Znas li da on i ne igra u nasim juniorima citavu utakmicu? Kad udje za pola sata postigne 4 gola i to je to. Ne kontam razlog takve politike, izgubit cemo ga a u prvom timu mi nemamo nijednog napadaca koji moze nogom igrati, koji je strijelac.DBR1987 je napisao/la:Ugledni list iz Velike Britanije Guardian objavio je listu od 60 mladih igrača, za koje se pretpostavlja da će u budućnosti napraviti sjajnu karijeru, a na listi svoje mjesto je našao i jedan igrač iz Bosne i Hercegovine.
Riječ je o Nedimu Hadžiću, napadaču Sarajeva, kojeg Guardian opisuje kao ''bosanskog Luisa Suareza''.
Hadžić je prošle sezone u kadetskoj Premijer ligi Bosne i Herccegovine postigao impresivnih 57 golova, a branio je i boje Bosne i Hercegovine na Evropskom kadetskom prvenstvu.
Ma jok "mlad je"
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Jaran mi to isto govori neki dan, eto ako ti potvrdjujes isto onda ima istine ....tuga ....ja bi ga odma u prvi tim ubacio i pod ugovor 5 god pa nadalje ... kad ljudi mogu ubacivat djecu od 13g na teren mozemo i mi .... pa makr zadnjih 10 min ....MortemHz je napisao/la:Znas li da on i ne igra u nasim juniorima citavu utakmicu? Kad udje za pola sata postigne 4 gola i to je to. Ne kontam razlog takve politike, izgubit cemo ga a u prvom timu mi nemamo nijednog napadaca koji moze nogom igrati, koji je strijelac.DBR1987 je napisao/la:Ugledni list iz Velike Britanije Guardian objavio je listu od 60 mladih igrača, za koje se pretpostavlja da će u budućnosti napraviti sjajnu karijeru, a na listi svoje mjesto je našao i jedan igrač iz Bosne i Hercegovine.
Riječ je o Nedimu Hadžiću, napadaču Sarajeva, kojeg Guardian opisuje kao ''bosanskog Luisa Suareza''.
Hadžić je prošle sezone u kadetskoj Premijer ligi Bosne i Herccegovine postigao impresivnih 57 golova, a branio je i boje Bosne i Hercegovine na Evropskom kadetskom prvenstvu.
Ma jok "mlad je"
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nove majice u ponudi:

Ja jest nam direktorica zaj.ebana, ovi što su ovo ljeto ''trgovali'' i dovodili u klub raznorazne igrače, snosit će posljedice 

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Sta je s ovog Hadzica koja je on selekcija , ove godine ne postize golove ?? Nema ga ni u ovim reprezentacijama ?
Hadzic je sad u 19 trenutno sa smajlagicem je najbolji strijelac ekipe sa 8 pogodaka mada nije standardan
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Prije bi se komentarisalo o kombinaciji bordo dresa i bijelog sorca, a sad imamo težih tema.
Sabrine mi moje!
MortemHz je napisao/la:Nove majice u ponudi:

- SuperPippo
- Kontakt:
Postize on golove samo je problem sto kod Alagica skoro nikako i ne igra a sto ga nema u reprezentaciji znaju to ovi "strucnjaci" ocigledno je da nema nikog da ga gura pa ga ne zovu nikako a klub nikako da se zauzme za njega.bordobijeli je napisao/la:Sta je s ovog Hadzica koja je on selekcija , ove godine ne postize golove ?? Nema ga ni u ovim reprezentacijama ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo tako, zabio je 8-9 golova do sad ali uopste ne igra cijele utakmice. Udje malo zabije 3-4 i zavrsi tekma, nema vise vremena. Eto prosle sezone zabio 57, ove bi jedno 50 sigurno da igra.SuperPippo je napisao/la:Postize on golove samo je problem sto kod Alagica skoro nikako i ne igra a sto ga nema u reprezentaciji znaju to ovi "strucnjaci" ocigledno je da nema nikog da ga gura pa ga ne zovu nikako a klub nikako da se zauzme za njega.bordobijeli je napisao/la:Sta je s ovog Hadzica koja je on selekcija , ove godine ne postize golove ?? Nema ga ni u ovim reprezentacijama ?
100 eura live na ove vase picoke 1120 iznos...
Ludost ili hrabrost...da vidimo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Castis ruckom ako dobijessolinas je napisao/la:100 eura live na ove vase picoke 1120 iznos...

Sumnjam da cu do Sehera do lige za prvaka (nadam se plasmanu medju 6)ali svakako vazi ponuda. ..MortemHz je napisao/la:Castis ruckom ako dobijessolinas je napisao/la:100 eura live na ove vase picoke 1120 iznos...
Ludost ili hrabrost...da vidimomada sumnjam, Ruskinje su mnogo mnogo bolje, prolazak do ove faze je vec ogroman uspjeh u ligi prvaka za nase dame.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Samira Hurem, trenerica SFK 2000 Sarajevo, čestitala je svojim igračicama na sjajnom rezultatu, te je istakla da im je trebalo više hrabrosti i vjere u sebe kako bi ugrozile gol ruske ekipe.
"Čestitala bih svojim igračicama na veoma disciplinovanoj igri. Radile smo mnogo na analizi. Mnogo nam je pomogao skaut Sarajeva, Ermin.

"Čestitala bih svojim igračicama na veoma disciplinovanoj igri. Radile smo mnogo na analizi. Mnogo nam je pomogao skaut Sarajeva, Ermin.

SRETAN BROJ - 1725
Trebalo je gledati kako cure ginu na terenu,
Svaka ćast
Svaka ćast
JA TE JE*EM ZELJEZNICAREEEEEE
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Nemoj tako govoriti neki će odmah pomisliti eh jest teško ginuti više od Rustem-pašeEsport je napisao/la:Trebalo je gledati kako cure ginu na terenu,
Svaka ćast

SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
ledesma je napisao/la:Ja jest nam direktorica zaj.ebana, ovi što su ovo ljeto ''trgovali'' i dovodili u klub raznorazne igrače, snosit će posljedice
Ma sta brate...pricaj

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Fouzi1, iliyaa8, ristagrad i 33 gosta.