FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 06 okt 2016, 12:50

tuzlak1987 je napisao/la:Ma ljudi zamazuju oci pred skupstinu kada ce klub preuzeti Karic i Tom Cat..
Preuzeti ce oni moju frulu sta im se na skupstini sprema,zato i trce da safatuju nekog siromaha i poture ga da im prodje lopovluk,ali pametni ljudi nece niko :lol:
pa cigani jos ni datum skupstine nisu odredili a vrijeme curi zakonski.....mjesec nakon ostavke...odbor ima mjesec dana mandat,a jesu li odredili kada je skupstina,jesu kur.ac :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 okt 2016, 12:55

Probisvjet je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma ljudi zamazuju oci pred skupstinu kada ce klub preuzeti Karic i Tom Cat..
Jel' Karic melja kosu Kamagra gelom pa mu narasla glava? :urnebes: :rol:

slika

Gledaj prasca, taj je imao u najboljim godinama karijere 120 kila. Dijete Slobode kojem nije problem igrati za Zelju :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 okt 2016, 12:58

Klasicno bacanje prasine u oci navijacima Slobode,nije niko lud da baca pare u bunar,kao Azmir.. ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 06 okt 2016, 13:24

Čekaju rezultate izbora druze pa će skupštinu sazvat da vidi moke hoćel i on davat ostavku ili ne. I skupštinu sa 70% nehljebara treba raspustit. Pa najveće tjelo kluba treba stavit na noge koje će birat UO i dalje, a sto se ovog tiče Ezela pa nije lud da baca pare u prazno. Jedan je Azmir.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 okt 2016, 13:36

tuzlak1987 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Jel' Karic melja kosu Kamagra gelom pa mu narasla glava? :urnebes: :rol:

slika

Gledaj prasca, taj je imao u najboljim godinama karijere 120 kila. Dijete Slobode kojem nije problem igrati za Zelju :lol:
de ba care, kad bi poceli nabrajat djecu slobode koja su igrala za zelju il sarajevo potrajalo bi.
igro za slobodu i vratio se u slobodu.i to mu niko ne moze osporit.
mozemo se mi neslagat s njegovim trenutnim angazmanom al ova podjebancija...
a sloboda iznad svega heh

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 okt 2016, 13:55

Izgleda novi predsjednik FK Sloboda.
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 okt 2016, 13:56

solinas je napisao/la: Preuzeti ce oni moju frulu sta im se na skupstini sprema,zato i trce da safatuju nekog siromaha i poture ga da im prodje lopovluk,ali pametni ljudi nece niko :lol:
pa cigani jos ni datum skupstine nisu odredili a vrijeme curi zakonski.....mjesec nakon ostavke...odbor ima mjesec dana mandat,a jesu li odredili kada je skupstina,jesu kur.ac :urnebes:
Da li su uopšte i prihvatili Azmirovu ostavku još? Nije bilo ništa zvanično ni za to?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 okt 2016, 14:07

solinas je napisao/la: pinoglavi,ako je ovo istina,ja sam prvi za,ukoliko ce vratiti dugove,i ukoliko ce klub nastaviti gdje je stao,a to je borba za neki yebeni trofej konacno i evropu,zasto da ne,boli me briga ko je,i kako se zove,to sam hiljadu put rekao...ali de malo saberite sve...i realno sagledaj stvari.
niko nece poput Azmira bacati novac,a da nije neki vlasnik,nesto...a ukoliko bude privatizacije,aktiviraju se pozajmice i svakako bez Azmira nece ici....
ako ti mislis da su obrlatili turcina da daje novac,vraca dugove i sve,a da ovaj nije trazio nista za uzvrat onda jbg... :D
Ispostavi se da je suplja kao sto se ocekivalo, ali nebitan je turcin koliko je bitna cinjenica da nije sizifov posao naci investitora za fudbalsku klub. Mislim da je skoro neko iz HNL-a dobio vlasnika, Osijek ja mislim. E kad mogu oni mozemo i mi, samo smo ga sad debelo najebali jer fudbal funkcionise na principu privatizacije a to se ne moze zbog Azmirovih pozajmica koje bi trazio nazad. Ostaje jedino opcija da zaganjamo clanski statut koji Dinamo ili Celik ganjaju.
Nad tobom sunce najljepše sja

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 okt 2016, 14:10

"Privrednici se hvataju za slamku, izmisljaju neke turcine, ne smiju sazvat skupstinu...trenutno pokusavaju lobirati po gradu.....Faraonu ne vjeruju vec dugo vremena ni njegovi najblizi, jedino penzioneri.....kako ce lobirati nekoga Kurevic , Suljo, Hamo pipa i ostala ekipa u skupstini, oni ni ne znaju sazvati skupstinu :urnebes: ....a kamoli voditi neki fudbalski klub..... :urnebes:
🔴⚫️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 okt 2016, 14:16

Probisvjet je napisao/la:Izgleda novi predsjednik FK Sloboda.
slika
Mislim da taj ne moze biti i ako se radi o uglednom privredniku :urnebes: , protiv njeg vodi spor gimnasticarski savez zbog pronevjere novca....
🔴⚫️

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 06 okt 2016, 14:24

Neki dan je Husić bio u Zenici, vidjen u mojoj mahali kod nekih "amera" . Sad se pojavljuje info da će pokušati ući u NK Čelik ?? hm

