FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Aerials » 06 okt 2016, 19:17

pokvareno jbg :mrgreen:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 okt 2016, 19:18

Probisvjet je napisao/la:Evo ja cu vam reci, Azmir ostaje u Slobodi i jos par ljudi ulazi u UO. Do vidjenja.
Sjedi popij jos jednu dje ces,tek si dos'o. :zviz:
Ma lakapo samo kao sto rekoh davno do ljeta bez marke duga i super jaki ko NATO.
Ako se sta ne iskomplikuje ,jel... :mrgreen:
Aerials@
Popravi to, :mrgreen:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 06 okt 2016, 19:21

solinas je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Evo ja cu vam reci, Azmir ostaje u Slobodi i jos par ljudi ulazi u UO. Do vidjenja.
Sjedi popij jos jednu dje ces,tek si dos'o. :zviz:
Ma lakapo samo kao sto rekoh davno do ljeta bez marke duga i super jaki ko NATO.
Ako se sta ne iskomplikuje ,jel... :mrgreen:
Aerials@
Popravi to, :mrgreen:
Hajd makar i u zajebanciji lijepo je ovako nesto procitati gdje bi nam bio kraj da je istina
samo Sloboda

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 okt 2016, 19:22

Probisvjet je petokolanaš.....
🔴⚫️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 okt 2016, 19:23

Evo ja cu vam reci, Azmir ne ostaje u Slobodi. :tralala:

Cickovo ulje danas se vrzma oko Centralnog grijanja (preko puta Kosta Popov skole), on i jos par njuska. Makine su tu parkirane, a s nogu se kombinacije smisljaju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 06 okt 2016, 19:31

Tuzlak04 je napisao/la:
Convicts1988 je napisao/la:"Ne bih mnogo komentarisao te špekulacije. Volim sport, volim Bosnu i Hercegovinu i spreman sam koliko sam u mogućnosti pomoći svakom našem sportskom kolektivu. Ubrzo idem u Sjedinjene Američke Države i do mog odlaska znat će se da li ću i dalje biti dio bosanskohercegovačkog fudbala", zagonetno je za SportSport.ba izjavio Husić, koji je može se reći ispunio sva obećanja koja je dao prilikom dolaska na čelo Slobode i koji je tuzlanski ponos za kratko vrijeme vratio u sami vrh bosanskohercegovačkog fudbala.
Ovim povodom kontaktirali smo i štab novog gradonačelnika Zenice, Fuada Kasumovića, iz kojeg su istakli: "Do danas mi nismo razgovarali sa Husićem kojeg jako cijenimo. Naš stav po pitanju Čelika je jasan, navijači okupljeni u UG Robijaši i NGG Za Čelik su ti s kojima ćemo razgovarati i s kojima ćemo se konsultovati oko budućnosti Čelika. Svi imamo jedan cilj, a to je vratiti Čelik na staze stare slave".

@ Beduin

Zašto ne, uz novi statut/članski model, Azmir i par "jačih" ljudi oko njega + gradonačelnik koji voli Čelika ?? Nama navijačima je prioritet da se usvoji novi statut i da se reprogram potpiše, prvenstveno da se politika makne od kluba, a za dalje će biti mnogo lakše, i ovakvi kao Azmir vjeruj da će letiti da budu tu, gdje se radi u korist kluba pred punim stadionom svaku utakmicu. Uostalom, budemo vidjeli što nosi budućnost .
. . koliko ste vi dužni. Ko mu može garantovati da ga neko neće zajebavati a može se zajebavati. Ne vjerujem da se čovjek može dva puta žestoko zajebati. Već je uložio 3 miliona u Slobodu i baci novac niz vjetar i ne vjerujem da će ponovo doživljavati isto. Taj vaš načelnik obećava, a nema vijećnike (kako mi se čini). Načelnik ne znači ništa bez vijećnika jer on mora provoditi odluke vijećnika. Kako misli izvući Čelik. I ako bude doveo kakvu budalu ko Azmir, vijećnici su tu da koče, zaajebavaju i slično i pored najbolje volje načelnika. . .
Nisam ni mislio da to bude kao što je bilo u Slobodi, nego malo drugačije. Ne mislim da on sam sada ulaže neke milione, da divlja i da se ide na neki "instant" rezultat koji ustvari nikom ni ne znači u ovoj situaciji, i to mi ustvari ni ne želimo. Članski model,potpisan reprogram za vracanje dugova, ogromna podrška kući i na strani, a da uz to imamo 5-6 ljudi kao npr. Azmir "iza sebe", kao neki vjetar u ledja svemu tome .

