A kakav ce to sastav protiv Belgije izac? Vedo i Dzeko u odlicnim formama i Mesa ide da napadne belgiju, znaci racunamo 2 napadaca, uz to ubaci i 2 krila bez kojih ne mozemo, i ostaju 2 u sredini. Siguran je Pjanic, a bez Besica i Medunjanin je 90% siguran. Jajalo i Cimirot nece igrati sigurno. Jedino sto moze je mozda ali mozda Susic 5% sanse da nastupi od prve minutemirzatele je napisao/la:Hoce, protiv Kipra.Zuko je napisao/la:Begovic
Vranjes
Spahic
Zukanovic
Kolasinac
Visca
Medunjanin
Pjanic
Lulic
Dzeko
Ibisevic
Vjerovatno ce biti ovako.
07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: 07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
To ti racunas, a Mesa ce racunati ako hoce da izgubi 2+ razlikeJavierBosnia je napisao/la:znaci racunamo 2 napadacamirzatele je napisao/la:Hoce, protiv Kipra.Zuko je napisao/la:Begovic
Vranjes
Spahic
Zukanovic
Kolasinac
Visca
Medunjanin
Pjanic
Lulic
Dzeko
Ibisevic
Vjerovatno ce biti ovako.
Po meni trebamo poceti sa 4-2-3-1, pa ondazavisno od situacije ubacivati drugog napadaca
Ova utakmica ce biti jasan pokazatelj koliko je Mesa napredovao i da li je naucio na greskama. Ako krene formaciju sa dva napadaca (sto ipak sumnjam, nije niko toliko lud) ili ponovo postavi Medunjanina u srce sredine ili jos gore nekog stopera, onda definitivno znamo na cemu smo i sta ocekivati od njega u buducnosti i vecim takmicenjima, ako uopste doguramo do toga. Odnosno, sta ne ocekivati.
Mada mi nakon onog debakla sa Irskom igramo neuporedivo bolje, ljepse uz dosta zalaganja pa ocekujem da tako bude i ovaj put. Nije frka ni izgubiti od kvalitetnijeg, al' daj da vidimo odgovarajuci sastav od trenera, neki plan i zelju igraca, da znamo da stvari idu ka boljem.
Mada mi nakon onog debakla sa Irskom igramo neuporedivo bolje, ljepse uz dosta zalaganja pa ocekujem da tako bude i ovaj put. Nije frka ni izgubiti od kvalitetnijeg, al' daj da vidimo odgovarajuci sastav od trenera, neki plan i zelju igraca, da znamo da stvari idu ka boljem.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Zelim samo jedno da kazem, prosirenje igrackog kadra A-reprezentacije ce nam u vremenu ovih kvalifikacija biti po meni na istom nivou vaznosti kao i rezultati utakmica. Za sledece kvalifikacije veliki dio igraca (ibisevic, dzeko, lulic, medunjanin, spahic, milicevic, ...) vise nece biti na nekom (bitnom) reprezentativom nivou. Slicno kada je napr. Bolic (inace jedan od nadih najboljih igraca od osamostaljenja) igrao njegove zadnje reprezentativne utakmice. Po meni bazdarevic ce za buducnost reprezentacije puno uciniti ako svaku mogucnost koja mu se pruzi iskoristi i dadne mladima da igraju sto vise. Iz sadasnje u21 dolazi jako malo materijala. Zato trebamo svi podrzati ove mladje igrace iz i blizu a-repke i kad odigraju losije. Naprijed kolasinac, t. Susic, prcic, cimirot, kozulj, hodzic, prevljak, milosevic, memisevic, dumic, nadam se aBd burnic, ... .
-
- Kontakt:
Ps: i zlata vrijedni ce nam biti ovi mladji (ali vec) etablirani igraci kao pjanic, djuric, bicakcic, vranjes, hajrovic, visca, ...
Pa vec je evidentno da nije kad pogledas ovdje grafike o kakvo smo slabi takticki.rope11 je napisao/la:Ova utakmica ce biti jasan pokazatelj koliko je Mesa napredovao i da li je naucio na greskama. Ako krene formaciju sa dva napadaca (sto ipak sumnjam, nije niko toliko lud) ili ponovo postavi Medunjanina u srce sredine ili jos gore nekog stopera, onda definitivno znamo na cemu smo i sta ocekivati od njega u buducnosti i vecim takmicenjima, ako uopste doguramo do toga. Odnosno, sta ne ocekivati.
https://bihsports.wordpress.com/2016/09 ... qualifier/
- Goalgetter
- Kontakt:
Zna li neko belgijski da mi prevede ovo? Imam karte za njihov sektorBelangrijk weten om , ist dass ich von toegang tot het stadion zal geweigerd Worden als je ich aanbiedt als unterstützung van in Bosnië Herzegowina een voor Belgische vakken Ticket erfüllt. Hieronder verstaan wir vlaggen, Hemden, ... van tegenstander. daar mee durch zeker Let op.

