FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- FrantoBauzek
Re: FK Sloboda Tuzla
Ako dodje Mustafa i pokaze se kao dobar, njemu u znak podrske svi brkove pustimo 

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
-
- Kontakt:
Svaki Turcin zna, Svaki Tuzlak zna, da je Mustafa titulu donio u Tuzlu 

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Hajmo narode kolo!FrantoBauzek je napisao/la:O, Mustafa, o Mustafa
ne bih s tobom nista radila
o, Mustafa, o Mustafa
ne bi za 300 kamila
https://m.youtube.com/watch?v=8KnkEMrl4Is
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Mustafa neka odjbe u sugavo Sarajevo, tamo svakako ima svakakvog sljama :kafa:
- tuzlak1987
- Kontakt:

Nemojte biti naivni, grobari su po FB podrzali. A vidite da su i crvene kmere sa foruma u ekstazi odmah. Nema budale na svijetu koja bi preuzimala nesto u gradu gdje vlast misli da su sezdesete i da investitori ne trebaju ovdje.
Ali koliko su to bolesni ljudi u gradskom vrhu i oko Slobode, nevjerovatno. Vec su sve smislili, 5 koraka ispred. Prave teren za skupstinu uveliko

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Rimes87 je napisao/la:Hajmo narode kolo!FrantoBauzek je napisao/la:O, Mustafa, o Mustafa
ne bih s tobom nista radila
o, Mustafa, o Mustafa
ne bi za 300 kamila
https://m.youtube.com/watch?v=8KnkEMrl4Is
Sent from my D6603 using Tapatalk

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
na stranu jel suplja il ne, al bar taj covjek i firma postoje :lol:
evo Mustafe na slici

evo Mustafe na slici

Ma kako to, Ne ide to takotuzlak1987 je napisao/la:
Nemojte biti naivni, grobari su po FB podrzali. A vidite da su i crvene kmere sa foruma u ekstazi odmah. Nema budale na svijetu koja bi preuzimala nesto u gradu gdje vlast misli da su sezdesete i da investitori ne trebaju ovdje.
Ali koliko su to bolesni ljudi u gradskom vrhu i oko Slobode, nevjerovatno. Vec su sve smislili, 5 koraka ispred. Prave teren za skupstinu uveliko

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Ljudi ja neznam koje su to kombinacije al firma koja mjesecno u Bih ima profit od 200 000 km , je smjesno da od tih para za slobodu izdvaja makar 50 000 sto nije ni trećina koliko je Azmir izdvajo, al vidimo.
- FrantoBauzek
Zeleni kmeri
Buuu huuu 
Plodno tlo za takve je Sarajevo, pa bujrum put pod noge

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
-
- Kontakt:
"Želimo poslovanje podići s postojećih 160 miliona na milijardu eura", naveo je.xeksor je napisao/la:Ljudi ja neznam koje su to kombinacije al firma koja mjesecno u Bih ima profit od 200 000 km , je smjesno da od tih para za slobodu izdvaja makar 50 000 sto nije ni trećina koliko je Azmir izdvajo, al vidimo.
@Franto Ovaj je u SDP-u

Naveo je druže i Jasmin da će plaćat reprogram i i davat 600 000 godisnje za slobodu 

- tuzlak1987
- Kontakt:
FrantoBauzek je napisao/la:Zeleni kmeri![]()
Buuu huuu
http://tuzlanski .ba/carsija/imamovic-cijeloga-zivota-imam-san-da-tuzla-bude-ispred-svih-hvala-vam/
Cijeloga zivota imam san da Sloboda bude iza svih bi bilo prikladnije da je rekao

Sta je sada dobri ovi tamnoputi imaginarni Turci?

I turcin bi se igrao menadzera
A ne trazi fola nista za uzvrat,napravice odbor i sasuti milione u klub,onako.....
Jest jest tek ce da se zakuha oko Slobode ljudi moji...

A ne trazi fola nista za uzvrat,napravice odbor i sasuti milione u klub,onako.....
Jest jest tek ce da se zakuha oko Slobode ljudi moji...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Koliko je Azmir imao profir u Bosni,pa je izdvojio 3 miliona u Slobodu?xeksor je napisao/la:Ljudi ja neznam koje su to kombinacije al firma koja mjesecno u Bih ima profit od 200 000 km , je smjesno da od tih para za slobodu izdvaja makar 50 000 sto nije ni trećina koliko je Azmir izdvajo, al vidimo.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ma neka se kuha, samo da se nesto na kraju i skuha :kafa:
mislim ono, cisto da znamo na cemu smo
mislim ono, cisto da znamo na cemu smo
ma ja sam klinicki mrtav sto se tice tih vijesti oko slobode, znaci da roman abramovic dodje sutra ne bi nista osjecao, jer poslije svega sto se desilo nemam snage ni za radost ni za nerviranje, samo volju da navijam za slobodu pa koja god to liga bila... sto se tice mustafe ko zna sta se krije iza svega toga ali cinjenica da ce tesko neko izdvajati pare koje je azmir davao, i ne bi me cudilo da odmah cim turcin dodje zatrazi svoja 3mil nazad, onda smo tek u qrcu 

On je ulagao u nesto sto voli ko dijete, i u svoju domovinu, isto ko sto ulaze u povratnicka mjesta itd itd, a turcin pored tolikih klubova i miliona da ostavlja pare u Tz, dobro se zna koliki su turci patriote i koliko kad rade u dijaspori nose novac u tursku. Al nezelim da unaprijed donosim zakljucke, volio bi da je to istina.
- Probisvjet
- Kontakt:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- FrantoBauzek
Znam. Odgovoram ovima sto su bili za to da Tuzla bude zelena kuknjava Sto se tice Mustafe, to nije jos nije ni vijest. Ako je dobar, zasto da ne. Samo poucen ranijim iskustvom, oprezno pristupam tematiciNAJGORA_BAGRA je napisao/la: @Franto Ovaj je u SDP-u

@tuzlak1987
Iz provjerenih informacija, znam da je nas predsjednik u ostavci blizak zelenoj koaliciji. Neka se vrati, ali se mora sa Jasminom sad pomiriti, ako SDP bude imao vecinu u vijecu.
Meni je nebitan Azmir. Bitna mi je samo Sloboda. Ako je on najbolji izbor, onda neka se vrati

Evo mi kao navijaci mozemo demokratski pritisnuti vlast i posredovati dogovor izmedju njih dvojice, Jasmina i Azmira. Ako Azmir nece, dovidjenja prijatno. Nikad nisam bio za kult licnosti, a mnogi su ovdje na forumu poistovjetili klub sa takvom historijom poput Slobode, simbolom otpora i multietnicosti, sa jednim covjekom

(Slobodi trebaju pare, a ne Azmir. Care pare, samo pare. Zvao se on Mustafa, Azmir ili Sahbaz)
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.