Koja je ovo klada?Raonffa je napisao/la:
Opet hvala @Willy za košarkaša, ti i @Miky me dobro poguraste ova dva tri zadnja dana. Bez obzira da li Argentinci ispoštovali ili ne, uzeo sam dobru lovu ovih par dana
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Odigrah na kraju ovo ipak:stulic89 je napisao/la:Igrao Paragvaj-Kolumbija i Peru-Argentina ukupno vise od 5,5...arelinho je napisao/la:Da li po vama uzimaju Argentinci? Šta mislite o tome, a i o ovim parovima:
Venecuela više kartona
Bolivija više kartona
Peru više kartona
??
Margina jest velika, ali sudije su solidne za kartone.
Mislim da se ovom sto Peru sudi desilo da je na utakmici dao dva zuta istom igracu, ali ne i crveni.![]()

FormulaSlevinKelevra je napisao/la:Koja je ovo klada?Raonffa je napisao/la:
Opet hvala @Willy za košarkaša, ti i @Miky me dobro poguraste ova dva tri zadnja dana. Bez obzira da li Argentinci ispoštovali ili ne, uzeo sam dobru lovu ovih par dana

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
jedno pitanje ako neko zna ,konkretno da mi odgovori.
Mozda je neko vec pisao o tome ali da ne trazim..
Cuo sam da je danas zadnji dan (petak) uplate u poslovnicama na stari wwin racun?
Mene zanima vezano za isplatu na starom wwin racunu,imam nesto para - da li moram danas (petak) to isplatiti ili mogu i dalje igrati na starom racunu wwina.. pa poslije nekad isplatiti u poslovnici (federacija BiH ) ?
Cuo sam da je danas zadnji dan (petak) uplate u poslovnicama na stari wwin racun?
Mene zanima vezano za isplatu na starom wwin racunu,imam nesto para - da li moram danas (petak) to isplatiti ili mogu i dalje igrati na starom racunu wwina.. pa poslije nekad isplatiti u poslovnici (federacija BiH ) ?
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!
- muhamed121
- Kontakt:
Javi im se pa pitaj druze al nesto mi ne ide da se danas mora isplatit jer ima dosta ljudi racune koji nisu u mogucnosti isplatit danas a ne mozes ljudima zatvorit racune sa parama njihovimMasterr27 je napisao/la:jedno pitanje ako neko zna ,konkretno da mi odgovori.
Čekam Kvitovu za pare i ne mogu da vjerujem kako padam. Pa ova ništa ne koristi od šansi.

- muhamed121
- Kontakt:
Ako uzme sad svoj servis odma ce brejk napraviti i dobice mecarelinho je napisao/la:Čekam Kvitovu za pare i ne mogu da vjerujem kako padam. Pa ova ništa ne koristi od šansi.![]()
- muhamed121
- Kontakt:
Ajde kvitova stisni malo
Hajdeee sada uzmi ovo

**** joj sve.muhamed121 je napisao/la:Ako uzme sad svoj servis odma ce brejk napraviti i dobice mecarelinho je napisao/la:Čekam Kvitovu za pare i ne mogu da vjerujem kako padam. Pa ova ništa ne koristi od šansi.![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
E je.bo joj Bog mater glupu
Nije ovo realno. Ne mogu ništa dobiti nema šanse.

Ne zatvara se onaj wwin, nego jednostavno ne može se više uplaćivat u Federaciji. **** ga hljeb dvadeset puta je napisano, može se isplacivat na skrill, karticu, u rsu, na bankovni račun a uplate pored toga xbonom.
Nullius in verba
A jel se može uplaćivati na račun u poslovnici ?Heller je napisao/la:Ne zatvara se onaj wwin, nego jednostavno ne može se više uplaćivat u Federaciji. **** ga hljeb dvadeset puta je napisano, može se isplacivat na skrill, karticu, u rsu, na bankovni račun a uplate pored toga xbonom.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Jel netko uplacivao na ovu novu domenu wwin-a, vidim ima bonus do 200 km uplate 100% to mi se svidja 

165 KM, jos Murraya bi ceko, ne znam koji qrac igram ovu najgluplju igru 0 do 2, svaki puta mi se poseru u cejf

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Juce mi posalje ljuman na ovaj novi wwin i sad nema opcije "prihvati bonus".. jel moguce da cigani to gledaju kao prvu uplatu i da sad ne mogu dobiti bonus.. valja xbon uzet yebo vam porez mater
This time next year we'll be millionaires.
jel moguće da novi win nema mogućnost uplate preko x bona 

Uplatio i ja konacno na ovaj novi wwin, idemo sad po bonusu oplest. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.