Ja sam skontao zastava, dres, dakle ne smiješ nositi naša obilježja.Goalgetter je napisao/la:Zna li neko belgijski da mi prevede ovo? Imam karte za njihov sektorBelangrijk weten om , ist dass ich von toegang tot het stadion zal geweigerd Worden als je ich aanbiedt als unterstützung van in Bosnië Herzegowina een voor Belgische vakken Ticket erfüllt. Hieronder verstaan wir vlaggen, Hemden, ... van tegenstander. daar mee durch zeker Let op.tj. za zapadnu tribinu. Preko translatea nema smisla sve
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Aha, i ja tako kontam, zadnji dio mi samo jos nije jasan. Ma ispod dukserice dres navuci, ne moze bez obiljezja majku mu stara...Virtu4l je napisao/la:Ja sam skontao zastava, dres, dakle ne smiješ nositi naša obilježja.Goalgetter je napisao/la:Zna li neko belgijski da mi prevede ovo? Imam karte za njihov sektorBelangrijk weten om , ist dass ich von toegang tot het stadion zal geweigerd Worden als je ich aanbiedt als unterstützung van in Bosnië Herzegowina een voor Belgische vakken Ticket erfüllt. Hieronder verstaan wir vlaggen, Hemden, ... van tegenstander. daar mee durch zeker Let op.tj. za zapadnu tribinu. Preko translatea nema smisla sve

Mi što ćemo biti iza gola nemamo tih problema, možemo se goli skinutiGoalgetter je napisao/la:Aha, i ja tako kontam, zadnji dio mi samo jos nije jasan. Ma ispod dukserice dres navuci, ne moze bez obiljezja majku mu stara...

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nista brate ja cu uci bez obiljezja a ti mi prebaci zastavu i sal unutra, iznad vas sam odmaVirtu4l je napisao/la:Mi što ćemo biti iza gola nemamo tih problema, možemo se goli skinutiGoalgetter je napisao/la:Aha, i ja tako kontam, zadnji dio mi samo jos nije jasan. Ma ispod dukserice dres navuci, ne moze bez obiljezja majku mu stara...

Bjež' da nas pohapse, vidiš da je ratno stanje u Briselu, znaju li ovi da smo im braćaGoalgetter je napisao/la:Nista brate ja cu uci bez obiljezja a ti mi prebaci zastavu i sal unutra, iznad vas sam odma

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bacanje lavovima svih forumaša koji su najavljivali našu pobjedu bit će upriličeno na poluvremenu utakmice!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Nerminovic
- Kontakt:
Vrsajevica kao lazni spic, jedini nacin na koji mozemo iznenaditi protivnika

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Bitno je staviti sto vise igraca u sredinu. Po mogucnosti 5. Poceti nesto kao 4-5-1. Nikako poceti sa 2 napadaca. Gledajuci prijasnje utakmice , redovno smo gubili bitku na sredini s njima, sto jeste normalno s obzirom na njihovu kvalitetu, ali jednostavno je patnja gledati kada ne mozemo spojiti 3 dodavanja.
S obzirom na imena kakva imaju, igra im je cista nula. Ali dobro, dosao je novi trener pa ce to vjerovatno sada bolje ici s obzirom da je prijasnji bio itekako limitiran.
S obzirom na imena kakva imaju, igra im je cista nula. Ali dobro, dosao je novi trener pa ce to vjerovatno sada bolje ici s obzirom da je prijasnji bio itekako limitiran.
27.10.2020
Jeste Curto i ti iznajmili jednokrevetnu sobu da nastavite Bečku romansuNerminovic je napisao/la:Vrsajevica kao lazni spic, jedini nacin na koji mozemo iznenaditi protivnika![]()

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Natrpat će nas nerealno.Ko Sloboda sarajevske klubove prošle sezone.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Incognito87
- Kontakt:
Ako izgubimo znači da sastav nije bio odgovarajući. Odgovarajući sastav ne može izgubiti tako da je ovo što si ti napisao nelogično.rope11 je napisao/la:Ova utakmica ce biti jasan pokazatelj koliko je Mesa napredovao i da li je naucio na greskama. Ako krene formaciju sa dva napadaca (sto ipak sumnjam, nije niko toliko lud) ili ponovo postavi Medunjanina u srce sredine ili jos gore nekog stopera, onda definitivno znamo na cemu smo i sta ocekivati od njega u buducnosti i vecim takmicenjima, ako uopste doguramo do toga. Odnosno, sta ne ocekivati.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Totalno omasena poenta.Incognito87 je napisao/la:Ako izgubimo znači da sastav nije bio odgovarajući. Odgovarajući sastav ne može izgubiti tako da je ovo što si ti napisao nelogično.rope11 je napisao/la:Ova utakmica ce biti jasan pokazatelj koliko je Mesa napredovao i da li je naucio na greskama. Ako krene formaciju sa dva napadaca (sto ipak sumnjam, nije niko toliko lud) ili ponovo postavi Medunjanina u srce sredine ili jos gore nekog stopera, onda definitivno znamo na cemu smo i sta ocekivati od njega u buducnosti i vecim takmicenjima, ako uopste doguramo do toga. Odnosno, sta ne ocekivati.

Samo zelim da izvede ono najbolje i najlogicnije sto ova reprezentacija moze ponuditi, Cimirota i Jajala (ili Milicevic, TSS), a ne neke budalastine sa stoperima, Medunjaninom ili ne daj boze Ibisevicem jer ce nas pojesti na sredini.
Pa mi u tom slucaju ne bi tesko pao ni poraz, samo da znam da je konacno naucio na greskama i da iste nece ponavljati, za dobrobit ekipe jer nam se ne smije ponovo desiti "slucaj Irska" gdje smo fakticki sami sebe izbacili.
I kako mislis da odgovarajuci sastav ne moze izgubiti? Pa naravno da moze, mi teoretski mozemo odigrati dobro i pruziti otpor, ali puno toga nam se treba poklopiti da odnesemo bod(ove) u sred Brisela. A ni mi nismo neka velesila od reprezentacije, da se razumijemo, pa da nam bodovi protiv Belgije spadaju pod moranje.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !