FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 05 okt 2016, 21:51

slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 okt 2016, 21:51

Probisvjet je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:jel moguce da niko nema info o ovom turcinu, tj jel istina :lol:
Ima Kareli, al' trenutno vrsi uvid u poslovanje Mustafe i da vidi sa kakvim novcima raspolaze. Kada to zavrsi on ce objaviti. :salut:
prenesi nam ovdje kada Kareli objavi :salut:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 okt 2016, 21:52

:hmmmm:
solinas je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:jel moguce da niko nema info o ovom turcinu, tj jel istina :lol:
Ima Fazla kaze bolji od Azmira. :lol:
Ako on tako kaze,onda od nas nema nista..ko je taj lik,zasto misli da je toliko bitan?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 okt 2016, 21:52

Aerials je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Odmah je turcin predlozio otvaranje fan-ducana. Bar necu morati kupovati brkove, samo pustim jos malo. Sta ce arealis? :urnebes: :urnebes:
slika
Istetovirati, logično :mrgreen:
Predlazem ti ovako nesto.
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 okt 2016, 21:53

harry_90 je napisao/la::hmmmm:
solinas je napisao/la:
Ako on tako kaze,onda od nas nema nista..ko je taj lik,zasto misli da je toliko bitan?
Zato sto je nepametan pa sve sto misle grobari lane.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 05 okt 2016, 21:58

tuzlak1987 je napisao/la:@franto

Kod mene se ne radi o kultu licnosti vec kod komunjara iz ovog grada. Azmir je najbolji covjek za Slobodu, tu nema raspravljanja. Otjerao ga je covjek koji misli da je grad njegov i koji misli da je besmrtan i tako je nastetio Slobodi zbog svojih bolesnih ambicija da vlada do smrti.

Za potenciranje Slobodine historije nakon ove blamaze se zalazu i bruje bas oni koji su stava sta fali ako smo slabi i jadni, imamo historiju. To je spinovanje, historija sada uopste nije bitna niti predmet rasprava.

Azmir nije otjeran jer je zelen vec jer ugrozava uhljebe. Stadion nije nas vec Secerovo privatno vlasnistvo.
Jel Sloboda=Tuzla? Tuzla je puno vise od omiljenog fudbalskog kluba. Dobio sam informacije, da je zelena koalicija bila sigurna u uspjeh jer su napravili spin sa Slobodom, a ko god misli da iza Azmirove ostavke bas u tom predizbornom periodu ne stoje zeleni, taj ili je intelektualni patuljak ili se bas trudi da ne vjeruje u to.
Sve sto su postigli je kontraefekat i ljudi su glasali za crvene. Lijevoj opciji predlazem reformu i sto jacu organizaciju za buducnost. Najbolju sansu su zeleni imali sada, ne vjerujem da ce je opet imati. Hoce, ako se ovi opuste.

Pisao sam i ranije da mislim da ce se Azmir vratiti. Mislim da nije nitko od navijaca protiv privatizacije. Pokusao je ovo sad sa zelenim, da izvojeva stadion i dio duga pokriven od grada, nije uspjelo :nene: Koliko se prica da ima para, mislim da je Sloboda onda sigurna. Ja sam definitivno za privatizaciju :thumbup:

Vrijeme ce pokazati.. :kafa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 05 okt 2016, 22:00

Cuj Yavuz da nam predsjednik bude, e **** ti život iz ove price očekujem da vidim sta je usluga za vratiti ;)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 05 okt 2016, 22:00

NIJE!!
DRŽAVA TUZLA!!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 05 okt 2016, 22:01

harry_90 je napisao/la::hmmmm:
solinas je napisao/la:
NJEMU JE SULJO DAJDZA I MISLI DA JE SVU PAMET SVIJETA POKUPIO.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 okt 2016, 22:01

Tesekkurler Jasmin bey biz yapacak turk ozgurluk insallah iyi sanslar kardesim :kafa:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 okt 2016, 22:14

FrantoBauzek je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:@franto

Kod mene se ne radi o kultu licnosti vec kod komunjara iz ovog grada. Azmir je najbolji covjek za Slobodu, tu nema raspravljanja. Otjerao ga je covjek koji misli da je grad njegov i koji misli da je besmrtan i tako je nastetio Slobodi zbog svojih bolesnih ambicija da vlada do smrti.

Za potenciranje Slobodine historije nakon ove blamaze se zalazu i bruje bas oni koji su stava sta fali ako smo slabi i jadni, imamo historiju. To je spinovanje, historija sada uopste nije bitna niti predmet rasprava.

Azmir nije otjeran jer je zelen vec jer ugrozava uhljebe. Stadion nije nas vec Secerovo privatno vlasnistvo.
Jel Sloboda=Tuzla? Tuzla je puno vise od omiljenog fudbalskog kluba. Dobio sam informacije, da je zelena koalicija bila sigurna u uspjeh jer su napravili spin sa Slobodom, a ko god misli da iza Azmirove ostavke bas u tom predizbornom periodu ne stoje zeleni, taj ili je intelektualni patuljak ili se bas trudi da ne vjeruje u to.
Sve sto su postigli je kontraefekat i ljudi su glasali za crvene. Lijevoj opciji predlazem reformu i sto jacu organizaciju za buducnost. Najbolju sansu su zeleni imali sada, ne vjerujem da ce je opet imati. Hoce, ako se ovi opuste.

