07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Da, postoji mogućnost da Nainggolan ne igra. Ima zamor mišića, ali ipak mislim da će ga osposobiti protiv nas, a Gibraltar može i propustiti. Slažem se sa Asteriksovim opservacijama zato postoji mogućnost da Thorgan zaigra na OM koji je dosta kreativniji od pomenutih veznih igrača. Pritisak je belgijske javnosti da se mlađem Hazardu pruži šansa jer je ušao uraganski u novu sezonu. Na 10 utakmica postigao je 7 golova i podijelio 3 asistencije.
Cimirot Jajalo i Pjanic bi bila idealna sredina u ovom trenutku, nesto defanzivnije orijentisano a ispred Lulic Visca i Dzeko, Ibisevica uvesti ako budemo morali ganjati rezultat nekad pocetkom drugog poluvremena i to je to, ali bojim se da ce Mesa usrati sa Medom i nekim od stopera na DMF-a. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Istog sam misljenja, mada i Cimi Pjana Milicevic bi bilo dobro, samo sto je nesto ofanzivnije.bodi123 je napisao/la:Cimirot Jajalo i Pjanic bi bila idealna sredina u ovom trenutku, nesto defanzivnije orijentisano a ispred Lulic Visca i Dzeko, Ibisevica uvesti ako budemo morali ganjati rezultat nekad pocetkom drugog poluvremena i to je to, ali bojim se da ce Mesa usrati sa Medom i nekim od stopera na DMF-a.
Veliki je problem sto u tom slucaju imamo 2 nova igraca ( u obje formacije) a smatram da medo ne moze trkom odgovoriti na ovakvoj tekmi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- SlevinKelevra
- Kontakt:
4:1 za Belgiju. 

Nema sanse da krene bez Medunjanina.
Po meni je i dalje najbolja opcija Kolasinac na zadnjeg veznog, Zuka na beka, a Bicakcic na stopera.
Po meni je i dalje najbolja opcija Kolasinac na zadnjeg veznog, Zuka na beka, a Bicakcic na stopera.
Uz svo duzno postovanje prema formi Ibisevica i igrama Medunjanina ja bih volio da se krene sa njima na klupi.
Begovic
Vranjes,Spahic,Zukanovic,Kolasinac
Visca,Cimirot(Jajalo),Pjanic,Lulic
Milicevic
Dzeko
Zamjene: Ibisevic, Susic, Medunjanin
Tesko ce se Bazdarevic odluciti na nesto ovako ali bi to bilo po meni najoptimalnije u ovom trenutku.
Oslabljivati defanzivni blok na boku stavljanjem Kolasinca na DM bi bilo vrlo opasno. Visca bi morao imati prednost na desnom krilu u ovoj utakmici.
Nadam se bodu.
Begovic
Milicevic
Dzeko
Tesko ce se Bazdarevic odluciti na nesto ovako ali bi to bilo po meni najoptimalnije u ovom trenutku.
Oslabljivati defanzivni blok na boku stavljanjem Kolasinca na DM bi bilo vrlo opasno. Visca bi morao imati prednost na desnom krilu u ovoj utakmici.
Nadam se bodu.
Ne postoji nikakva mogucnost da Radja igra, nije ni otputovao u Belgiju.
znaci, dva problema manje za nas
mada imaju i strasnu klupu bog ih ne ubio, uvijek mogu naci zamjenu za svakoga.
znaci, dva problema manje za nas

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mene pomalo i brinu ove skoro pa svakodnevne vijesti o povredama njihovih igraca. Prvo, balans pritiska prelazi na nasu stranu, malo ali dovoljno da izazove problem, drugo, njihova 'originalna' postava je igrala, blago receno, katastrofalno u posljednjoj utakmici, a posebno ovi igraci koji ce nedostajati, trece, zamjene su i vise nego dobre, i sto je najgore, 'gladne' nastupa i dobrih partija.... Ne moze covjek biti pametan. 

Fella i Witsel se daju "raznjeti" kratkim pasovima i kvalitetnim otvaranjem pocev od dirigenta Pjanica.
Pitanje da li se smije krenuti sa Medom uz pomenutog (442) jer to ostavlja previse prostora izmjedu dvije linije koji je potreban brzonogim krilima pogotov kada su kontre u pitanju ili da idu direktno 1 vs 1 sa nasim bekovima, a to je (kak je vec ovdje pomenuto) katastrofa. Znaci ovo po meni ne dolazi u obzir kao plan A iako bi u slucaju nep rezultata bilo prijeka potreba.
Obavezno jedan osigurac, jer tada se centar odb moze skupljati il siriti po potrebi a igraci iz veze pomagati u udvajanju i pri tome ne ostavljajujci previse pukotina nazad.
Racunica je jasna, Ibisevic mora na klupu jer nemamo toliko kvalitetna krila da smijemo jos rizikovati i u centru veze.
-----Medo----------Pjanic
---------------DM
Temelj.
Pitanje da li se smije krenuti sa Medom uz pomenutog (442) jer to ostavlja previse prostora izmjedu dvije linije koji je potreban brzonogim krilima pogotov kada su kontre u pitanju ili da idu direktno 1 vs 1 sa nasim bekovima, a to je (kak je vec ovdje pomenuto) katastrofa. Znaci ovo po meni ne dolazi u obzir kao plan A iako bi u slucaju nep rezultata bilo prijeka potreba.
Obavezno jedan osigurac, jer tada se centar odb moze skupljati il siriti po potrebi a igraci iz veze pomagati u udvajanju i pri tome ne ostavljajujci previse pukotina nazad.
Racunica je jasna, Ibisevic mora na klupu jer nemamo toliko kvalitetna krila da smijemo jos rizikovati i u centru veze.
-----Medo----------Pjanic
---------------DM
Temelj.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Sto posto. Nije Medunjanin za Belgije,neka ga spremnog za Kipar,isto vazi i za Ibisevica, mislim da bi bili dosta produktivniji sa Milicevicem umjesto Vede a vezu pojačati sa jednim destruktivcem, radije bih vidio ciimija tu ali nemam ništa ni protiv da se stavi Jajalo tu.dubrovnik je napisao/la:Uz svo duzno postovanje prema formi Ibisevica i igrama Medunjanina ja bih volio da se krene sa njima na klupi.
Begovic
Milicevic
Dzeko
Nadam se bodu.
Možda jedino sto bih ja dao neku minutazu hajrovicu u ovoj utakmici mada čisto sumnjam da ce to Mesa uradit.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Opet Cimi,Jajalo.....
Upravu je onaj sa sesirom,postalo je degutantno i pisati na ovom forumu.

