On najvrevotnije ide u Celik. Tako portali pisu.wobly92 je napisao/la:Nema ni zlajcija

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
On najvrevotnije ide u Celik. Tako portali pisu.wobly92 je napisao/la:Nema ni zlajcija
a izbora, ja kontam izmedju kodre i spaletija..Chinaglia je napisao/la:daj Soka ba, jbo vas pitar raspali
koliko god se ovdje Sok osporavao i njegova 'izbij-nabij' taktika, covjek je imao rezultate, kada god je trebalo spasavat Slobodu, bilo je zovi Soka! da ne pricam da je odveo ekipu u dva finala Kup-a i da je izborio plasman u evropu, plus sto je domaci trener, zna kako stvari stoje, poznaje mentalitet, atmosferu.. pozelio sam Sokove tekme na rezultat, takticki 1-0
jasan pokazatelj kuda vodi ovaj put. kuknjavasolinas je napisao/la:Odakle odboru legitimitet da bira trenera ili otpusta igrace daje im ispisnice i td....sta je ovo ljudi.
Ljudi ovo je grubo krsenje zakona i statuta prije skupstine nesmiju nista uraditi....Sariel je napisao/la:jasan pokazatelj kuda vodi ovaj put. kuknjavasolinas je napisao/la:Odakle odboru legitimitet da bira trenera ili otpusta igrace daje im ispisnice i td....sta je ovo ljudi.
da otpocnemo s kmecanjem?
Jesi ti pogledao ovu izjavu.. ne beri brige,srce grada kuca za SloboduSariel je napisao/la:ima jos vremena da nas iznenade,nada umire zadnja![]()
kmeeee kuknjava
al ozbiljno sve manje nade,da ce nesto pozitivno iz ovog izac...
Kao mali je mozda pratio navijao al zaharry_90 je napisao/la:Ja se ne brinem,pojavila se grupa jakih privrednika..kako i sam rece Jasminko.. keep calm and trust Faraon
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.