kako pravila idu da isplatis bonus...bodi123 je napisao/la:Uplatio i ja konacno na ovaj novi wwin, idemo sad po bonusu oplest.
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
-
- Kontakt:
Ako ima neko ko je vec uplatio novac na novi wwin na koji dobija bonus, da odgovori na pitanje- da li je moguce okrenuti npr 50 KM koje uplatis dva puta na kvotu 1,01 da bi ih isplatio ?
- muhamed121
- Kontakt:
Ne moze mora biti minimalno 3 para sa kv 1,30risingforce je napisao/la:Ako ima neko ko je vec uplatio novac na novi wwin na koji dobija bonus, da odgovori na pitanje- da li je moguce okrenuti npr 50 KM koje uplatis dva puta na kvotu 1,01 da bi ih isplatio ?
- muhamed121
- Kontakt:
Na racune stare u wwinu se ne moze uplacivat vise na novi a moze se isplacivat idalje
Mislim da jest, samo sto imas 5% poreza na uplatu pa na kraju neces imati tih 50 nego nesto oko 45, ali moguce je, i ostane ti 50 KM bonusa onda.risingforce je napisao/la:Ako ima neko ko je vec uplatio novac na novi wwin na koji dobija bonus, da odgovori na pitanje- da li je moguce okrenuti npr 50 KM koje uplatis dva puta na kvotu 1,01 da bi ih isplatio ?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
ako ima neko ko je probao, nek se javi, da znamo 100 %bodi123 je napisao/la:Mislim da jest, samo sto imas 5% poreza na uplatu pa na kraju neces imati tih 50 nego nesto oko 45, ali moguce je, i ostane ti 50 KM bonusa onda.risingforce je napisao/la:Ako ima neko ko je vec uplatio novac na novi wwin na koji dobija bonus, da na pitanje- da li je moguce okrenuti npr 50 KM koje uplatis dva puta na kvotu 1,01 da bi ih isplatio ?
Igra li neko preko mozzarta ? Kako se uplacuju sredstva na racun i kako se mogu isplatiti ?
sad sam im pisao na e-mail vezano za isplatu ,vidim drug je sinoc isplatio a jos mu nije odoborena isplata hmmmmuhamed121 je napisao/la:Masterr27 je napisao/la:jedno pitanje ako neko zna ,konkretno da mi odgovori.
Mozda je neko vec pisao o tome ali da ne trazim..
Cuo sam da je danas zadnji dan (petak) uplate u poslovnicama na stari wwin racun?
Mene zanima vezano za isplatu na starom wwin racunu,imam nesto para - da li moram danas (petak) to isplatiti ili mogu i dalje igrati na starom racunu wwina.. pa poslije nekad isplatiti u poslovnici (federacija BiH )
Javi im se pa pitaj druze al nesto mi ne ide da se danas mora isplatit jer ima dosta ljudi racune koji nisu u mogucnosti isplatit danas a ne mozes ljudima zatvorit racune sa parama njihovim
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Masterr27 je napisao/la:sad sam im pisao na e-mail vezano za isplatu ,vidim drug je sinoc isplatio a jos mu nije odoborena isplata hmmmmuhamed121 je napisao/la:Masterr27 je napisao/la:jedno pitanje ako neko zna ,konkretno da mi odgovori.
Mozda je neko vec pisao o tome ali da ne trazim..
Cuo sam da je danas zadnji dan (petak) uplate u poslovnicama na stari wwin racun?
Mene zanima vezano za isplatu na starom wwin racunu,imam nesto para - da li moram danas (petak) to isplatiti ili mogu i dalje igrati na starom racunu wwina.. pa poslije nekad isplatiti u poslovnici (federacija BiH )
Javi im se pa pitaj druze al nesto mi ne ide da se danas mora isplatit jer ima dosta ljudi racune koji nisu u mogucnosti isplatit danas a ne mozes ljudima zatvorit racune sa parama njihovim

Osijek-Vukovar zna li neko kako je zavrsilo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
8:0solinas je napisao/la:Osijek-Vukovar zna li neko kako je zavrsilo
Satro ih Osijek gore nego Seseljevci u 90im!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
-
- Kontakt:
Zna li neko wwin dostava sta je Jel kao isplata u poslovnici
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
yapcrnobijeli21 je napisao/la:Zna li neko wwin dostava sta je Jel kao isplata u poslovnici

-
- Kontakt:
Hvala druzekrmpotich je napisao/la:yapcrnobijeli21 je napisao/la:Zna li neko wwin dostava sta je Jel kao isplata u poslovnici
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne pratim bas temeljno. Zasto bi se neko prebacivao na novi wwin, ako na njemu uzimaju poreza a na starom ne? 

- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ko igra preko kartice nema potrebe da se prebacuje ali u poslovnicama je navodno danas zadnji dan uplate i isplate na starom wwinuSlevinKelevra je napisao/la:Ne pratim bas temeljno. Zasto bi se neko prebacivao na novi wwin, ako na njemu uzimaju poreza a na starom ne?
Uplata sa xBonom, isplata preko dostave
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
@PrinceofVeresija hvala na odgovoru i meni su tako odgovorili.
ako je tako onda mogu i veceras podnijeti zahtjev za isplatu oko 23h kad se zavrse utakmice,nadam se da sam upravu.
ako je tako onda mogu i veceras podnijeti zahtjev za isplatu oko 23h kad se zavrse utakmice,nadam se da sam upravu.
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!
Odmah na startu me sje.ba Nadal

e Nadala majmuna, kud ga odigra kad je invalid
Forza Milan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.