FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
10 kod ruskinja, može odamah u naših prvih jedanest. i bila bi najmanja p.zda u veznom redu.pitic je napisao/la:Nemoj tako govoriti neki će odmah pomisliti eh jest teško ginuti više od Rustem-pašeEsport je napisao/la:Trebalo je gledati kako cure ginu na terenu,
Svaka ćast

Eto gacoala je napisao/la:Memara je napisao/la:Slazem se, moze to bolje uz jedan domaci bordo dres i bordo bijeli sal sto je sasvim dovoljnocoala je napisao/la:Joj dobre fore sa Vučkom u gradu
Trebali su samo napravit novo odijelo da ima više bordo boje.. Al da ne kažete odmah da se pljuje po svemu![]()
![]()

Slusaju nasMemara je napisao/la:
Eto ga![]()

Oplodi nas
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
1987-2016

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
sretan rođendan HORDE ZLA

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Na mini pripremama Bordo kluba u Čitluku se nalazi i Adnan Kovačević, prvotimac FK Sarajevo, koji je još od jula van terena zbog teške povrede ligamenata koljena. Kovačeviću su ovo prvi dani u kojima je ponovo sa timom, a za zvaničnu stranicu kluba, prenio je svoje utiske. ‘Prije par dana sam počeo trčati po prvi put nakon povrede. Dobro se osjećam, hvala Bogu, noga je dobro. Dobio sam zeleno svjetlo od strane medicinskog tima i sretan sam. Polako radim, pratim sve upute. Motivacija je zaista velika što sam tu sa momcima, htio sam da se priključim ekipi’, rekao je Kovačević. Naš defanzivac neće biti u kombinacijama za predstojeći derbi, a s obzirom na to da je odigrao nekoliko puta u proteklim godinama utakmice protiv Željezničara, sigurno je da će njegove riječi biti korisne za ekipu. ‘Momci znaju o kakvoj je utakmici riječ, koliko je ona značajna. Što budem mogao pomoći, to ću i uraditi, na raspolaganju sam im, jer svi mi imamo zajednički cilj’, dodao je Kovačević. Sarajevo dočekuje Željezničar u nedjelju, 16. oktobra sa početkom u 15 sati na Olimpijskom stadionu ‘Asim Ferhatović-Hase’.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Kova, majstore, vrati se jači nego ikad, potreban si nam.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kovu na zadnjeg veznog, Saric i Mihojevic mozda mogu u vezni red. Obojica znaju lopte 

ZZ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Povrijedjen jos uvijek koliko ja znam.aleksandar_veliki je napisao/la:Brzo je poceo trenirati? Kad je tacno operisan i sta je sa onim juniorom Catakovicem?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kova i Mihojevic su stoperi. Ne glumite uscuplica...moj uzor-S.G je napisao/la:Kovu na zadnjeg veznog, Saric i Mihojevic mozda mogu u vezni red. Obojica znaju lopte
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kovacevic je kod nas stigao kao zadnji vezni ako se dobro sjecam.coala je napisao/la:Kova i Mihojevic su stoperi. Ne glumite uscuplica...moj uzor-S.G je napisao/la:Kovu na zadnjeg veznog, Saric i Mihojevic mozda mogu u vezni red. Obojica znaju lopte
A Mihojevic ima zavidnu tehniku, za Rustema je Scholes.
ZZ
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 29 gostiju.