FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 05 okt 2016, 21:28

xeksor je napisao/la:On je ulagao u nesto sto voli ko dijete, i u svoju domovinu, isto ko sto ulaze u povratnicka mjesta itd itd, a turcin pored tolikih klubova i miliona da ostavlja pare u Tz, dobro se zna koliki su turci patriote i koliko kad rade u dijaspori nose novac u tursku. Al nezelim da unaprijed donosim zakljucke, volio bi da je to istina.
I ja sam to napisao na prosloj stranici,pitaj Boga kakve su ovo muljaze..ni Azmir nema profita u Bosni,a eto dao je 3milke u Slobodu,iz ljubavi kako on kaze.. a ovaj nece dzaba bacat pare u klub,sta li mu je obecao Imamovic?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 05 okt 2016, 21:29

:urnebes: :urnebes: nije taj Turcin budala da ulaze u nas , a i da dodje, otisao bi nakon par sedmica...

Jedan je Azem!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 05 okt 2016, 21:30

ako nista sad nas pitari i manijaci ne mogu zajebavat da smo cetnici srbi i izdajice, preuzeo nas je turcin :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 okt 2016, 21:30

FrantoBauzek je napisao/la:Iz provjerenih informacija, znam da je nas predsjednik u ostavci blizak zelenoj koaliciji. Neka se vrati, ali se mora sa Jasminom sad pomiriti, ako SDP bude imao vecinu u vijecu.
to sam i ja cuo neku noc, da je cesto s Kukom, pa et

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 05 okt 2016, 21:30

:kafa:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 okt 2016, 21:32

fukare987 je napisao/la:ako nista sad nas pitari i manijaci ne mogu zajebavat da smo cetnici srbi i izdajice, preuzeo nas je turcin :mrgreen:
Sada smo poturice :zviz:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 05 okt 2016, 21:34

FrantoBauzek je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la: @Franto Ovaj je u SDP-u :kafa:
Znam. Odgovoram ovima sto su bili za to da Tuzla bude zelena kuknjava Sto se tice Mustafe, to nije jos nije ni vijest. Ako je dobar, zasto da ne. Samo poucen ranijim iskustvom, oprezno pristupam tematici :mrgreen:

@tuzlak1987

Iz provjerenih informacija, znam da je nas predsjednik u ostavci blizak zelenoj koaliciji. Neka se vrati, ali se mora sa Jasminom sad pomiriti, ako SDP bude imao vecinu u vijecu.

Meni je nebitan Azmir. Bitna mi je samo Sloboda. Ako je on najbolji izbor, onda neka se vrati :thumbup:

Evo mi kao navijaci mozemo demokratski pritisnuti vlast i posredovati dogovor izmedju njih dvojice, Jasmina i Azmira. Ako Azmir nece, dovidjenja prijatno. Nikad nisam bio za kult licnosti, a mnogi su ovdje na forumu poistovjetili klub sa takvom historijom poput Slobode, simbolom otpora i multietnicosti, sa jednim covjekom :crazy:

(Slobodi trebaju pare, a ne Azmir. Care pare, samo pare. Zvao se on Mustafa, Azmir ili Sahbaz)
Ti opet o tome jel trebala bit Tuzla zelena i crvena, al eto na tvoju zalost po zadnjim informacijama Izgubili ste gradsko vijeće, SDA-SBB-Altenativa i HDZ imaju 16 vječnika jel je SBB-ov osvojio mandat iz manjinskim naroda, sad faron bez općinskog viječa neće moć šaht zamjenit.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 okt 2016, 21:37

Mustafa hocemo finasijski izvjestaj, yebo ti mater svooju! :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 05 okt 2016, 21:39

xeksor je napisao/la: Ti opet o tome jel trebala bit Tuzla zelena i crvena, al eto na tvoju zalost po zadnjim informacijama Izgubili ste gradsko vijeće, SDA-SBB-Altenativa i HDZ imaju 16 vječnika jel je SBB-ov osvojio mandat iz manjinskim naroda, sad faron bez općinskog viječa neće moć šaht zamjenit.
Prvo ja nisam u SDP-u. Kao drugo lijeva opcija mi je uvijek bliza od desne, a ne bih isao u daljnu diskusiju oko toga, zasto je bitno da Tuzla nije zelena. Sto se tice vijeca, sacekajmo jos, jer je prilicno izjednaceno. Bit ce tu jos zavrzlama ;)
League Cup winners
Yugoslavia - ★

