Odakle si to iskopao, zivota ti dragaHum94 je napisao/la:Pozdrav za najhrvatskiji klub na svijetu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Odakle si to iskopao, zivota ti dragaHum94 je napisao/la:Pozdrav za najhrvatskiji klub na svijetu
Nemam,imam iz 43 sa Gradjanskim...sreca da nema inace bi je prljala ova zlocinacka crvenkaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Daj i sliku Zrinjskog iz 1948. godine.
EL FTH (El Fatiha)FrantoBauzek je napisao/la:FGR (fina gradska raja) FGD (fini gradski derbi)
FGR FGD
Upravo zbog toga mu i jesam odgovorio. Zdravlja mi, zao mi ga bilo.irfo je napisao/la:Sta mu odgovaras ne znam, vidis da mu peti put svi ignoriraju njegove pokusaje od šala
43 možeš imat samo s ekipom na stražarskim položajima u Jasenovcu.Hum94 je napisao/la:Nemam,imam iz 43 sa Gradjanskim...sreca da nema inace bi je prljala ova zlocinacka crvenkaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Daj i sliku Zrinjskog iz 1948. godine.
Daj neku iz 1920...
FrantoBauzek je napisao/la:Otprilike to ovako izgleda, kada Incognito dodje Franti![]()
Sa Tomislavom Filipovic-Majstorovicem kao manager-om na klupi. Fra SotonaHeller je napisao/la:43 možeš imat samo s ekipom na stražarskim položajima u Jasenovcu.Hum94 je napisao/la: Nemam,imam iz 43 sa Gradjanskim...sreca da nema inace bi je prljala ova zlocinacka crvenka
Daj neku iz 1920...
Socijalna odgovornost, tako se to radi, radnička klasa.belosevic28 je napisao/la:Gladnicka klasa vratila Jadranka. Garant zvanicna objavila da ga nece ''oderati'' na sudu, pa skontali, vracaj gov.no (kako ga ideolozi nazvase) , bolje nego pare mu silne isplacivati.
Pravda za Bogicevica !
UltrasNotRed je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.