FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 04 okt 2016, 18:57

Tuzlak04 je napisao/la:
solinas je napisao/la:Cak i da iskesiras dug kompletan gdje ces igrati evropu....A nigdje nedaju ni pod koncesiju zemljiste to su dokazali odbivsi ponudu da covjek gradi stadion u industrijskoj zoni.A ne daju stadion bez obzira sto mozda nikada ga nece zavrsiti i nikada licencu nece dobiti...
I zasto da neko ulaze u klub....svakom bi pukao film kao Azmiru...A stadion prazan,za sta,za koga

. .to za stadion nemoj tako gledati. Povećanjem kapaciteta stadiona, drastičnim renoviranjem ili recimo novim stadionom, povećava se broj navijača u njemu. Mada nije poređenje, ali vidi Bajern. Na onom olimpijskom je više bio poluprazan nego onako pun na ovom novom. Juventus isto tako. Ne pamtim poluprazan stadion . . . itd. Ja vjerujem da bi završetkom stadiona, broj navijača povećao. Ne samo iz TZ, nego i ostalih mjesta. . . .
Ma ima ti ta mjesta ali daleko smo mi od njemacke.
Pa da se ulozi milion u onaj zapad i pojaca konstrukcija,nasminka i srede mokri cvorovi malo prilaz i to je to,bombona. Zavrsiti sjever treba ti 200-250 000.
Na istoku uraditi neku tribinicu do 1500 mjesta ali da ima sve,od uslova za rad novinara uraditi im studio i td.moze se napraviti za 1,5 mil duplo vecu napravi Zvijezda za manje.
I jedno 500 000 u svlacionice pa nek je milion.
Nama kapacitet i ne treba,treba nam uslovi i licence..
Za 4 mil mozemo srediti stadion da bude bombona druze.Ali ne znaju i nece vec sada pripremaju teren za izbore sledece.nece zavrsiti tribinu 10 -15 god a opet ne rjesava licencu.Ne rjesava ni veci kapacitet jer za 15 godina ako ne uloze novac zapad moras rusiti.....necemo docekamo stadion ni 2050
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 04 okt 2016, 19:07

katarakta je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Ispade da je stadion problem #1
Pa i jest :)
Pa hajmo ovako laički, onda kada bi se dogovorili on i faraon oko privatizacije, recimo hipotetički da je taj problem riješen i da su završili to kad već Jasmin potencira da je to jedino rješenje...obećao je da može u kratkom periodu napravit stadion vrijedan 50 miliona. I ja vjerujem čovjeku da je itekako spreman i sposoban to uradit kad bi se ispunili neki uvjeti. Sad jesu li to ovi što sam napisao, ne znam ali ispada tako, ako dobro razumijem. Što je onda problem u stadionu? Možda je glupo pitanje al stvarno ne razumijem, možel' neko malo više pojasnit...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 okt 2016, 19:12

wobly92 je napisao/la:
katarakta je napisao/la:
Pa hajmo ovako laički, onda kada bi se dogovorili on i faraon oko privatizacije, recimo hipotetički da je taj problem riješen i da su završili to kad već Jasmin potencira da je to jedino rješenje...obećao je da može u kratkom periodu napravit stadion vrijedan 50 miliona. I ja vjerujem čovjeku da je itekako spreman i sposoban to uradit kad bi se ispunili neki uvjeti. Sad jesu li to ovi što sam napisao, ne znam ali ispada tako, ako dobro razumijem. Što je onda problem u stadionu? Možda je glupo pitanje al stvarno ne razumijem, možel' neko malo više pojasnit...
Problem je sto je to stadion svih nas,gradski,ali samo odabrani mogu rastaliti 350 000 km..
Samo odabrani mogu se ugraditi u sjever,pa u cjenu istoka....lijepe su to pare.
Zar bas tebi treba crtati....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 04 okt 2016, 20:33

