07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Samo još da podsjetim da su nam i pred baraž s Irskom igrači bili u formi.
Nad tobom sunce najljepše sja
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Normalno da su favoriti, al ne toliki koliko vi prikazujete, bit ce ovo otvorena utakmica sa obje strane, rezultat moze otici na bilo koju stranu, kako neki pisu ispada da trebamo poceti utakmicu sa 2 zadnja vezna i nadat se da ce oni imat los dan pa da ga ne primimo, jer ne mozemo napraviti nista, kojesta, neki ocito ne shvataju da mi ne znamo igrati tako...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovo uvijek hocu da napisem ali smetnem. Cak smo tada u jos boljoj formi bili. Taktika, pristup je ogroman faktor, ne treba se oslonjati na dobru formu ponekih igraca.pinoglavi je napisao/la:Samo još da podsjetim da su nam i pred baraž s Irskom igrači bili u formi.
Ja opet očekujem ovako: Sigurno igra Pjanić CM, mjesto za DM konkurišu Cimirot i Jajalo i za trećeg veznog konkurišu Medunjanin, Milićević i TSS.samocelik je napisao/la:Što je bliže utakmica, sigurnij sam da će TSS zaigrati sa Pjanićen i Mesunjaninom u sredini. Lijevo ide Lula, a desno i ako bih volio Miličevića očekujem Višću.
@Fidelis
Po meni su oni dosta bolji igrački od nas. Najbolji pokazatelj da bi svaki njihov član repke (sa sve klupom) imao mjesta kod nas, a od naših kod njih bi mogao igrati samo Pjanić i eventualno Kolašinac,(Džeko bi mogao na klupu)... Ali niko ne kaže da se treba predati, Meša će spremiti odgovarajuću taktiku, odigrati hrabro sa što više koncetracije, trud i požrtvovanost ne smije izostati i povoljan rezultat će doći, siguran sam!
- Medikament
- Kontakt:
Tako je. Mada su nas uvijek pojedinci spasavali i ukopavali.Goalgetter je napisao/la:Ovo uvijek hocu da napisem ali smetnem. Cak smo tada u jos boljoj formi bili. Taktika, pristup je ogroman faktor, ne treba se oslonjati na dobru formu ponekih igraca.pinoglavi je napisao/la:Samo još da podsjetim da su nam i pred baraž s Irskom igrači bili u formi.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Rokoko87 je napisao/la: Ordagić zabija protiv Belgije.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Krivaja je napisao/la:Ja opet očekujem ovako: Sigurno igra Pjanić CM, mjesto za DM konkurišu Cimirot i Jajalo i za trećeg veznog konkurišu Medunjanin, Milićević i TSS.samocelik je napisao/la:Što je bliže utakmica, sigurnij sam da će TSS zaigrati sa Pjanićen i Mesunjaninom u sredini. Lijevo ide Lula, a desno i ako bih volio Miličevića očekujem Višću.
@Fidelis
Po meni su oni dosta bolji igrački od nas. Najbolji pokazatelj da bi svaki njihov član repke (sa sve klupom) imao mjesta kod nas, a od naših kod njih bi mogao igrati samo Pjanić i eventualno Kolašinac,(Džeko bi mogao na klupu)... Ali niko ne kaže da se treba predati, Meša će spremiti odgovarajuću taktiku, odigrati hrabro sa što više koncetracije, trud i požrtvovanost ne smije izostati i povoljan rezultat će doći, siguran sam!
Cocalic ide na DM..uvijek je opravdao povjerenje kad je dobio priliku, igra standardno u Mehelenu, a treba nam neko da parira u skoku Felainiju
Spavas li mirno T.Curtoa 

Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Anatomija je napisao/la:Spavas li mirno T.Curtoa

Spavas li mirno, Curtoa Tibo?

