Najveci je problem sto mi sami sebe podcjenjujemo,Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma bolan sto mogu balkanci ne moze niko
eno kad je sarajevo dobio Cluj, jedva je Cluj nekako prosao jos su na kraju mogli i da prime gol i da ispadnu...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Najveci je problem sto mi sami sebe podcjenjujemo,Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma bolan sto mogu balkanci ne moze niko
Ti boga mi ko da ti je gancev trebu zguzio pa mu se naklatio, a smijem se kladiti da nisi nikad ni vidio momka kako igra uostalom bio je mjesec na probi i mogli su se ljudi uvjeriti o kakvom igracu je rijec, nije dosao napamet kao neki brazilci koje dovodi olimpik predlazem ti da se i dalje uvlacis u guzicu gracicu samo ti nogice vire.pabizo je napisao/la:Samo bolan pripazite da vas ne prevare kod pojacanja -kao sto i jesu za anonimusa ganceva.Grijesi se u poslu ali ste se zeznuli za njega no na zimu ce anonimus i da ode i dovedite pravo pojacanje.Alipasino je napisao/la:Sutra trebamo bit spremni na poraz i samo ici dalje.Opet uci u Evropu dovest 2-3 pojacanja i onda uz malo srece u uefa kupu nesto ucinit.Ove godine smo dobili preteskog protivnika.
Ne podcjenjujemo, jedno je podcjeniti nekog a drugo biti realan, hapoel je mnogo jaca ekipa od nas i nije iskljuceno da mozemo nesto napraviti u slucaju da njih ne bude islo i da nasi izginu na terenu.Daleko od toga da treba skinuti gace prije tekme, treba odigrati muski pa sta bog da ali u svakom slucaju hapoel je mnogo kvalitetnija ekipa sa mnogo vise iskustva u evropi.Bosnier je napisao/la:Najveci je problem sto mi sami sebe podcjenjujemo,Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma bolan sto mogu balkanci ne moze niko
eno kad je sarajevo dobio Cluj, jedva je Cluj nekako prosao jos su na kraju mogli i da prime gol i da ispadnu...
Ko ne vjeruje da ćemo rabinima uvaliti peticu, ne treba da živi!pile87 je napisao/la:Ne podcjenjujemo, jedno je podcjeniti nekog a drugo biti realan, hapoel je mnogo jaca ekipa od nas i nije iskljuceno da mozemo nesto napraviti u slucaju da njih ne bude islo i da nasi izginu na terenu.Daleko od toga da treba skinuti gace prije tekme, treba odigrati muski pa sta bog da ali u svakom slucaju hapoel je mnogo kvalitetnija ekipa sa mnogo vise iskustva u evropi.Bosnier je napisao/la:Najveci je problem sto mi sami sebe podcjenjujemo,Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma bolan sto mogu balkanci ne moze niko
Nismo ih dobili al eto jbg ipak balkanci su balkanciBosnier je napisao/la:Najveci je problem sto mi sami sebe podcjenjujemo,Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma bolan sto mogu balkanci ne moze niko
kako lijepo zvuci danas,doso je i taj dan,samo hrabro,docekali smo i evropu(Tacnije aziju)neOX je napisao/la:DANAS SAMO PONOSNO I HRABRO!!
Kako se samo svaki put najezim!!!ja sam je napisao/la:[youtube][/youtube]
MOŽEMO!!!
evo je u 2:27 po mom satuedotm87 je napisao/la:vidjecemo do kad ce 3. smjena izdrzati...
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Hrasno15 i 38 gostiju.