I ja sam to napisao na prosloj stranici,pitaj Boga kakve su ovo muljaze..ni Azmir nema profita u Bosni,a eto dao je 3milke u Slobodu,iz ljubavi kako on kaze.. a ovaj nece dzaba bacat pare u klub,sta li mu je obecao Imamovic?xeksor je napisao/la:On je ulagao u nesto sto voli ko dijete, i u svoju domovinu, isto ko sto ulaze u povratnicka mjesta itd itd, a turcin pored tolikih klubova i miliona da ostavlja pare u Tz, dobro se zna koliki su turci patriote i koliko kad rade u dijaspori nose novac u tursku. Al nezelim da unaprijed donosim zakljucke, volio bi da je to istina.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:

Jedan je Azem!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
ako nista sad nas pitari i manijaci ne mogu zajebavat da smo cetnici srbi i izdajice, preuzeo nas je turcin 

to sam i ja cuo neku noc, da je cesto s Kukom, pa etFrantoBauzek je napisao/la:Iz provjerenih informacija, znam da je nas predsjednik u ostavci blizak zelenoj koaliciji. Neka se vrati, ali se mora sa Jasminom sad pomiriti, ako SDP bude imao vecinu u vijecu.
- JohnCleese
- Kontakt:

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sada smo poturicefukare987 je napisao/la:ako nista sad nas pitari i manijaci ne mogu zajebavat da smo cetnici srbi i izdajice, preuzeo nas je turcin

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ti opet o tome jel trebala bit Tuzla zelena i crvena, al eto na tvoju zalost po zadnjim informacijama Izgubili ste gradsko vijeće, SDA-SBB-Altenativa i HDZ imaju 16 vječnika jel je SBB-ov osvojio mandat iz manjinskim naroda, sad faron bez općinskog viječa neće moć šaht zamjenit.FrantoBauzek je napisao/la:Znam. Odgovoram ovima sto su bili za to da Tuzla bude zelena kuknjava Sto se tice Mustafe, to nije jos nije ni vijest. Ako je dobar, zasto da ne. Samo poucen ranijim iskustvom, oprezno pristupam tematiciNAJGORA_BAGRA je napisao/la: @Franto Ovaj je u SDP-u
@tuzlak1987
Iz provjerenih informacija, znam da je nas predsjednik u ostavci blizak zelenoj koaliciji. Neka se vrati, ali se mora sa Jasminom sad pomiriti, ako SDP bude imao vecinu u vijecu.
Meni je nebitan Azmir. Bitna mi je samo Sloboda. Ako je on najbolji izbor, onda neka se vrati![]()
Evo mi kao navijaci mozemo demokratski pritisnuti vlast i posredovati dogovor izmedju njih dvojice, Jasmina i Azmira. Ako Azmir nece, dovidjenja prijatno. Nikad nisam bio za kult licnosti, a mnogi su ovdje na forumu poistovjetili klub sa takvom historijom poput Slobode, simbolom otpora i multietnicosti, sa jednim covjekom![]()
(Slobodi trebaju pare, a ne Azmir. Care pare, samo pare. Zvao se on Mustafa, Azmir ili Sahbaz)
- Probisvjet
- Kontakt:
Mustafa hocemo finasijski izvjestaj, yebo ti mater svooju!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- FrantoBauzek
Prvo ja nisam u SDP-u. Kao drugo lijeva opcija mi je uvijek bliza od desne, a ne bih isao u daljnu diskusiju oko toga, zasto je bitno da Tuzla nije zelena. Sto se tice vijeca, sacekajmo jos, jer je prilicno izjednaceno. Bit ce tu jos zavrzlamaxeksor je napisao/la: Ti opet o tome jel trebala bit Tuzla zelena i crvena, al eto na tvoju zalost po zadnjim informacijama Izgubili ste gradsko vijeće, SDA-SBB-Altenativa i HDZ imaju 16 vječnika jel je SBB-ov osvojio mandat iz manjinskim naroda, sad faron bez općinskog viječa neće moć šaht zamjenit.