Ostavite se postava i prognoza, manje se nadajte i vise se obradujte
Da se ja sta pitam dao bi Ibisevicu i Dzeki po poluvrijeme, da konacno vidimo sta Ibisevic moze sam u napadu kada je u top formi.
Sa Dzekom na klupi u prvom poluvremenu bi vise dobili nego izgubili jer u slucaju da gubimo moramo imati neki odgovor sa klupe a gdje ces bolji od Dzeke plus sto znamo kako grize kad udje s klupe, a i u slucaju povoljno rezultata na poluvremenu odlicno bi dosao u drugom da ga gadjamo dugim loptama i da nam kupuje vrijeme. Plus sto bi iznenadili Belgijance koje ce svu paznju fokusirati na njega od pocetka i svakako nece moci nista uraditi siguran sam u to, osim sto ce osloboditi dosta prostora drugim igracima.
Sa Dzekom na klupi u prvom poluvremenu bi vise dobili nego izgubili jer u slucaju da gubimo moramo imati neki odgovor sa klupe a gdje ces bolji od Dzeke plus sto znamo kako grize kad udje s klupe, a i u slucaju povoljno rezultata na poluvremenu odlicno bi dosao u drugom da ga gadjamo dugim loptama i da nam kupuje vrijeme. Plus sto bi iznenadili Belgijance koje ce svu paznju fokusirati na njega od pocetka i svakako nece moci nista uraditi siguran sam u to, osim sto ce osloboditi dosta prostora drugim igracima.
This time next year we'll be millionaires.
Ja bi volio vidjeti Kolasinaca u sredini.
Vranjes---Bicakcic---Spaha---Zuka
Pjanic ----Cimirot------Kolasinac
Visca---------Dzeko--------Lulic
Mozda Jajalo umjesto Cimija
Vranjes---Bicakcic---Spaha---Zuka
Pjanic ----Cimirot------Kolasinac
Visca---------Dzeko--------Lulic
Mozda Jajalo umjesto Cimija
Prijatelju sve to stoji ali izostanak jednog De Bruynea oni ne mogu nadoknaditi ni jednim igracem, bio taj gladan nastupa ili neki drugi qrac, KDB je trenutno svemirski brod za svakog njihovog igraca, i to samo moze biti nasa prednost.SlevinKelevra je napisao/la:Mene pomalo i brinu ove skoro pa svakodnevne vijesti o povredama njihovih igraca. Prvo, balans pritiska prelazi na nasu stranu, malo ali dovoljno da izazove problem, drugo, njihova 'originalna' postava je igrala, blago receno, katastrofalno u posljednjoj utakmici, a posebno ovi igraci koji ce nedostajati, trece, zamjene su i vise nego dobre, i sto je najgore, 'gladne' nastupa i dobrih partija.... Ne moze covjek biti pametan.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne pezmeciSlevinKelevra je napisao/la:4:1 za Belgiju.
Taj Jajo da sta valjabodi123 je napisao/la:Cimirot Jajalo i Pjanic bi bila idealna sredina u ovom trenutku, nesto defanzivnije orijentisano a ispred Lulic Visca i Dzeko, Ibisevica uvesti ako budemo morali ganjati rezultat nekad pocetkom drugog poluvremena i to je to, ali bojim se da ce Mesa usrati sa Medom i nekim od stopera na DMF-a.

Belgija nam se smije i ocekuje vise Jajala tipa Tino Lino, Anelko, Avdija u rep. BIH od 1min

- JavierBosnia
- Kontakt:
Ja tacno ne mogu vjerovat da se ljudi njima nadaju. Pa da ih Meša ozbiljno računa za Belgiju onda bi pustio malo Cimirota protiv Estonije, uradio bi nesto po tom pitanju. Ne moze Jajalo imat debi u ovakvoj utakmicu halooo ba. Isto vazi i za Cimirota, iako je on nesto lafo prije malo igrao.Fidelis je napisao/la:Opet Cimi,Jajalo.....![]()
Sredina je Medunjanin i Pjanic, idu 2 napadaca ( Dzeko i Vedo) i krila, Lula i Visca(Hajrovic) ne znam sta je problem. Odrbana Seo, Lepi, Zuka i Ogi. Zavrseno
Gle gromade

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ja sam vise puta pokusavao sastavljati nesto protiv Belgije, raymisljao ko bi mogao igrati , i na kraju ti dodje sve na isto, da nije toliko ni bitno ko ce poceti, nego koliko ce momci bit sabrani i borbeni, te koliko su u stanju da igraju takticki disciplinovano svih 90- minuta, taj jedan igrac oko kojeg se vode polemike je najmanji problem u ovom trenutku...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Vjeruj da bi izvesti takvu postavu protiv jedne Belgije i to još na njihovom terenu bilo "samoubistvo"!
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, lol89, prisonbreak, tutankamon1905 i 84 gosta.