugala je na 3/4 meca ekstra odigrao. Nije flop sasvim sigurno, izuzev Njemacke sve kvalifikacione utakmice.
On je danas zakazao, bez dileme. Nije ni stao na loptu, nit' ista. Odavno losiji mec nije odigrao. Inace, najvise i voli najjace tekme (sto se tice repke).Medikament je napisao/la:Ma vjerovatno si u pravu, napisano u zaru borbe. Mada stojim iza toga da treba preuzet vecu odgovornost u igri. Ne samo cekat loptu. I prva polusansa mora bit gol ako zelimo bilo sta u ovakvim utakmicama. Danas je imao 3 kakve-takve prilike za gol. Gola nema.Sabinho je napisao/la:Protiv Belgije ukupno 5 golova...Medikament je napisao/la:Jos jednom katastrofalan protiv ozbiljne ekipe. Hajde sto je u napadu beskoristan i opet prodao loptu bezbroj puta i promasio sanse, i u obdrani spava. Kriv za ovaj treci gol da krivlji ne moze bit. Znaci stojis na prvoj stativi i jedini ti je posao da ocistis svaku loptu sto dodje u tvoj sektor. I on gleda u nebo. Misli o Amri, milionima, o cemu vec ne. I zato smo primili gol koji je zavrsio ovu utakmicu.
Flop.
Francuska
Spanija
Turska 2x
Grcka 2x
Irska
Njemacka
Njima je zabijao. Protiv Portugala je na 3/4 meca ekstra odigrao. Nije flop sasvim sigurno, izuzev Njemacke sve kvalifikacione utakmice.
Trenutno nije.A_d_0 je napisao/la:Mi kao narod malo nerealno gledamo stvari. Dzeku volim ko brata, niko nikad nije uradio vise za drzavu od njega a tesko i da ce. Medjutim, realnost je da Dzeko nije ni Batistuta, ni Van Basten, ni Ibrahimovic, ni Luis Nazario. Dzeko sam ne moze i nikada nije mogao. Bude trenutaka, al to su samo trenuci a mi ako mislimo da trenutkom mozemo dobiti Belgiju, varamo se. Dzeko na 35 metara nije opasan igrac, i to svi znaju. Dzeki trebaju lopte, podvale, centarsutevi kojih nije bilo i od Dzeke necemo dobiti nista ako ih i ubuduce ne bude bilo. Cinjenica je da Dzeko nije krema svjetskog fudbala, i da sam ce tesko ali da sa dobro komponovanom ekipom moze puno, moze. Mi nismo ekipa i tu mozemo traziti alibi za Dzeku a i za Ibisevica, jer iza njih je potrebna ekipa ili ti tim da bi oni postigli ono cemu se mi svi nadamo.
Ja imam malo drugacije shvatanje. Pojedini govore kako Dzeko nista nije uradio, a ja se pitam kako ce uraditi kada je istjeran skoro pa na centar. Dzeko nije u stanju kao recimo pomenuti Bale istrcati od centra kontru da mu niko ne moze parirati. Jednostavno nije takav igrac. Ne znam ni da li moze Lewandowski. Dzeko je postao igrac sesnaesterca, a za takvog igraca potreban je tim kao sto rekoh kojeg mi nemamo ili bar veceras nismo imali. On svakako ima vise znanja od Ibisevica, ali ne mozemo od njega ocekivati nit da razigrava, nit kao sto rekoh da prijeti kada primi loptu na 35-40 metara. Nosit ce on i sad repku, zabice 10+ u kvalifikacijama i biti nas glavni igrac ali samo ako budemo koristili njegove eventualne prednosti u odnosu na igrace koji ga cuvaju, i ako budemo "tjerali vodu na njegov mlin", odnosno koristili ga ondje gdje je daleko jaci od stopera. Ovo pisem radi komentara da je veceras los, los je svakako bio ne moze se reci da je dobar, medjutim, razlog lose igre mora postojati a ja ga vidim ovdje.AshburtonG je napisao/la:Trenutno nije.A_d_0 je napisao/la:Mi kao narod malo nerealno gledamo stvari. Dzeku volim ko brata, niko nikad nije uradio vise za drzavu od njega a tesko i da ce. Medjutim, realnost je da Dzeko nije ni Batistuta, ni Van Basten, ni Ibrahimovic, ni Luis Nazario. Dzeko sam ne moze i nikada nije mogao. Bude trenutaka, al to su samo trenuci a mi ako mislimo da trenutkom mozemo dobiti Belgiju, varamo se. Dzeko na 35 metara nije opasan igrac, i to svi znaju. Dzeki trebaju lopte, podvale, centarsutevi kojih nije bilo i od Dzeke necemo dobiti nista ako ih i ubuduce ne bude bilo. Cinjenica je da Dzeko nije krema svjetskog fudbala, i da sam ce tesko ali da sa dobro komponovanom ekipom moze puno, moze. Mi nismo ekipa i tu mozemo traziti alibi za Dzeku a i za Ibisevica, jer iza njih je potrebna ekipa ili ti tim da bi oni postigli ono cemu se mi svi nadamo.