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 okt 2016, 14:30

http://sportsport.ba/bh_fudbal/husic-os ... odi/209233
Ovaj portal izgleda postaje rekla-kazala :urnebes:, Aco baca kedere za trenera, ovaj novinar pise nebuloze......pravi sarajevski portal....vece provale na ovom portalu nisam procitao....
🔴⚫️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 okt 2016, 15:27

pinoglavi je napisao/la:
solinas je napisao/la: pinoglavi,ako je ovo istina,ja sam prvi za,ukoliko ce vratiti dugove,i ukoliko ce klub nastaviti gdje je stao,a to je borba za neki yebeni trofej konacno i evropu,zasto da ne,boli me briga ko je,i kako se zove,to sam hiljadu put rekao...ali de malo saberite sve...i realno sagledaj stvari.
niko nece poput Azmira bacati novac,a da nije neki vlasnik,nesto...a ukoliko bude privatizacije,aktiviraju se pozajmice i svakako bez Azmira nece ici....
ako ti mislis da su obrlatili turcina da daje novac,vraca dugove i sve,a da ovaj nije trazio nista za uzvrat onda jbg... :D
Ispostavi se da je suplja kao sto se ocekivalo, ali nebitan je turcin koliko je bitna cinjenica da nije sizifov posao naci investitora za fudbalsku klub. Mislim da je skoro neko iz HNL-a dobio vlasnika, Osijek ja mislim. E kad mogu oni mozemo i mi, samo smo ga sad debelo najebali jer fudbal funkcionise na principu privatizacije a to se ne moze zbog Azmirovih pozajmica koje bi trazio nazad. Ostaje jedino opcija da zaganjamo clanski statut koji Dinamo ili Celik ganjaju.
Zasto je to problem. ...pa on ce je i privatizovat suplju neka prosipa ko ga ne zna.Eh sada bi faraon i kompanija otjerali njega a uradili to jer im je stao na zulj a bas zbog tih pozajmica jedini kanditat je on nije aza lud.Probisvjet tek sada svatam sta si govorio neki dan yebena bitka se bije.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 okt 2016, 15:35

Kako bi volio da Azmir udje u Celik,vec sa, to jednom pisao,ljudi bi ga cijenili,vise su zasluzili od nas,jer zive za svoj klub,a ne ko mi.. :thumbup:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 06 okt 2016, 15:52

http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/husic- ... odi/209233

:urnebes: :urnebes: joj novinara..covjek napisa post,oni clanak napravise....e tugo moja novinara i qarine
Zlatan Nalić sin tuzlanski

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 06 okt 2016, 16:13

Zanimljivi napisi o ulasku turcina u Slobodu koje plasira portal dugogodisnjeg urednika Avaza, uglednog novinara koji je i zapoceo clancima na svom portalu predizbornu Azmirovu igricu. Pametnome dosta. Bojim se jedino faraonove osvetoljubivosti pa ne aktivira operaciju OFK, samo da zatjera Azmiru. A i ovo plasiranje clanka o Celiku, mozda je to isto kao i sa Djidicem, slicni gradovi, boje iste, zavoli se kao i svoje :) Mozda mu daju Bilino polje dzaba?! :) Novinari jeftiniji od kurvi, pogotovo u vrijeme oko izbora. Sacekajmo skupštinu pa da vidimo sta i kako nam je dalje ciniti. Crni dani su pred nama, a nije da vecinon i nismo kroz takve brodili.

Sent from my SM-J700H using Tapatalk
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 okt 2016, 16:14

emirzlaTu je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/husic- ... odi/209233

:urnebes: :urnebes: joj novinara..covjek napisa post,oni clanak napravise....e tugo moja novinara i qarine
A zamisli da se ovo ispuni,nista nije nemoguce..Celik ima stadion,jos ako usvoje statut i rjesavanje reprogama,tamo bi imao sve sto ovdje nije imao,plus svake druge sedmice puno Bilino polje..a ne u Tuzli 1500 ljudi,plus mu se trazi sve sto nisu smjeli zucnuti proslim upravama,hebu covjeka u mozak.. kad nista ne znamo cijenit..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 okt 2016, 16:24

SRSlavinovici je napisao/la:Zanimljivi napisi o ulasku turcina u Slobodu koje plasira portal dugogodisnjeg urednika Avaza, uglednog novinara koji je i zapoceo clancima na svom portalu predizbornu Azmirovu igricu. Pametnome dosta. Bojim se jedino faraonove osvetoljubivosti pa ne aktivira operaciju OFK, samo da zatjera Azmiru. A i ovo plasiranje clanka o Celiku, mozda je to isto kao i sa Djidicem, slicni gradovi, boje iste, zavoli se kao i svoje :) Mozda mu daju Bilino polje dzaba?! :) Novinari jeftiniji od kurvi, pogotovo u vrijeme oko izbora. Sacekajmo skupštinu pa da vidimo sta i kako nam je dalje ciniti. Crni dani su pred nama, a nije da vecinon i nismo kroz takve brodili.

Sent from my SM-J700H using Tapatalk
Reci kratko i jasno! Zacerao nam je Jasmin Imamovic Faraon do kosti.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 06 okt 2016, 16:24

Ovdje neki placu i pisu kao da su zaljubljene siparice od 14 godina, pateticna prica nakon odlaska momka :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 okt 2016, 16:31

Sacekajmo da se oglasi i odbor za hitnost...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.