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nekad je teže igrati protiv uslovno slabijim timom neko kad je u najjačem sastavu. Sad im fali Radja, KDB ali možda bi bolje prošli kad bi s njima oni igrali nego sad Defour ili ko bude igrao umjesto ove dvojice. Oni će izgarati na terenu, borit će se a i nisu to neki sad levati od igrača, opet su to odlični igrači i u večini ekipa bi bili u XI najboljih ali u Belgiji imaju dvojica boljih.
Favoriti jesu ali "samo" na papiru, to tek trebaju dokazati na terenu a mi im to moramo onemogućiti. Izaći na teren, dati 200% od sebe i ne srljati.
Favoriti jesu ali "samo" na papiru, to tek trebaju dokazati na terenu a mi im to moramo onemogućiti. Izaći na teren, dati 200% od sebe i ne srljati.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jedno je reci da su oni favoriti a sasvim drugo da su ogromni favoriti,da bi sve osim njihove pobjede bilo oooogromno iznenadjenje,da jedino uz pomoc neke lude srece mozemo do bod-a-odova....i slicne gluposti koje preovladavaju.
Zasto navijate za reprezentaciju kojoj ne vjerujete?
I navijate li uopste?
Kad krenes da obavis neki posao ne mozes se nadati uspjehu ako unaprijed kazes da su sanse da ga obavis skoro nikakve.Zasto onda pocinjes?
Kao kad upises fakultet i kazes,pa znas,matematika je preteska i tesko da cu ga zavrsiti,dabogda da izvucem nesto,ako izvucem to ce biti oooogromno iznenadjenje.To je devijantna i bolesna logika u samom svom temelju.
Ne postoji reprezentacija na svijetu koja je ooooogroman favorit protiv nas,pa to nije ni Belgija koja nije ni medju deset najboljih na svijetu,bez obzira na papire,papir je jedno a teren je nesto drugo.
Belgija je nominalno favorit,papirnato,sustinski,ne vjerujem bas.Pogotovo bez cetiri redom kljucna igraca.
I na kraju,Lukaku je svjetska klasa,top igracina a Dzeko je k.arina je li,bez obzira sto nikad nece ostvariti ono sto je ostvario Edin Dzeko na individualnom planu?
Kako vas nije sramota.
Zasto navijate za reprezentaciju kojoj ne vjerujete?

Kad krenes da obavis neki posao ne mozes se nadati uspjehu ako unaprijed kazes da su sanse da ga obavis skoro nikakve.Zasto onda pocinjes?
Kao kad upises fakultet i kazes,pa znas,matematika je preteska i tesko da cu ga zavrsiti,dabogda da izvucem nesto,ako izvucem to ce biti oooogromno iznenadjenje.To je devijantna i bolesna logika u samom svom temelju.
Ne postoji reprezentacija na svijetu koja je ooooogroman favorit protiv nas,pa to nije ni Belgija koja nije ni medju deset najboljih na svijetu,bez obzira na papire,papir je jedno a teren je nesto drugo.
Belgija je nominalno favorit,papirnato,sustinski,ne vjerujem bas.Pogotovo bez cetiri redom kljucna igraca.
I na kraju,Lukaku je svjetska klasa,top igracina a Dzeko je k.arina je li,bez obzira sto nikad nece ostvariti ono sto je ostvario Edin Dzeko na individualnom planu?
Kako vas nije sramota.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 05 okt 2016, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Begovic
Vranjes
Spahic
Zukanovic
Kolasinac
Visca
Medunjanin
Pjanic
Lulic
Dzeko
Ibisevic
Vjerovatno ce biti ovako.
Vranjes
Spahic
Zukanovic
Kolasinac
Visca
Medunjanin
Pjanic
Lulic
Dzeko
Ibisevic
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
- DonCorleone
- Kontakt:
Dva napadaca plus jedan vezni igrac koji je spor i potpuno beskoristan u defanzivni, uz to limitiran desni bek i to sve na gostujucem terenu, bilo bi veselo.Zuko je napisao/la:Begovic
Vranjes
Spahic
Zukanovic
Kolasinac
Visca
Medunjanin
Pjanic
Lulic
Dzeko
Ibisevic
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Hoce, protiv Kipra.Zuko je napisao/la:Begovic
Vranjes
Spahic
Zukanovic
Kolasinac
Visca
Medunjanin
Pjanic
Lulic
Dzeko
Ibisevic
- Goalgetter
- Kontakt:
Vidim opet zijane u Briselu.. Da jos ne odgode tekmu pa i taj belaj 

Pa jbg to je realnost, ocigledno je da Bazdarevic preferira 4-4-2 formaciju tako da ocekujem ovaj line up.DonCorleone je napisao/la:Dva napadaca plus jedan vezni igrac koji je spor i potpuno beskoristan u defanzivni, uz to limitiran desni bek i to sve na gostujucem terenu, bilo bi veselo.Zuko je napisao/la:Begovic
Vranjes
Spahic
Zukanovic
Kolasinac
Visca
Medunjanin
Pjanic
Lulic
Dzeko
Ibisevic
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
>Hoce li nas biti 5 hiljada na tribinama ?
Igra li Mpenza?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Koji?High je napisao/la:Igra li Mpenza?

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Đe gringonja da baci prognozu? 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 170 gostiju.