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 okt 2016, 19:36

Beduin je napisao/la:

Cickovo ulje danas se vrzma oko Centralnog grijanja (preko puta Kosta Popov skole), on i jos par njuska. Makine su tu parkirane, a s nogu se kombinacije smisljaju.
🔴⚫️

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 06 okt 2016, 19:36

Beduin je napisao/la:

Isao vanredno da završi osnovnu školu :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 06 okt 2016, 19:43

Ma iso čičak da iskamči odgodu plaćanja grijaja u svom stanu nije platio u svom stanu ili da prebaci na racun slobode pa nek tuzi grijanje klub kad se Azmir vrati, ionako je naviko da tuzli slobodu sa kvazimodom nihadom.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 06 okt 2016, 19:45

Mensur Alic aka Memprom preuzima Slobodu ako podrzi SDP u Vijecu tj. Koalira sa njima
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

katarakta

Post Postao/la katarakta » 06 okt 2016, 19:45

Da, da. Sanse su velike kao da Gibraltar bude prvak Evrope
Niko, niko, samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 okt 2016, 19:47

Mortus je napisao/la:Mensur Alic aka Memprom preuzima Slobodu ako podrzi SDP u Vijecu tj. Koalira sa njima
Bice mesine kobasica i rostilja na sjeveru :njanjanja:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 06 okt 2016, 19:47

Mortus je napisao/la:Mensur Alic aka Memprom preuzima Slobodu ako podrzi SDP u Vijecu tj. Koalira sa njima
Haha :D
Niko, niko, samo Sloboda

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 06 okt 2016, 19:48

Jel' se ro razbacujemo insajderskim da i ja bacim koju? :mrgreen:

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 06 okt 2016, 20:09

Samo se Vi smijete ja prije 2 sata sa Mensom razgovarao lixno. Kaze da mu Dasmin nusi kule i gradove da ga podrzi al posto on jako cijeni i poštuje Azmira trazio je od Djaska da udje u Slobodu kako bi pomogao Husicu jer Azmir nece zbog obraza i karaktera da se vrati na celo klubs, ali ce i dalhe da vodi konce iz pozadine tj preko Mense
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 okt 2016, 20:17

sve pijano, drogirano, niko nema pojmaaa, niko nema pojmaaa :opaopa:

Tuzlaado
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlaado » 06 okt 2016, 20:28

Jbg svi ste nesto veseli,a klub u teškoj situaciji

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 06 okt 2016, 20:30

tuzlak1987 je napisao/la:
SRSlavinovici je napisao/la:Zanimljivi napisi o ulasku turcina u Slobodu koje plasira portal dugogodisnjeg urednika Avaza, uglednog novinara koji je i zapoceo clancima na svom portalu predizbornu Azmirovu igricu. Pametnome dosta. Bojim se jedino faraonove osvetoljubivosti pa ne aktivira operaciju OFK, samo da zatjera Azmiru. A i ovo plasiranje clanka o Celiku, mozda je to isto kao i sa Djidicem, slicni gradovi, boje iste, zavoli se kao i svoje :) Mozda mu daju Bilino polje dzaba?! :) Novinari jeftiniji od kurvi, pogotovo u vrijeme oko izbora. Sacekajmo skupštinu pa da vidimo sta i kako nam je dalje ciniti. Crni dani su pred nama, a nije da vecinon i nismo kroz takve brodili.

Sent from my SM-J700H using Tapatalk
De nam reci ovdje jel j.ebe dobro Faraon??
Sta ja znam, probaj, pa javi frendovima iz kulta :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 06 okt 2016, 22:38

Ja samo da provjerim jesmo li se ugasili pa odo :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

katarakta

Post Postao/la katarakta » 06 okt 2016, 22:42

Mirza Varesanovic vjerovatno novi trener. Po meni nije los izbor.
Niko, niko, samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.