Kako nema razlike? Fluidniji je mnogo otkako mi se prebacio na 6.0,Neutral je napisao/la:Gledao maloprije g3, nabačen 6.0, nema neke velike razlike, ali eto.
na 5.0 dok je bio nisam uopće imao osjećaj da koristim neki dobar mobitel
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kako nema razlike? Fluidniji je mnogo otkako mi se prebacio na 6.0,Neutral je napisao/la:Gledao maloprije g3, nabačen 6.0, nema neke velike razlike, ali eto.
Riješio sam sa PC Suite, svejedno hvalaDV7 je napisao/la:Nisi jos dobio 6.0 zbog toga ti se pojavi ta porukatrifecta32 je napisao/la:Pozdrav svima, jučer sam kupio LG G3 i bio je na androidu 5.0. Kad uđem u update center i provjerim ima li update na 6.0 izbaci mi poruku: Koristite najnoviju verziju softvera za trenutnu verziju OS. Da li gledam na krivom mjestu ili je ovo neki problem? Ako neko zna, pomagajte
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
fulio sam na a5 sam mislio pomjeso ta dvaanonimni je napisao/la:Naruci J5 2016, nekako mi se cini kao najbolji za svoju cijenu, 828 je precijenjen, a i ostali u ponudi su dosta dobri, ali malo poskupi
Radio sam na lanjskom J5 i fkt je bio fluidan, ovaj moze biti samo bolji...
Da ti nije mobitel slučajno do vode negdje dolazio? Ne mora znači bit' da je upao ono skroz u vodu, nego nešto sitno, mokre ruke i slično tome...gaston je napisao/la:Narode, koristim Samsung J5 već par mjeseci. Fenomenalan stvarno![]()
U posljednje vrijeme mi se samo odjednom uključi zvuk punjenja telefona kao i znak gore da se puni, a telefon ni blizu punjača. Dešava se recimo kada uđem u kameru ili nešto slično.![]()
Ako zna neko u čemu je fazon, bio bih zahvalan
Da napomenem samo da se to dešava uključi-isključi nekih 5-6x za redom i prestane samo od sebe kako i počne.
Od svega nabrojanog ja bi P9 lite...ovaj A5 sto spominjes, ako je 2016 onda bi njega najradije. Na tom aparatu sam radio, testirao sam ga od A do Ž i telefon je stvarno fenomenalan.Quinlan je napisao/la:eh raja @QUARESMA 18<<< @mandraX vas dvojca se bas u ovo razumijete a i ostali ko hoce pomoc bujrum![]()
sta uzet u telecomu, nekako sam najzagrijaniji za Huawei p9 lite, gledam i ovaj g8 koji je duplo skuplji ali po specifikacijama ne vidim razloga za to![]()
isto tako recimo na toj listi mog budjeta su jos M5 i A5 kao i ovaj lenovo k4 note, ali ne znam da li ici na lenovo iako se po specifikacijama cini veoma dobar?
mislim A5 ima gigu manje rama od navedenih ali da li se to uopste primjeti?
gledo sam i htc 828 ali mi je nakako slabiji od navedenih![]()
pomagajte
Ma moguće je sve buraz al' ne razumijem što mi se onda to dešava samo kad upalim kamerumandraX je napisao/la: Da ti nije mobitel slučajno do vode negdje dolazio? Ne mora znači bit' da je upao ono skroz u vodu, nego nešto sitno, mokre ruke i slično tome...
ne isplati mi se uzimati telefon u telekomu jer mi na ratu ide i minimalna pretplata 15 KM.. mislio sam nesto vise ovako radnje ali slaba ponuda.Quinlan je napisao/la:bhtelecom tu mozes na dvije godine![]()
inace odlucio sam se za p9 lite i to radi toga jer je izbor bio izmedju njega i htc 828, ostalih koje sam gledo i gore nabrojo nema trenutno
edit: ovaj p9 lite u telecomu ipak sa 2gb rama samo kuknjava kuknjava
Od svega nabrojanog ja bi P9 lite...ovaj A5 sto spominjes, ako je 2016 onda bi njega najradije. Na tom aparatu sam radio, testirao sam ga od A do Ž i telefon je stvarno fenomenalan.Quinlan je napisao/la:eh raja @QUARESMA 18<<< @mandraX vas dvojca se bas u ovo razumijete a i ostali ko hoce pomoc bujrum![]()
sta uzet u telecomu, nekako sam najzagrijaniji za Huawei p9 lite, gledam i ovaj g8 koji je duplo skuplji ali po specifikacijama ne vidim razloga za to![]()
isto tako recimo na toj listi mog budjeta su jos M5 i A5 kao i ovaj lenovo k4 note, ali ne znam da li ici na lenovo iako se po specifikacijama cini veoma dobar?
mislim A5 ima gigu manje rama od navedenih ali da li se to uopste primjeti?
gledo sam i htc 828 ali mi je nakako slabiji od navedenih![]()
pomagajte
Mislis zastita ona obicna folija ili?QUARESMA 18<<< je napisao/la:uzmi za taj p9 lite ono dodatno staklo, ne vidim na gsmareni da piše da ima display neku zaštitu.
a dobro da htc nisi uzeo, njihovi low-mid end telefoni su kar´na i preskupi su za omjer ulozeno-dobiveno.