Bas smo gifron i ja to neki dan furaliSariel je napisao/la:e ,sad na poslu, pricaju dvojica kolega preko tel... otiso neki dio, nema rezervnog, zajebancija,kad ce ti ovaj NEK IDEEEEEEE![]()
![]()
ne kontaju oni sto se ja valjam

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Bas smo gifron i ja to neki dan furaliSariel je napisao/la:e ,sad na poslu, pricaju dvojica kolega preko tel... otiso neki dio, nema rezervnog, zajebancija,kad ce ti ovaj NEK IDEEEEEEE![]()
![]()
ne kontaju oni sto se ja valjam
pao ja sa stoliceNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel to bi kakav zemljotres
**** majku haman mora bit 9 na rihterovoj da ga ja osjetim...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel to bi kakav zemljotres
povodom pehara Lp u TZJU “Gradski stadion Tušanj” Tuzla već dugi niz godina zajedno sa gradskom upravom Grada Tuzla, sarađuje sa kancelarijom u Sarajevu OFFS te je i ovaj put uključila sve svoje resurse kako bi manifestacija na Trgu Slobode prošla besprijekorno kao i što dolikuje jednom ovakvom sportskom spektaklu. Ustanova je dosad uvijek podržavala i nastavit će podržavati organizaciju i realizaciju ovakvih Projekata u kojem su uključena djeca i mladi.
Treba ga okititi salovima i zastavama Slobode.Sariel je napisao/la:povodom pehara Lp u TZJU “Gradski stadion Tušanj” Tuzla već dugi niz godina zajedno sa gradskom upravom Grada Tuzla, sarađuje sa kancelarijom u Sarajevu OFFS te je i ovaj put uključila sve svoje resurse kako bi manifestacija na Trgu Slobode prošla besprijekorno kao i što dolikuje jednom ovakvom sportskom spektaklu. Ustanova je dosad uvijek podržavala i nastavit će podržavati organizaciju i realizaciju ovakvih Projekata u kojem su uključena djeca i mladi.![]()
Nije valjda zbog Ordagića?Sariel je napisao/la:ja sam reko od onog kupa u japanu bojkotujem repku...
Sad se i ne sjecam koga ne ubacise ni minute.Rimes87 je napisao/la:Nije valjda zbog Ordagića?Sariel je napisao/la:ja sam reko od onog kupa u japanu bojkotujem repku...
Ma ne mogu ja nju bojkotovat, ako sam bio tu kad je nas Češka kantala '99, bit ću tu i sad. Jednostavno, od malih nogu zavijam za repku i ne bih da prekidam tu tradiciju zbog bilo čega.
Fazlasolinas je napisao/la:Treba mi neko ko poznaje nocni zivot u Tuzli, zadnje 4 godine nisam tu pa ispao iz fazona.pp
pompom je napisao/la:Fazlasolinas je napisao/la:Treba mi neko ko poznaje nocni zivot u Tuzli, zadnje 4 godine nisam tu pa ispao iz fazona.pp![]()
Ako hoces provod idi kod Boze na Husino uvijek bilo i ostalo dobro ako hoces sminku Tenis, Viva...solinas je napisao/la:Treba mi neko ko poznaje nocni zivot u Tuzli, zadnje 4 godine nisam tu pa ispao iz fazona.pp
Vodit cu te ja kroz sve.solinas je napisao/la:Treba mi neko ko poznaje nocni zivot u Tuzli, zadnje 4 godine nisam tu pa ispao iz fazona.pp
Dobro, hebiga, ja sam bio pikle tada, mislim, tek kad sam postao svjestan sebe i stvari oko sebe, onda je bila repka. Naravno, zahvaljujuci mom starom koji nikad utakmice propustio nije. Ko zna, da je bilo para, mozda se moglo i ici negdje na tekmu, pa makar i u SaraIsAnOx...Sariel je napisao/la:Sad se i ne sjecam koga ne ubacise ni minute.Rimes87 je napisao/la:Nije valjda zbog Ordagića?Sariel je napisao/la:ja sam reko od onog kupa u japanu bojkotujem repku...
Ma ne mogu ja nju bojkotovat, ako sam bio tu kad je nas Češka kantala '99, bit ću tu i sad. Jednostavno, od malih nogu zavijam za repku i ne bih da prekidam tu tradiciju zbog bilo čega.![]()
Ih brate od albanije 95te.a bila je prije tiga i tekma sa kajzerslauternim 93ce...pa mediteranske..
Al dobro prva je albanija...![]()
Prijateljska doduse...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.