wobly92 je napisao/la:
katarakta je napisao/la:
Sloboda kad bi imala svoj stadion mogla bi dosta drugacije poslovati. Npr. dugovi. Dignes kredit kod banke, a stadion stavis pod hipoteku. I iskesiras sav dug, tj. duplo manje te kosta. Isto tako i ulaganja u stadion. Klubovi treba da posluju kao firme, a firme sve investicije rade uz pomoc kredita. Samo imaju nesto u vlasnistvu sto mogu ponuditi kao zalog. Sloboda nema nista. Stadion je svih nas. A ciji bi bio u slucaju da neki investitor dodje. Pa i sada se placaju termini na plasticnoj. Placali bi se i tad. Malo se cuvaju stolice, peru pare, milioni ulazu u betone, a zapravo nista nemas...
Niko, niko, samo Sloboda

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 04 okt 2016, 20:36

Ima li kakvih novosti ? Desavanja ? Bilo sta :mrgreen: ? Neda mi se listati unazad ..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 okt 2016, 20:43

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima li kakvih novosti ? Desavanja ? Bilo sta :mrgreen: ? Neda mi se listati unazad ..
dosao neki frajer trazi batina :kafa:
moja losa kopija :salut:

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 04 okt 2016, 20:47

katarakta je napisao/la:
Sloboda kad bi imala svoj stadion mogla bi dosta drugacije poslovati. Npr. dugovi. Dignes kredit kod banke, a stadion stavis pod hipoteku. I iskesiras sav dug, tj. duplo manje te kosta. Isto tako i ulaganja u stadion. Klubovi treba da posluju kao firme, a firme sve investicije rade uz pomoc kredita. Samo imaju nesto u vlasnistvu sto mogu ponuditi kao zalog. Sloboda nema nista. Stadion je svih nas. A ciji bi bio u slucaju da neki investitor dodje. Pa i sada se placaju termini na plasticnoj. Placali bi se i tad. Malo se cuvaju stolice, peru pare, milioni ulazu u betone, a zapravo nista nemas...
To sto ti govoris je upravo nacin na koji je vecina preduzeca unistena u privatizaciji. Uprosteno ide ovako: Gazda digne hippotekarni kredit koji ne vraca. Imovina ide na licitaciju. Neki drugi vlasnik kupuje tu lokaciju na kojoj pravi stambeno naselje i iz kojeg dobije visestruki povrat na ulozeno.
& $ ?

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 okt 2016, 20:55

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima li kakvih novosti ? Desavanja ? Bilo sta :mrgreen: ? Neda mi se listati unazad ..
Ima, Probisvjet napisao ozbiljan i poucan post i cekamo da nas Solinas alijas Krle dobije na lutriji, on nam je jedina nada, kad nece Azmir :mrgreen: ...Azmire ne yebi nas vise, daj povuci tu ostavku i ne drzi raju u neizvjesnosti kad svi znamo da ces se vratiti u Slobodu da qaramo onu sarajevsku nejac, a i ti faraonu popusti malo eto dobio si izbore yebo te izbori, kad umres sve glasacke listice ce mo pohraniti sa tobom da uzivas u svojim pobjedama sa svih izbora u svojoj piramidi......ako treba slusat ce mo tvoje recitale prije svake utakmice...
🔴⚫️

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 04 okt 2016, 21:15

Sloboda su radnici i rudari. Sloboda su Mitar Trifunović Učo i Maksim Gorki. Sloboda su Pašaga Mandžić, Leonardo Banker, Mijo Kerošević Guja, Strahinja Mitrović Strajko, Petar Marković Pajo, Slavko Mičić, Petar Miljanović, Cvijetin Mijatović Majo i Franjo Herljević. Sloboda su Meša Selimović i Ismet Mujezinović. Sloboda su Mustafa Hukić, Fahrudin Avdičević, Nedžad Verlašević, Kasim Alibegović, Ismet Hadžić i Rizah Mešković. Sloboda je Momo Radović. Aleksandar Ivoš je Sloboda. Đorđe Gerum je Sloboda. Sloboda je otpor. Sloboda je najljepša stvar na svijetu. Sloboda je vječna! #tuzlanskasloboda
Zlatan Nalić sin tuzlanski

