Treba znati tako voditi Tuzlu dobro
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jel i tebi rekao jedan od članova odbora za hitnost koji je čovjek od povjerenja ali je htio da ipak ostane anoniman, ko i ovima na Slonu.tuzlak1987 je napisao/la:Treba ove njegove snimke pustiti nekim naucnicima da provale koju bolest u mozgu ima.
Zelim ostati anoniman - izvorcostacurta08 je napisao/la:Jel i tebi rekao jedan od članova odbora za hitnost koji je čovjek od povjerenja ali je htio da ipak ostane anoniman, ko i ovima na Slonu.tuzlak1987 je napisao/la:Treba ove njegove snimke pustiti nekim naucnicima da provale koju bolest u mozgu ima.
Varim ogradu na balkonu ozvanici ti eto nebil na glavu se nasadio da ne slusam lazova sto nas laze 16 god.Sariel je napisao/la:Kad se ozvanici na guzce cete past....![]()
![]()
Naseg novca?tuzlak1987 je napisao/la:Ja mu se evo divim, treba znati uzeti 600 hiljada naseg novca i uloziti u Most "Nidje veze" koji povezuje ulaz panonskog i putic u parku![]()
Treba znati tako voditi Tuzlu dobro
daj nam ime ba, pa da portali sastave priču na osnovu togaSariel je napisao/la:ma zajebancija ba..ko zna sta su danas dogovorili
Osim uobicajenih glavnih clanova odbora za hitnost i jedna zvjerka se obrela u njihovom drustvu.nikad ne bi pogodili...Aerials je napisao/la:daj nam ime ba, pa da portali sastave priču na osnovu togaSariel je napisao/la:ma zajebancija ba..ko zna sta su danas dogovorili
air da nisi slucano istetovirala brkove. I pitanje, jesi li danas nosila majicu po onoj zehmeriji onu "svetinja"?Aerials je napisao/la:daj nam ime ba, pa da portali sastave priču na osnovu togaSariel je napisao/la:ma zajebancija ba..ko zna sta su danas dogovorili
Ma kakvi, Faraon ga levatio kako smo igrali Evropu i uskoro dolaze te pare, pa kako planira se i naredne godine igrati ista na Tusnju, a uskoro krece izgradnja Istoka. Pa ga Ezel pitao kako on moze tu pomoci i sta treba uraditi, a Faraon veli:solinas je napisao/la:Kaze inekako bi on reprogram i te stvari onda mu rekli imas onoj seoskoj varalici 3 milionceta skoci turcin kaze ima li kome da niste duzni majku vam bozijuProbisvjet je napisao/la:Turcine, turcine, turcineee...
Boravio je nedavno Azmir i u Podrinju, mora da planira uletiti i u FK Drinu iz Zvornika. A i do Sarajeva skokne nerijetko, tipujem da ce u Olimpic uloziti repa, jer je na VI sa Zeljom i Sarajevom.Convicts1988 je napisao/la:Neki dan je Husić bio u Zenici, vidjen u mojoj mahali kod nekih "amera" . Sad se pojavljuje info da će pokušati ući u NK Čelik ?? hm
Jasta. I ja za svaki slucaj pustam brkove, a tebi preporucujem onu tetovazu sto traje dan,dva.Aerials je napisao/la:@probisvjet već zakazala termin za brkovenisam ja btw
. . koliko ste vi dužni. Ko mu može garantovati da ga neko neće zajebavati a može se zajebavati. Ne vjerujem da se čovjek može dva puta žestoko zajebati. Već je uložio 3 miliona u Slobodu i baci novac niz vjetar i ne vjerujem da će ponovo doživljavati isto. Taj vaš načelnik obećava, a nema vijećnike (kako mi se čini). Načelnik ne znači ništa bez vijećnika jer on mora provoditi odluke vijećnika. Kako misli izvući Čelik. I ako bude doveo kakvu budalu ko Azmir, vijećnici su tu da koče, zaajebavaju i slično i pored najbolje volje načelnika. . .Convicts1988 je napisao/la:"Ne bih mnogo komentarisao te špekulacije. Volim sport, volim Bosnu i Hercegovinu i spreman sam koliko sam u mogućnosti pomoći svakom našem sportskom kolektivu. Ubrzo idem u Sjedinjene Američke Države i do mog odlaska znat će se da li ću i dalje biti dio bosanskohercegovačkog fudbala", zagonetno je za SportSport.ba izjavio Husić, koji je može se reći ispunio sva obećanja koja je dao prilikom dolaska na čelo Slobode i koji je tuzlanski ponos za kratko vrijeme vratio u sami vrh bosanskohercegovačkog fudbala.
Ovim povodom kontaktirali smo i štab novog gradonačelnika Zenice, Fuada Kasumovića, iz kojeg su istakli: "Do danas mi nismo razgovarali sa Husićem kojeg jako cijenimo. Naš stav po pitanju Čelika je jasan, navijači okupljeni u UG Robijaši i NGG Za Čelik su ti s kojima ćemo razgovarati i s kojima ćemo se konsultovati oko budućnosti Čelika. Svi imamo jedan cilj, a to je vratiti Čelik na staze stare slave".
@ Beduin
Zašto ne, uz novi statut/članski model, Azmir i par "jačih" ljudi oko njega + gradonačelnik koji voli Čelika ?? Nama navijačima je prioritet da se usvoji novi statut i da se reprogram potpiše, prvenstveno da se politika makne od kluba, a za dalje će biti mnogo lakše, i ovakvi kao Azmir vjeruj da će letiti da budu tu, gdje se radi u korist kluba pred punim stadionom svaku utakmicu. Uostalom, budemo vidjeli što nosi budućnost .
Jaranice steka ti taj pp.Aerials je napisao/la:daj nam ime ba, pa da portali sastave priču na osnovu togaSariel je napisao/la:ma zajebancija ba..ko zna sta su danas dogovorili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.