Pisao sam i ranije da mislim da ce se Azmir vratiti. Mislim da nije nitko od navijaca protiv privatizacije. Pokusao je ovo sad sa zelenim, da izvojeva stadion i dio duga pokriven od grada, nije uspjelo :nene: Koliko se prica da ima para, mislim da je Sloboda onda sigurna. Ja sam definitivno za privatizaciju :thumbup:

Vrijeme ce pokazati.. :kafa:
To da je Azmir zelio nesto oko stadiona, zelio privatizaciju i sta jos ne je sve u domenu teorije. Nigdje nema dokaza.
Dok za propuste prema Azmiru je sve ocito i na dlanu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 okt 2016, 22:15

Mustafa Turcin kupio bus i registrovao ga na Slobodu. Kaze: "boli me, neka ga plijene"!
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 05 okt 2016, 22:20

tuzlak1987 je napisao/la: To da je Azmir zelio nesto oko stadiona, zelio privatizaciju i sta jos ne je sve u domenu teorije. Nigdje nema dokaza.
U zadnjem gostovanju sa Baltom je spomenuo stadion i njegov plan vezano za stadion. Sto se tice privatizacije, spomenuo je u nekoliko navrata, pogotovo kada je odlazio, da potrazivanja prema klubu ce aktivirati samo onda kada se Sloboda bude privatizovala.

Sto se tice propusta prema Azmiru, niko ih ne moze osporiti :nene: Barem ne ove javne. Kakvih je jos dogovora bilo, to samo njih dvojica znaju.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 okt 2016, 22:22

tuzlak1987 je napisao/la: To da je Azmir zelio nesto oko stadiona, zelio privatizaciju i sta jos ne je sve u domenu teorije. Nigdje nema dokaza.
U zadnjem gostovanju sa Baltom je spomenuo stadion i njegov plan vezano za stadion. Sto se tice privatizacije, spomenuo je u nekoliko navrata, pogotovo kada je odlazio, da potrazivanja prema klubu ce aktivirati samo onda kada se Sloboda bude privatizovala.

Sto se tice propusta prema Azmiru, niko ih ne moze osporiti :nene: Barem ne ove javne. Kakvih je jos dogovora bilo, to samo njih dvojica znaju.
Pa eto posteno od njega, pare ne bi uzimao jer bi tako doveo Slobodu u tesku situaciju. Ta 3 mil se mogu uzeti samo iz gradskog budzeta, a to bi znacilo da se te pare ne bi mogle naci i zamrzavanje kluba.

Ali ako dodje neko ko ce privatizovati uzeti ce od njega pare jer ce to tada biti klub te osobe, a ne gradjana.

Za stadion je rekao da se nije trebao onako raditi vec da je se trebao raditi samo da se moze Evropa igrati. Ovako i pored svih ulaganja u buducnosti u istok tesko ce se moci Evropa igrati jer ostale dvije tribine i popratni sadrzaji nisu uslovni.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 05 okt 2016, 22:30

tuzlak1987 je napisao/la:
Pa eto posteno od njega, pare ne bi uzimao jer bi tako doveo Slobodu u tesku situaciju. Ta 3 mil se mogu uzeti samo iz gradskog budzeta, a to bi znacilo da se te pare ne bi mogle naci i zamrzavanje kluba.

Ali ako dodje neko ko ce privatizovati uzeti ce od njega pare jer ce to tada biti klub te osobe, a ne gradjana.
Ako ispuni to obecanje je svakako posteno od njega. Ali i dalje ne mogu da povjerujem, da bi pustio svoja tri miliona tek tako da propadnu, jer trenutno ne vjerujem da ce Sloboda u skorije vrijeme ojacati toliko finansijski da on te pare moze potrazivati od kluba.

Zato sam sklon misljenju, da ce se vratiti i pokusati napraviti od kluba uspjeh, na nasu i njegovu radost a i usput nesto zaraditi, na njegovu radost. Dosadasnja iskustva a i psihologija bogatih je da takvi ne halale marku, a kamoli tri miliona KM.

Vrijeme ce pokazati :thumbup:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 okt 2016, 22:31

Ko zna praviti one parodije sa prevodom mislim tekst ubaciti imam jednu ideju pa treba mi pomoc

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 05 okt 2016, 22:32

solinas je napisao/la:Ko zna praviti one parodije sa prevodom mislim tekst ubaciti imam jednu ideju pa treba mi pomoc
Mramor :arrow:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 okt 2016, 22:35

solinas je napisao/la:Ko zna praviti one parodije sa prevodom mislim tekst ubaciti imam jednu ideju pa treba mi pomoc
Nisam pitao tebe nista.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 okt 2016, 22:47

solinas je napisao/la:
Nisam pitao tebe nista.
:urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 okt 2016, 22:47

:lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.