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 05 okt 2016, 21:39

Probisvjet je napisao/la:Mustafa hocemo finasijski izvjestaj, yebo ti mater svooju! :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

i to još večeras !!!!
DRŽAVA TUZLA!!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 05 okt 2016, 21:40

Ako je vijece zeleno onda opet ima nade da se Azmir vrati, opet u slučaju da ima istine u pričama oko njega i politike. Jer ipak vijece je to koje donosi sve vaznije odluke i vrlo lako mogu izglasati nepovjerenje gradonačelniku ako ih ne bude slusao :D
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 okt 2016, 21:41

@franto

Kod mene se ne radi o kultu licnosti vec kod komunjara iz ovog grada. Azmir je najbolji covjek za Slobodu, tu nema raspravljanja. Otjerao ga je covjek koji misli da je grad njegov i koji misli da je besmrtan i tako je nastetio Slobodi zbog svojih bolesnih ambicija da vlada do smrti.

Za potenciranje Slobodine historije nakon ove blamaze se zalazu i bruje bas oni koji su stava sta fali ako smo slabi i jadni, imamo historiju. To je spinovanje, historija sada uopste nije bitna niti predmet rasprava.

Azmir nije otjeran jer je zelen vec jer ugrozava uhljebe. Stadion nije nas vec Secerovo privatno vlasnistvo.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 05 okt 2016, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 okt 2016, 21:42

Đe web stranica Mustafa?!

Al' odradi sebi čovjek reklamu samo tako, isto ko i Motorex sa onim folom što traže radnika evo već 16 godina. :lol:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 okt 2016, 21:43

tuzlak1987 je napisao/la:@franto

Kod mene se ne radi o kultu licnosti vec kod komunjara iz ovog grada. Azmir je najbolji covjek za Slobodu, tu nema raspravljanja. Otjerao ga je covjek koji misli da je grad njegov i koji misli da je besmrtan i tako je nastetio Slobodi zbog svojih bolesnih ambicija da vlada do smrti.

Za potenciranje Slobodine historije nakon ove blamaze se zalazu i bruje bas oni koji su stava sta fali ako smo slabi i jadni, imamo historiju. To je spinovanje, historija sada uopste nije bitna niti predmet rasprava.
Budimo iskreni nije nam ni ta historija za pohvaliti se.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 okt 2016, 21:46

Odmah je turcin predlozio otvaranje fan-ducana. Bar necu morati kupovati brkove, samo pustim jos malo. Sta ce arealis? :urnebes: :urnebes:
slika
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 05 okt 2016, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 okt 2016, 21:46

jel moguce da niko nema info o ovom turcinu, tj jel istina :lol:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 okt 2016, 21:47

Chinaglia je napisao/la:jel moguce da niko nema info o ovom turcinu, tj jel istina :lol:
Ima Fazla kaze bolji od Azmira. :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 okt 2016, 21:48

solinas je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:@franto

Budimo iskreni nije nam ni ta historija za pohvaliti se.
Bitno ce biti ako je SDP ugasi i napravi neku drugu. Ako hocete onda vam mogu i ja tako uraditi da navijate za moju Slobodu.
Tada ce sa historijske tacke Sloga biti veci klub od te nove Slobode.

Mada eto ako cemo o provjerenim onda i ja da kazem da imamo jednu glasnu manjinu koja dobro radi kao skupina demagoga i kojoj odgovara Sloboda u Federalnoj vise nego u PL. Nece biti ugasena ali je ljudima oko Slobode bitno da se ne prica o njoj previse. Ono to ce biti Sloboda Federalna koja moze da podmiri njihove prohtjeve i porodice, a koju prati 300 ljudi. Nema buke, para ima dovoljno da se uzme sa strane i da se dovedu igraci za opstanka u Federaciji.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 05 okt 2016, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 05 okt 2016, 21:49

Probisvjet je napisao/la:Odmah je turcin predlozio otvaranje fan-ducana. Bar necu morati kupovati brkove, samo pustim jos malo. Sta ce arealis? :urnebes: :urnebes:
slika
Istetovirati, logično :mrgreen:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 okt 2016, 21:50

Chinaglia je napisao/la:jel moguce da niko nema info o ovom turcinu, tj jel istina :lol:
Ima Kareli, al' trenutno vrsi uvid u poslovanje Mustafe i da vidi sa kakvim novcima raspolaze. Kada to zavrsi on ce objaviti. :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 11 gostiju.