Izvini druze ali ne mogu da ti ne repliciram na ovo.Federer17 je napisao/la:Sta ce biti ako ne izvuce, kao da pricamo o nekim reprezentacijama prosjecnog kvaliteta, a ne o reprezentaciji koja je mozda u top 10 na svijetu. Njima ovdje jedino fali De Bruyne, ostali manje-vise, nista za sta se ne moze naci zamjena. Ako odigramo zadovoljavajuce, a izgubimo (da li nesretno, ili ljudi budu bolji), ne vidim da se tu ima bilo sta kriviti Mesa. Belgija je i ovakva jaca od nas itekako, ali nije uopste nemoguce da izvucemo pozitivan rezultat, zasto ne i pobjedu. Ja mislim da nikad veci broj igraca u boljoj formi nismo imali, pa cak ni pred duel sa Irskom i zbog toga nam dajem sansu.
Sta ce biti ako ih ne pobijedimo?Pa nece nista,zasto bi trebalo biti ista i zasto se uvijek unaprijed trazi alibi?
Ako ih ne pobijedimo idemo dalje,nista opet nije izgubljeno,pa cak ni prvo mjesto.Ali grehota je da im mi sami svojim stavom i njihovim precjenjivanjem poklonimo pobjedu prije utakmice,grehota prava.
Dalje,ne mozes reci da je samo izostanak KdB njihov hendikep a Kompany,Radja,Vermalen,brat Hazard,Dembele... kao nije.To je velika laz i to ti moram odmah reci.
I ko je uopste Tielemans?Je li i on svjetska klasa,ako ne i bolji od Naingolana?
Njihova odbrana je dosta kriticna i sa Kompanyem i Vermalenom a bez njih je pravo losa,losija od nase i to dosta.
Steta je ne iskoristiti to.
Dva napadaca obavezno.
I da,ovakva Belgija nije jaca od nas,nikako.Slabija je ali domaci teren stavlja dvije reprezentacije u egal.