Momciluk je napisao/la:Ma jok nego Joco StokićHigh je napisao/la:A najluđi su ovi s formacijama i namišljanjem.

Ne smijemo poceti ni sa Medom ni sa 2 napadaca.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Momciluk je napisao/la:Ma jok nego Joco StokićHigh je napisao/la:A najluđi su ovi s formacijama i namišljanjem.
Da l' možemo - to je druga priča.Medikament je napisao/la:Ko misli da mi protiv Belgije u gostima mozemo igrat sa dva igraca poput Pjanica i Medunjanina, mislim da nas strasno precjenjuje i tu istu Belgiju podcjenjuje. Medo nije igrac visoke klase. Treba nam trkac i razbijac, ne slabija verzija Pjanica.
Trebaju pokazat, ali kad sam ih ja gledao oni to i pokazu kada im se dadne prostora i proba nadigravat s njima. Kad im se dadne respekt kakav zasluzuju na osnovu imena, onda imaju velikih problema. Primjeri Alzir na SP, Vels u kvalama i na EP, Italija na EP itd. Znaci stajat nisko i igrat vrlo oprezno. Opalit ih na kontre, jer bekovi im znaju zaspat a Witsel je po meni slaba tacka.Monolog je napisao/la:Da l' možemo - to je druga priča.Medikament je napisao/la:Ko misli da mi protiv Belgije u gostima mozemo igrat sa dva igraca poput Pjanica i Medunjanina, mislim da nas strasno precjenjuje i tu istu Belgiju podcjenjuje. Medo nije igrac visoke klase. Treba nam trkac i razbijac, ne slabija verzija Pjanica.
Da l' ćemo započeti sa Medom i Pjanom - ubijeđen sam da hoćemo.
Nema podcjenjivanja/precjenjivanja; Belgija je jača i bolja ekipa od nas. No, trebaju to pokazati i na terenu, ne samo na papiru. Ja nekako vjerujem da možemo izmajmunisati neki remi, jer Belgija još uvijek nije dostigla radnu temperaturu. Više šansi za dobar rezultat nam dajem sutra nego naredne godine u Zenici.
Slazem se. Nasi ljudi previse cijene takav tip igraca. Takvi nas cesto ukopaju.Momciluk je napisao/la:Medunjanin opet uspijeva zamazat oci prvenstveno navijacima i to sa par golova u yebenoj izraelskoj ligi i protiv reprezentacija tipa San Marino.
Taj lik nije uvezao tri utakmice osim u izralskoj ligi, pa sta vama govori sto on nikada nije uspio da se izbori za minutazu u Evropi?
Tuzno ce biti ako je Bazdarevic toliko ogranicen kao prosjecan navijac reprezentacije, tuzno.
Petarda u mreži Asmira.Rokoko87 je napisao/la:Džeko - Đurić - Ibišević
Lulić - Medunjanin - Pjanić
Spadal u to Sven susic? Koji je isti tip igraca stilica i medunjanina ali znatno slabiji od njih dvojice...i uvijek je na spisku i spominje se za prvih 11Medikament je napisao/la:Slazem se. Nasi ljudi previse cijene takav tip igraca. Takvi nas cesto ukopaju.Momciluk je napisao/la:Medunjanin opet uspijeva zamazat oci prvenstveno navijacima i to sa par golova u yebenoj izraelskoj ligi i protiv reprezentacija tipa San Marino.
Taj lik nije uvezao tri utakmice osim u izralskoj ligi, pa sta vama govori sto on nikada nije uspio da se izbori za minutazu u Evropi?
Tuzno ce biti ako je Bazdarevic toliko ogranicen kao prosjecan navijac reprezentacije, tuzno.
Pa jedan Stilic je godinama spominjan kao igrac za spiska ili cak prvih 11. A lik izvan Poljske meda ne moze.
Definitivno da spada. Ibricic je jos jedan.bhfanatic14 je napisao/la:Spadal u to Sven susic? Koji je isti tip igraca stilica i medunjanina ali znatno slabiji od njih dvojice...i uvijek je na spisku i spominje se za prvih 11Medikament je napisao/la:Slazem se. Nasi ljudi previse cijene takav tip igraca. Takvi nas cesto ukopaju.Momciluk je napisao/la:Medunjanin opet uspijeva zamazat oci prvenstveno navijacima i to sa par golova u yebenoj izraelskoj ligi i protiv reprezentacija tipa San Marino.
Pa jedan Stilic je godinama spominjan kao igrac za spiska ili cak prvih 11. A lik izvan Poljske meda ne moze.
Sretno tvojim protiv Kosova. Bit će bod.Besic je napisao/la:Momciluk thumb up
Medunjanin je ozbiljna kita od igrača
Bez Kolašinca?soko je napisao/la:------Dzeko-----Ibisevic----
Susic-----Pjanic----Hajrovic
---------Medunjanin-------
Lulic--Spahic--Sunjic--Susic
Majstore igramo s Belgijom a ne GibraltaromRokoko87 je napisao/la:Bez Kolašinca?soko je napisao/la:------Dzeko-----Ibisevic----
Susic-----Pjanic----Hajrovic
---------Medunjanin-------
Lulic--Spahic--Sunjic--Susic
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Cwirek, legendarnadruga, Rosicky i 15 gostiju.