Kasniš xD Došao ja dole danas u dekanat, u komisiji Zorica Hodžić (bila predsjednik komisije, i dvije profesorice druge koje meni nisu predavale ništa). Malo pregledale ono na što sam se žalio i kaže meni da nije dobro bodovala ono što sam se žalio, i kao profesorica je odobrila da izađeš na završni, trebaš se sa njom dogovorit, najvjerovatnije u pon. jer nije otkucano i potpisano rješenje. Ja u fazonu, može l' to danas kako xD I nazvaše je, bila još jedna kolegica kod nje, odem i ja. Ulazim, kaže ona kolegici "Ovog kolegu ću ubit', a zna on zašto". Ono zezanje, opušteno. Meni govori, kao niste kolega trebali to, trebali ste se samo meni vratit i reć da nisam dobro ispravila, znam ja da ste vi fini i koliko znate, tako da nema problema nikakvih, ne ljutim se. Dala mi 4 pitanja, uradim sve, pitala me dva usmeno, i to sve znao, na kraju zadatak i pade ocjena.Federer17 je napisao/la:Cestitke druze, svaka cast. Nadam se da te sada nece zezati na zavrsnom (jer je kod nas bio i zavrsni), a njega ocjenjuje profesorica. Znalo se desiti da ne pusta ljude po nekoliko puta, a po njihovoj prici sve su uradili. Sretno ti!NKMramor je napisao/la: Položio

Edit: Hvala svima na čestitkama.