07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Incognito87
- Kontakt:
Re: 07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
3-6-1 formaciju pa nek pobjedi ko se manje syebe 

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Ma na kojoj svakoj poziciji imaju vrhunske igrace?Vrhunski igraci u belgijskoj reprezentaciji su Tibo,Hazard i KdB,s tim da je vrlo upitno staviti ovog zadnjeg medju vrhunske igrace,bar po onome sto pokazuje na terenu.HariTz je napisao/la:Mi podjednake kvalitete sa Belgijancima? Blaga prednost nama?![]()
Druže, da ne znam koliki si optimista, jednostavno ne možeš ovo napisati.. Slažem se da ne treba skinuti gaće u Belgiji, ali ljudi dragi, de budite malo realni. Pa ljudi na svakoj poziciji imaju vrhunske igrače, pogledajte samo ofanzivni roster Belgije i sve će vam biti jasno.
Pobjeda je veliko iznenađenje, remi je moguća opcija a poraz nije smak svijeta.
To se već piše kako mi moramo natamburati Belgiju u gostima, a u slučaju neuspjeha, opaliti paljbu po Meši, pisati teorije zavjere i tako u nedogled.
Prestanite vise pretjerivati.
- MocMahale444
Treba igrati oštro, vec smo ih karali u Belgiji. Nadam se da necemo biti mlitavi i da se necemo prepasti levata.
#spremibelegijuzabelgiju
#spremibelegijuzabelgiju
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Yebote koja me nervoza uhvatila... Citav dan me vec drzi. Valja izgurati do petka 

-
- Kontakt:
Tako je druze @fidelis,slazem se s tobom,u kakvoj su formi njihovi pojedini igraci Pjanic je klasa za njih,nasi napadaci nisu nista losiji od njihovih,kao ni odbrana,kolektivna igra ce ovdje presuditi a ne pojedinci,samo da ne bude pacerskih golova kao u proslim kvalama i mozemo do dobrog rezFidelis je napisao/la:Ma na kojoj svakoj poziciji imaju vrhunske igrace?Vrhunski igraci u belgijskoj reprezentaciji su Tibo,Hazard i KdB,s tim da je vrlo upitno staviti ovog zadnjeg medju vrhunske igrace,bar po onome sto pokazuje na terenu.HariTz je napisao/la:Mi podjednake kvalitete sa Belgijancima? Blaga prednost nama?![]()
Druže, da ne znam koliki si optimista, jednostavno ne možeš ovo napisati.. Slažem se da ne treba skinuti gaće u Belgiji, ali ljudi dragi, de budite malo realni. Pa ljudi na svakoj poziciji imaju vrhunske igrače, pogledajte samo ofanzivni roster Belgije i sve će vam biti jasno.
Pobjeda je veliko iznenađenje, remi je moguća opcija a poraz nije smak svijeta.
To se već piše kako mi moramo natamburati Belgiju u gostima, a u slučaju neuspjeha, opaliti paljbu po Meši, pisati teorije zavjere i tako u nedogled.
Prestanite vise pretjerivati.

Scholl je napisao/la:Ostavite se postava i prognoza, manje se nadajte i vise se obradujte
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bod. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Igra li Štila?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: 07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Ne igra. Meša umjesto njega stavio Husejinovića.High je napisao/la:Igra li Štila?
-
- Kontakt:
Nema ni Stile ni Safeta Svena, ni dulje... reko mesa dao im slobodno..neki transferi su u pitanju... inter sevilla lautern Bordo ovo ono, 6-7 miliona milki... znas i sam ... povijesni transferi, Rekordni, ovo ono... sve je to gotova stvarHigh je napisao/la:Igra li Štila?
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
- JohnCleese
- Kontakt:
Igrat ce Zaha, preporodio se u Zeljkanu 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Što je bliže utakmica, sigurnij sam da će TSS zaigrati sa Pjanićen i Mesunjaninom u sredini. Lijevo ide Lula, a desno i ako bih volio Miličevića očekujem Višću.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Kakva ce euforija biti pred Kipar ako bod uzmwmu u Belgiji, a tek ako sva tri uzmemo

Cuj podjednake kvalitete
Bod ako uzmemo nogom u guzicu se udarati. Jos ako Radja ne bude igrao imamo velike sanse za taj bod, cak i da ih iznenadimo i pobjedimo.

Bod ako uzmemo nogom u guzicu se udarati. Jos ako Radja ne bude igrao imamo velike sanse za taj bod, cak i da ih iznenadimo i pobjedimo.
Nad tobom sunce najljepše sja
JohnCleese je napisao/la:Igrat ce Zaha, preporodio se u Zeljkanu

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Pa Belgijanci nas nisu nadigrali u prethodnim kvalifkacijama niti kada su im svi bili zdravi i u formi,, a mi totalno van forme, pa zasto bi sada kada je obrnuta situacija ? Previse pesimizma momci, ja ocekujem da cemo ostati neporazeni jer ce nas sigurno podcijeniti, a mi smo najbolji u utakmicama gdje nas svi unaprijed otpisu 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Ima jos 27 poene u igri, idemo po bod protiv Kipre. 

Zadnja izmjena: Zuko, dana/u 05 okt 2016, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
bolje uzeti ovdje 2 boda nego 3. potom ostaje jos 21Zuko je napisao/la:Ima jos 27 poene u igri, idemo po bod Kipru.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
U gostima nismo centra mogli preći. Daleko od toga da je nemoguće izvući x ili čak pobjedu, ali još uvijek su oni favoriti.DevilsAdvocate je napisao/la:Pa Belgijanci nas nisu nadigrali u prethodnim kvalifkacijama niti kada su im svi bili zdravi i u formi,, a mi totalno van forme, pa zasto bi sada kada je obrnuta situacija ? Previse pesimizma momci, ja ocekujem da cemo ostati neporazeni jer ce nas sigurno podcijeniti, a mi smo najbolji u utakmicama gdje nas svi unaprijed otpisu
Nad tobom sunce najljepše sja
- Medikament
- Kontakt:
Ko misli da Belgija nije ogroman favorit, opasno se vara. Povreda De Bruynea, slaba forma Hazarda i jos neke povrede njihove i dosta dobra forma nasih igraca nam daje nadu, ali oni su favoriti i to cisti.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.