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 04 okt 2016, 21:26

emirzlaTu je napisao/la:Sloboda su radnici i rudari. Sloboda su Mitar Trifunović Učo i Maksim Gorki. Sloboda su Pašaga Mandžić, Leonardo Banker, Mijo Kerošević Guja, Strahinja Mitrović Strajko, Petar Marković Pajo, Slavko Mičić, Petar Miljanović, Cvijetin Mijatović Majo i Franjo Herljević. Sloboda su Meša Selimović i Ismet Mujezinović. Sloboda su Mustafa Hukić, Fahrudin Avdičević, Nedžad Verlašević, Kasim Alibegović, Ismet Hadžić i Rizah Mešković. Sloboda je Momo Radović. Aleksandar Ivoš je Sloboda. Đorđe Gerum je Sloboda. Sloboda je otpor. Sloboda je najljepša stvar na svijetu. Sloboda je vječna! #tuzlanskasloboda
Sloboda je u dugovima, ne postoje vise ljudi kao gore nabrojani koji zive za Slobodu, Tuzla ne zivi za Slobodu, tuzlaci ne mogu do kraja prvenstva punit Tusanj i da od navijaca se finansira Sloboda, u Tuzli i Tuzlanskom kantonu ne postoji privrednik koji je spreman za reklamu na Tusnju dat sto hiljada maraka.
Sloboda je trenutno ono malo nas koji cemo svejedno dolazit na Tusanj kako god igrala i ko god u njoj igrao, Sloboda nije onaj pun Tusanj kad je bilo moderno slikat se na Tusnju i skandirat Ciro, Ciro...
Sloboda je trenutno bez izvora prihoda i vrlo brzo za Slobodu ce se samo cut ponedeljkom navece na TK (ako jos uvijek ima ona emisija o sportu).
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 04 okt 2016, 21:32

Po zadnjem spisku blokiranih računa imamo jedan blokiran... :kafa: Još nisam završio sa prelistavanjem. :rol: :rol:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 04 okt 2016, 22:08

solinas je napisao/la: Pa ima nacin,rekoh ti.Tako je u cijelom svijetu.Privatizovati.
Znas kada cu ja navijati za OKK.
Kada ga budu vodili strucni ljudi i kada vrate pehare koje su prisvojili od Dite.Niko im nemoze zabraniti da postoje,ali nemogu biti ni sto nisu.
Taj klub je osnovan 2003 i to je to.Cuj nastavljaju kontinuitet.haha
Hajmo ja i ti ubiti Obamu i nastaviti biti predsjednici jbg nastavljamo kontinuitet.Zatvorili bi nas na 500 godina.
NAJBOLJE BI BILO VAS DVOJICU UGASITI DA NESERETE VISE.[/quote]
Indire oprosti.[/quote]

:urnebes: :urnebes: PITAM SE SAMO KAKO GA SKONTA :rol: :rol:

nestp razmisljam, a da nisu ,ozda Azmir i Đasmin ovo namjerno napravili u fazonu da izazive strah kod gradjana Tuzle od SDA i da glasaju za Đasmina, sto je na kraju i bilo. Tako da mozemo ocekivati i moguce povlacenje ostavke ili cak bolje mazanje je da je Skupstina ne usvoji :hmmmmm:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 04 okt 2016, 23:03