Za vrijeme Wolfsburga i prve dvije sezone u Manchesteru je bio igrac svjetske klase,sto smo iskoristili i plasirali se na SP.Tad je nosio repku,kao sto to Poljsku nosi Lewandowski ili Bale Wales.
To je poenta svega.Moj komentar se odnosio na vrijeme iza nas.Stariji je,manje ima samopouzdanja igrajuci i sa igracima veceg renomea,zamisli onda pritisak kad dodjes i ocekujes umjesto centarsuta Tottija,Salaha,De Rossija ili Naingolana,iste od Jajala,Lulica i ostalih neigraca.Onu priliku iz prvog poluvremena bi Dzeko iz Wolfsburga,rijesio u 8/10 situacija,a ovaj sadasnji ne bi nijednom.Isto tako Bale ne moze nositi na ledjima 2 stopera,i zagraditi se kao sto to Edin moze i napraviti visak.Nije on kriv sto ekipa nema nijedno klasicno krilo,osim Visce,za kojeg stvarno ne znam kako pored ovih jadova nije mogao uletit.Pa na mjestu Lulica bi vise pruzio od istog.U Banovicima je nerijetko i igrao desnog bocnog na pocetku,dok se nije otkrio napadacki potencijal.A_d_0 je napisao/la:Ja imam malo drugacije shvatanje. Pojedini govore kako Dzeko nista nije uradio, a ja se pitam kako ce uraditi kada je istjeran skoro pa na centar. Dzeko nije u stanju kao recimo pomenuti Bale istrcati od centra kontru da mu niko ne moze parirati. Jednostavno nije takav igrac. Ne znam ni da li moze Lewandowski. Dzeko je postao igrac sesnaesterca, a za takvog igraca potreban je tim kao sto rekoh kojeg mi nemamo ili bar veceras nismo imali. On svakako ima vise znanja od Ibisevica, ali ne mozemo od njega ocekivati nit da razigrava, nit kao sto rekoh da prijeti kada primi loptu na 35-40 metara. Nosit ce on i sad repku, zabice 10+ u kvalifikacijama i biti nas glavni igrac ali samo ako budemo koristili njegove eventualne prednosti u odnosu na igrace koji ga cuvaju, i ako budemo "tjerali vodu na njegov mlin", odnosno koristili ga ondje gdje je daleko jaci od stopera. Ovo pisem radi komentara da je veceras los, los je svakako bio ne moze se reci da je dobar, medjutim, razlog lose igre mora postojati a ja ga vidim ovdje.AshburtonG je napisao/la:Trenutno nije.A_d_0 je napisao/la:Mi kao narod malo nerealno gledamo stvari. Dzeku volim ko brata, niko nikad nije uradio vise za drzavu od njega a tesko i da ce. Medjutim, realnost je da Dzeko nije ni Batistuta, ni Van Basten, ni Ibrahimovic, ni Luis Nazario. Dzeko sam ne moze i nikada nije mogao. Bude trenutaka, al to su samo trenuci a mi ako mislimo da trenutkom mozemo dobiti Belgiju, varamo se. Dzeko na 35 metara nije opasan igrac, i to svi znaju. Dzeki trebaju lopte, podvale, centarsutevi kojih nije bilo i od Dzeke necemo dobiti nista ako ih i ubuduce ne bude bilo. Cinjenica je da Dzeko nije krema svjetskog fudbala, i da sam ce tesko ali da sa dobro komponovanom ekipom moze puno, moze. Mi nismo ekipa i tu mozemo traziti alibi za Dzeku a i za Ibisevica, jer iza njih je potrebna ekipa ili ti tim da bi oni postigli ono cemu se mi svi nadamo.
Za vrijeme Wolfsburga i prve dvije sezone u Manchesteru je bio igrac svjetske klase,sto smo iskoristili i plasirali se na SP.Tad je nosio repku,kao sto to Poljsku nosi Lewandowski ili Bale Wales.
Trenutno korisnika/ca: 231983, avalPacidoroP, CAGarfia, Faraon iz Visokog, Google Adsense [Bot], HariTz, invincible1921, Mostarska, Proximic, s4mke, Sheyi, Sveti, Venom i 167 gostiju.