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Probisvjet je napisao/la:Mustafa hocemo finasijski izvjestaj, yebo ti mater svooju!![]()
![]()
![]()

i to još večeras !!!!
DRŽAVA TUZLA!!
Ako je vijece zeleno onda opet ima nade da se Azmir vrati, opet u slučaju da ima istine u pričama oko njega i politike. Jer ipak vijece je to koje donosi sve vaznije odluke i vrlo lako mogu izglasati nepovjerenje gradonačelniku ako ih ne bude slusao 

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- tuzlak1987
- Kontakt:
@franto
Kod mene se ne radi o kultu licnosti vec kod komunjara iz ovog grada. Azmir je najbolji covjek za Slobodu, tu nema raspravljanja. Otjerao ga je covjek koji misli da je grad njegov i koji misli da je besmrtan i tako je nastetio Slobodi zbog svojih bolesnih ambicija da vlada do smrti.
Za potenciranje Slobodine historije nakon ove blamaze se zalazu i bruje bas oni koji su stava sta fali ako smo slabi i jadni, imamo historiju. To je spinovanje, historija sada uopste nije bitna niti predmet rasprava.
Azmir nije otjeran jer je zelen vec jer ugrozava uhljebe. Stadion nije nas vec Secerovo privatno vlasnistvo.
Kod mene se ne radi o kultu licnosti vec kod komunjara iz ovog grada. Azmir je najbolji covjek za Slobodu, tu nema raspravljanja. Otjerao ga je covjek koji misli da je grad njegov i koji misli da je besmrtan i tako je nastetio Slobodi zbog svojih bolesnih ambicija da vlada do smrti.
Za potenciranje Slobodine historije nakon ove blamaze se zalazu i bruje bas oni koji su stava sta fali ako smo slabi i jadni, imamo historiju. To je spinovanje, historija sada uopste nije bitna niti predmet rasprava.
Azmir nije otjeran jer je zelen vec jer ugrozava uhljebe. Stadion nije nas vec Secerovo privatno vlasnistvo.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 05 okt 2016, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Đe web stranica Mustafa?!
Al' odradi sebi čovjek reklamu samo tako, isto ko i Motorex sa onim folom što traže radnika evo već 16 godina.
Al' odradi sebi čovjek reklamu samo tako, isto ko i Motorex sa onim folom što traže radnika evo već 16 godina.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Budimo iskreni nije nam ni ta historija za pohvaliti se.tuzlak1987 je napisao/la:@franto
- Probisvjet
- Kontakt:
Odmah je turcin predlozio otvaranje fan-ducana. Bar necu morati kupovati brkove, samo pustim jos malo. Sta ce arealis?

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 05 okt 2016, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
jel moguce da niko nema info o ovom turcinu, tj jel istina :lol:
Ima Fazla kaze bolji od Azmira.Chinaglia je napisao/la:jel moguce da niko nema info o ovom turcinu, tj jel istina

- tuzlak1987
- Kontakt:
Bitno ce biti ako je SDP ugasi i napravi neku drugu. Ako hocete onda vam mogu i ja tako uraditi da navijate za moju Slobodu.solinas je napisao/la:Budimo iskreni nije nam ni ta historija za pohvaliti se.tuzlak1987 je napisao/la:@franto
Tada ce sa historijske tacke Sloga biti veci klub od te nove Slobode.
Mada eto ako cemo o provjerenim onda i ja da kazem da imamo jednu glasnu manjinu koja dobro radi kao skupina demagoga i kojoj odgovara Sloboda u Federalnoj vise nego u PL. Nece biti ugasena ali je ljudima oko Slobode bitno da se ne prica o njoj previse. Ono to ce biti Sloboda Federalna koja moze da podmiri njihove prohtjeve i porodice, a koju prati 300 ljudi. Nema buke, para ima dovoljno da se uzme sa strane i da se dovedu igraci za opstanka u Federaciji.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 05 okt 2016, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Istetovirati, logičnoProbisvjet je napisao/la:Odmah je turcin predlozio otvaranje fan-ducana. Bar necu morati kupovati brkove, samo pustim jos malo. Sta ce arealis?![]()
![]()

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ima Kareli, al' trenutno vrsi uvid u poslovanje Mustafe i da vidi sa kakvim novcima raspolaze. Kada to zavrsi on ce objaviti.Chinaglia je napisao/la:jel moguce da niko nema info o ovom turcinu, tj jel istina

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.