MaroonKrajina je napisao/la:POČIVAJ U MIRU VEDRANE!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MaroonKrajina je napisao/la:POČIVAJ U MIRU VEDRANE!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
!!!!MaroonKrajina je napisao/la:POČIVAJ U MIRU VEDRANE!
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
R.I.P VEDRAN PULJIC
ISTINA ZA VEDRANA
NE ZABORAVITI NIKAD JER SVI SMO MOGLI BITI NA NJEGOVOM MJESTU.
ISTINA ZA VEDRANA
NE ZABORAVITI NIKAD JER SVI SMO MOGLI BITI NA NJEGOVOM MJESTU.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
ISTINA ZA VEDRANA!
http://www.k.l.i.x.ba/vijesti/bih/navij ... /161004039
**** klikove i lajkove ..... DJELA SE TRAZE !!! MOMCI AFERIM !

**** klikove i lajkove ..... DJELA SE TRAZE !!! MOMCI AFERIM !

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
7 godina nesposobnosti pravosudnog sistema, 7 godina bez pravde, 7 godina ignorisanja. Dabogda im svima Vedran bio u kuci, koji opstruisu procesuiranje i bjeze od pravde, te koji ga na utakmicama prozivaju da se "javi". Amin.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
divi Krleta isto prodavac sa Sirana

- Evolution87
- Kontakt:
Mojne mi na Krkija brata

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Osttribine
- Kontakt:
ISTINA ZA VEDRANA, tvoje Kosevsko brdo zaboravit te nece !!!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Osttribine je napisao/la:ISTINA ZA VEDRANA, tvoje Kosevsko brdo zaboravit te nece !!!
Tako je brate KB GANG!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- TobeYarabi
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sjecam se da si me pitao kad ce doci trenerke pa sam ti ostao duzan odgovor. Saznao sam danas da trenerke jos nece biti u ponudi kao i ostale Nike stvari radi tehnickih razloga. Srecom, bordo dres ce biti dostupan pocetkom sljedece sedmice sto me raduje jer sam ga htio uzeti za nas 70. rodjendan.pasica je napisao/la:Nikad Sarajevo nije imalo goru ekipu, al nikad!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Za uspjeh u ovoj posranoj ligi ne treba puno. Treba pogledati kako to rade najveci i samo prekopirati, na milion puta manjem razmjeru!
Bayern i Juventus treba da nam budu uzori. Svake godine kupe 3-4 najbolja igraca iz SVOJE lige. Time pod broj jedan dobiju igraca cije kvalitete odmah znaju i ne kockaju se, a pod broj dva oslabe protivnika!
Sta mi radimo? Svaki prijelazni rok dolaze 3-4 'igracine' kako majkl kaze, iz albanije, rumunije i slicnih antitalent drzava i ocekujemo neki uspjeh.. Pa naravno da od toga nema nista, vec evo pet godina!
Treba pokupiti sve, SVE sto valja iz slobode sad. Pod broj jedan Zebu uzet! Zayebi ti to on je zeljovac i ostale gluposti. Svi oni igraju za pare! I dokle god se bore i rade ono za sto su placeni ja nemam problem u njima!
Uzeti sve iz slobode, pogledati ostatak lige, pronaci lijevog beka, pronaci box to box igraca, onog napadaca iz Radnika davno se trebalo dovesti, naci zamjenu za duljevica.
Sve to ima u ovoj ligi, samo nema koga sposobnog kod nas da sve ovo realizira, i zato se ja drugovi, ne nadam apsolutno nicemu. Ako i europu izborimo puna saka brade
Bayern i Juventus treba da nam budu uzori. Svake godine kupe 3-4 najbolja igraca iz SVOJE lige. Time pod broj jedan dobiju igraca cije kvalitete odmah znaju i ne kockaju se, a pod broj dva oslabe protivnika!
Sta mi radimo? Svaki prijelazni rok dolaze 3-4 'igracine' kako majkl kaze, iz albanije, rumunije i slicnih antitalent drzava i ocekujemo neki uspjeh.. Pa naravno da od toga nema nista, vec evo pet godina!
Treba pokupiti sve, SVE sto valja iz slobode sad. Pod broj jedan Zebu uzet! Zayebi ti to on je zeljovac i ostale gluposti. Svi oni igraju za pare! I dokle god se bore i rade ono za sto su placeni ja nemam problem u njima!
Uzeti sve iz slobode, pogledati ostatak lige, pronaci lijevog beka, pronaci box to box igraca, onog napadaca iz Radnika davno se trebalo dovesti, naci zamjenu za duljevica.
Sve to ima u ovoj ligi, samo nema koga sposobnog kod nas da sve ovo realizira, i zato se ja drugovi, ne nadam apsolutno nicemu. Ako i europu izborimo puna saka brade

Naša ljubav k'o Trebević, ponos u nama, titula za Sarajevo i za Vedrana!
VEDRAN PULJIC!!!!
VEDRAN PULJIC!!!!
Tako je nekada u bivsoj Jugo ligi radila Zvezda. I dogurase do evropskog prvaka.coala je napisao/la:Za uspjeh u ovoj posranoj ligi ne treba puno. Treba pogledati kako to rade najveci i samo prekopirati, na milion puta manjem razmjeru!
- Osttribine
- Kontakt:
Ja se ne bih slozio za te igrace Slobode, oni su u Slobodi i pod Husrefom izgledali kao dobar tim prosle sezone i opet nista nisu osvojili, ne kazem da tu nema kvalitetnih igraca, ali sad uzimati "sve sto valja iz Slobode" nije garant uspjeha. Da ima kvalitetnih igraca u nasoj ligi i da nam mogu biti extra pojacanja, mogu, ali hajde ti to objasni ovim nasim u upravi gdje se igraju taldzijske igre sa odredjenim menadjerima jbg.
ko je danas mogao doci na Bare, a nije, neka mu je na obraz..
i sjetite se kako ste se osjecali prije godinu dana kad su nas ove cke od igraca izdale, suvisno je ostalo komentarisat
i sjetite se kako ste se osjecali prije godinu dana kad su nas ove cke od igraca izdale, suvisno je ostalo komentarisat
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
POČIVAJ U MIRU VEDRANE!

Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 54 gosta.