FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sjedi popij jos jednu dje ces,tek si dos'o.Probisvjet je napisao/la:Evo ja cu vam reci, Azmir ostaje u Slobodi i jos par ljudi ulazi u UO. Do vidjenja.

Ma lakapo samo kao sto rekoh davno do ljeta bez marke duga i super jaki ko NATO.
Ako se sta ne iskomplikuje ,jel...

Aerials@
Popravi to,

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Hajd makar i u zajebanciji lijepo je ovako nesto procitati gdje bi nam bio kraj da je istinasolinas je napisao/la:Sjedi popij jos jednu dje ces,tek si dos'o.Probisvjet je napisao/la:Evo ja cu vam reci, Azmir ostaje u Slobodi i jos par ljudi ulazi u UO. Do vidjenja.![]()
Ma lakapo samo kao sto rekoh davno do ljeta bez marke duga i super jaki ko NATO.
Ako se sta ne iskomplikuje ,jel...
Aerials@
Popravi to,
samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Evo ja cu vam reci, Azmir ne ostaje u Slobodi.Probisvjet je napisao/la:Evo ja cu vam reci, Azmir ostaje u Slobodi i jos par ljudi ulazi u UO. Do vidjenja.

Cickovo ulje danas se vrzma oko Centralnog grijanja (preko puta Kosta Popov skole), on i jos par njuska. Makine su tu parkirane, a s nogu se kombinacije smisljaju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Nisam ni mislio da to bude kao što je bilo u Slobodi, nego malo drugačije. Ne mislim da on sam sada ulaže neke milione, da divlja i da se ide na neki "instant" rezultat koji ustvari nikom ni ne znači u ovoj situaciji, i to mi ustvari ni ne želimo. Članski model,potpisan reprogram za vracanje dugova, ogromna podrška kući i na strani, a da uz to imamo 5-6 ljudi kao npr. Azmir "iza sebe", kao neki vjetar u ledja svemu tome .Tuzlak04 je napisao/la:. . koliko ste vi dužni. Ko mu može garantovati da ga neko neće zajebavati a može se zajebavati. Ne vjerujem da se čovjek može dva puta žestoko zajebati. Već je uložio 3 miliona u Slobodu i baci novac niz vjetar i ne vjerujem da će ponovo doživljavati isto. Taj vaš načelnik obećava, a nema vijećnike (kako mi se čini). Načelnik ne znači ništa bez vijećnika jer on mora provoditi odluke vijećnika. Kako misli izvući Čelik. I ako bude doveo kakvu budalu ko Azmir, vijećnici su tu da koče, zaajebavaju i slično i pored najbolje volje načelnika. . .Convicts1988 je napisao/la:"Ne bih mnogo komentarisao te špekulacije. Volim sport, volim Bosnu i Hercegovinu i spreman sam koliko sam u mogućnosti pomoći svakom našem sportskom kolektivu. Ubrzo idem u Sjedinjene Američke Države i do mog odlaska znat će se da li ću i dalje biti dio bosanskohercegovačkog fudbala", zagonetno je za SportSport.ba izjavio Husić, koji je može se reći ispunio sva obećanja koja je dao prilikom dolaska na čelo Slobode i koji je tuzlanski ponos za kratko vrijeme vratio u sami vrh bosanskohercegovačkog fudbala.
Ovim povodom kontaktirali smo i štab novog gradonačelnika Zenice, Fuada Kasumovića, iz kojeg su istakli: "Do danas mi nismo razgovarali sa Husićem kojeg jako cijenimo. Naš stav po pitanju Čelika je jasan, navijači okupljeni u UG Robijaši i NGG Za Čelik su ti s kojima ćemo razgovarati i s kojima ćemo se konsultovati oko budućnosti Čelika. Svi imamo jedan cilj, a to je vratiti Čelik na staze stare slave".
@ Beduin
Zašto ne, uz novi statut/članski model, Azmir i par "jačih" ljudi oko njega + gradonačelnik koji voli Čelika ?? Nama navijačima je prioritet da se usvoji novi statut i da se reprogram potpiše, prvenstveno da se politika makne od kluba, a za dalje će biti mnogo lakše, i ovakvi kao Azmir vjeruj da će letiti da budu tu, gdje se radi u korist kluba pred punim stadionom svaku utakmicu. Uostalom, budemo vidjeli što nosi budućnost .
Beduin je napisao/la:Evo ja cu vam reci, Azmir ne ostaje u Slobodi.Probisvjet je napisao/la:Evo ja cu vam reci, Azmir ostaje u Slobodi i jos par ljudi ulazi u UO. Do vidjenja.![]()
Cickovo ulje danas se vrzma oko Centralnog grijanja (preko puta Kosta Popov skole), on i jos par njuska. Makine su tu parkirane, a s nogu se kombinacije smisljaju.
🔴⚫️
Beduin je napisao/la:Evo ja cu vam reci, Azmir ne ostaje u Slobodi.Probisvjet je napisao/la:Evo ja cu vam reci, Azmir ostaje u Slobodi i jos par ljudi ulazi u UO. Do vidjenja.![]()
Isao vanredno da završi osnovnu školu