Mortus je napisao/la:
solinas je napisao/la: Pa ima nacin,rekoh ti.Tako je u cijelom svijetu.Privatizovati.
Znas kada cu ja navijati za OKK.
Kada ga budu vodili strucni ljudi i kada vrate pehare koje su prisvojili od Dite.Niko im nemoze zabraniti da postoje,ali nemogu biti ni sto nisu.
Taj klub je osnovan 2003 i to je to.Cuj nastavljaju kontinuitet.haha
Hajmo ja i ti ubiti Obamu i nastaviti biti predsjednici jbg nastavljamo kontinuitet.Zatvorili bi nas na 500 godina.
NAJBOLJE BI BILO VAS DVOJICU UGASITI DA NESERETE VISE.
Indire oprosti.[/quote]

:urnebes: :urnebes: PITAM SE SAMO KAKO GA SKONTA :rol: :rol:

nestp razmisljam, a da nisu ,ozda Azmir i Đasmin ovo namjerno napravili u fazonu da izazive strah kod gradjana Tuzle od SDA i da glasaju za Đasmina, sto je na kraju i bilo. Tako da mozemo ocekivati i moguce povlacenje ostavke ili cak bolje mazanje je da je Skupstina ne usvoji :hmmmmm:[/quote]
Ja sam prije par dana ovo posao napisati hahahhaha
samo Sloboda

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 04 okt 2016, 23:05

E jbg hahahahah
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 04 okt 2016, 23:09

klasik je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Sloboda su radnici i rudari. Sloboda su Mitar Trifunović Učo i Maksim Gorki. Sloboda su Pašaga Mandžić, Leonardo Banker, Mijo Kerošević Guja, Strahinja Mitrović Strajko, Petar Marković Pajo, Slavko Mičić, Petar Miljanović, Cvijetin Mijatović Majo i Franjo Herljević. Sloboda su Meša Selimović i Ismet Mujezinović. Sloboda su Mustafa Hukić, Fahrudin Avdičević, Nedžad Verlašević, Kasim Alibegović, Ismet Hadžić i Rizah Mešković. Sloboda je Momo Radović. Aleksandar Ivoš je Sloboda. Đorđe Gerum je Sloboda. Sloboda je otpor. Sloboda je najljepša stvar na svijetu. Sloboda je vječna! #tuzlanskasloboda
Sloboda je u dugovima, ne postoje vise ljudi kao gore nabrojani koji zive za Slobodu, Tuzla ne zivi za Slobodu, tuzlaci ne mogu do kraja prvenstva punit Tusanj i da od navijaca se finansira Sloboda, u Tuzli i Tuzlanskom kantonu ne postoji privrednik koji je spreman za reklamu na Tusnju dat sto hiljada maraka.
Sloboda je trenutno ono malo nas koji cemo svejedno dolazit na Tusanj kako god igrala i ko god u njoj igrao, Sloboda nije onaj pun Tusanj kad je bilo moderno slikat se na Tusnju i skandirat Ciro, Ciro...
Sloboda je trenutno bez izvora prihoda i vrlo brzo za Slobodu ce se samo cut ponedeljkom navece na TK (ako jos uvijek ima ona emisija o sportu).
postoji itekako i to da vrati sav dug slobode bez i da kihne ai da se na neki nacin oduzi gradjanima za ove decenije dominacije i sticanja monopola..
al nece.picka.
krac moj bi bio to sto jest da nije i nas.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 05 okt 2016, 00:01

:bow:

:salut: :salut:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 okt 2016, 08:31

E' bas si naveo one koji ce rijesiti probleme sadasnje i buduce. :urnebes:
Jel' ti kada si bolestan ides kod Dr. Mustafe Mujbegovica ili Dr. Mehmeda Serbica? :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 okt 2016, 08:37

Kada babuka popizdi! Babuka cekamo te, nisi ti taj koji podvija rep.v :tokralju:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

scorpy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la scorpy » 05 okt 2016, 08:55

Probisvjet je napisao/la:Kada babuka popizdi! Babuka cekamo te, nisi ti taj koji podvija rep.v :tokralju:
O cemu se tu radi

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 05 okt 2016, 10:52

Tuzlanski Kartel :kafa:
slika

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 29 gostiju.