DRŽAVA TUZLA!!
Ma iso čičak da iskamči odgodu plaćanja grijaja u svom stanu nije platio u svom stanu ili da prebaci na racun slobode pa nek tuzi grijanje klub kad se Azmir vrati, ionako je naviko da tuzli slobodu sa kvazimodom nihadom.
Mensur Alic aka Memprom preuzima Slobodu ako podrzi SDP u Vijecu tj. Koalira sa njima
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Da, da. Sanse su velike kao da Gibraltar bude prvak EvropeProbisvjet je napisao/la:Evo ja cu vam reci, Azmir ostaje u Slobodi i jos par ljudi ulazi u UO. Do vidjenja.
Niko, niko, samo Sloboda
Bice mesine kobasica i rostilja na sjeveruMortus je napisao/la:Mensur Alic aka Memprom preuzima Slobodu ako podrzi SDP u Vijecu tj. Koalira sa njima

"Modra boja,na bijelome platnu,
HahaMortus je napisao/la:Mensur Alic aka Memprom preuzima Slobodu ako podrzi SDP u Vijecu tj. Koalira sa njima

Niko, niko, samo Sloboda
Jel' se ro razbacujemo insajderskim da i ja bacim koju? 
Sent from my D6603 using Tapatalk

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Samo se Vi smijete ja prije 2 sata sa Mensom razgovarao lixno. Kaze da mu Dasmin nusi kule i gradove da ga podrzi al posto on jako cijeni i poštuje Azmira trazio je od Djaska da udje u Slobodu kako bi pomogao Husicu jer Azmir nece zbog obraza i karaktera da se vrati na celo klubs, ali ce i dalhe da vodi konce iz pozadine tj preko Mense
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
sve pijano, drogirano, niko nema pojmaaa, niko nema pojmaaa :opaopa:
Jbg svi ste nesto veseli,a klub u teškoj situaciji
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Sta ja znam, probaj, pa javi frendovima iz kultatuzlak1987 je napisao/la:De nam reci ovdje jel j.ebe dobro Faraon??SRSlavinovici je napisao/la:Zanimljivi napisi o ulasku turcina u Slobodu koje plasira portal dugogodisnjeg urednika Avaza, uglednog novinara koji je i zapoceo clancima na svom portalu predizbornu Azmirovu igricu. Pametnome dosta. Bojim se jedino faraonove osvetoljubivosti pa ne aktivira operaciju OFK, samo da zatjera Azmiru. A i ovo plasiranje clanka o Celiku, mozda je to isto kao i sa Djidicem, slicni gradovi, boje iste, zavoli se kao i svojeMozda mu daju Bilino polje dzaba?!
Novinari jeftiniji od kurvi, pogotovo u vrijeme oko izbora. Sacekajmo skupštinu pa da vidimo sta i kako nam je dalje ciniti. Crni dani su pred nama, a nije da vecinon i nismo kroz takve brodili.
Sent from my SM-J700H using Tapatalk

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Ja samo da provjerim jesmo li se ugasili pa odo 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Mirza Varesanovic vjerovatno novi trener. Po meni nije los izbor.
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.