Tako je macak.Svaka ti čast na objektivnostiadis_macak je napisao/la:Neznam samo kako ove igrace mozete zvati pojacanjima,da ste rekli prinove to uredu,pa ovaj mali sto je doso iz Butmira Suljic znam ga licno,mali zna lopte al nije on brate za Sarajeva,pa bio je i kod nas u Fojnici na probi prije 20 dana i naravno nije proso kod brke,tako mislim i za ostale vase novajlije,samo vam mazu oci...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
Molim te Bože neka nam ova uprava ovako maže oči cijeli život ako trebaadis_macak je napisao/la:Neznam samo kako ove igrace mozete zvati pojacanjima,da ste rekli prinove to uredu,pa ovaj mali sto je doso iz Butmira Suljic znam ga licno,mali zna lopte al nije on brate za Sarajeva,pa bio je i kod nas u Fojnici na probi prije 20 dana i naravno nije proso kod brke,tako mislim i za ostale vase novajlije,samo vam mazu oci...

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Ja sam samo realan,to ce oni da vide kad pocne liga abdrumbalija je napisao/la:Tako je macak.Svaka ti čast na objektivnostiadis_macak je napisao/la:Neznam samo kako ove igrace mozete zvati pojacanjima,da ste rekli prinove to uredu,pa ovaj mali sto je doso iz Butmira Suljic znam ga licno,mali zna lopte al nije on brate za Sarajeva,pa bio je i kod nas u Fojnici na probi prije 20 dana i naravno nije proso kod brke,tako mislim i za ostale vase novajlije,samo vam mazu oci...
Joj sto nemogu komentara tipa" mene Sarajevo nezanima ali..."
Pa ako te nezanima sto komentarises koje qrca
Pa ako te nezanima sto komentarises koje qrca

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

A izvini reče da ga poznaješ lično,koju poziciju igra taj suljićadis_macak je napisao/la:Ja sam samo realan,to ce oni da vide kad pocne liga abdrumbalija je napisao/la:Tako je macak.Svaka ti čast na objektivnostiadis_macak je napisao/la:Neznam samo kako ove igrace mozete zvati pojacanjima,da ste rekli prinove to uredu,pa ovaj mali sto je doso iz Butmira Suljic znam ga licno,mali zna lopte al nije on brate za Sarajeva,pa bio je i kod nas u Fojnici na probi prije 20 dana i naravno nije proso kod brke,tako mislim i za ostale vase novajlije,samo vam mazu oci...
adis_macak je napisao/la:Ja sam samo realan,to ce oni da vide kad pocne liga abdrumbalija je napisao/la:Tako je macak.Svaka ti čast na objektivnostiadis_macak je napisao/la:Neznam samo kako ove igrace mozete zvati pojacanjima,da ste rekli prinove to uredu,pa ovaj mali sto je doso iz Butmira Suljic znam ga licno,mali zna lopte al nije on brate za Sarajeva,pa bio je i kod nas u Fojnici na probi prije 20 dana i naravno nije proso kod brke,tako mislim i za ostale vase novajlije,samo vam mazu oci...
Realni znasli sta cova igra to bi trebao odmah napisati kad ga vec licno poznajes ili si samo jedan mali strunfic provokator iz okolice Fojnice!

-
- Kontakt:
U Butmiru je igro veznjaka
Zadnja izmjena: adis_macak, dana/u 12 jul 2010, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
- marseille_unique
- Kontakt:
zna li ko koji je datum drugog kola premier lige bih
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Da je napadač bilo bi boljeadis_macak je napisao/la:U Butmiru je igro veznjaka
On i jeste napadac,toliko o poznavanju "svog" prijateljarumbalija je napisao/la:Da je napadač bilo bi boljeadis_macak je napisao/la:U Butmiru je igro veznjaka
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

cena
Mislio si valjda na strumpha
rumbalija je napisao/la:cena
Naravno
-
- Kontakt:
Nemate vi pojma gdje su vam te novajlije igrale i koje pozicije su igrali,da je valjo brko bi ga ostavio,al ako ne moze igrati u Zelji moze kod njanja,toliko o jakim pojacanjima
- sarajlija89
- Kontakt:
a vi ste ko znali prosle godine..sve sami anonimusi i opet ste uzeli tituluadis_macak je napisao/la:Nemate vi pojma gdje su vam te novajlije igrale i koje pozicije su igrali,da je valjo brko bi ga ostavio,al ako ne moze igrati u Zelji moze kod njanja,toliko o jakim pojacanjima

kod nas je vazno van terena bit jak..a na terenu o tom potom...dokaz ste vi

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nije vam valjao ni Gančev prošle godine a sad pojačanje,sve što vama ne valja završi kod nas, pa po vama mi vama dođemo kao kanta za smeče ,ali to smeče vas qarinđa već godinama itd. al komplex još ne izlječiste i neču više da raspravljam sa vama ihebo vas brko ko neki stručnjak .A kad vas je tužio i oca ste mu i majku i sve po spisku sad ga lafo gotivite košpicari štrumpfovski!adis_macak je napisao/la:Nemate vi pojma gdje su vam te novajlije igrale i koje pozicije su igrali,da je valjo brko bi ga ostavio,al ako ne moze igrati u Zelji moze kod njanja,toliko o jakim pojacanjima

Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
AHHA u ovom zeljezaru su svi na probu bili,pa koga ste vi to doveli prosle sezone boze drage neke Lazare,Culume letva do letve i osvojili prvenstvo al vam sad to nepije vode jer imamo mi malo jace igrace od vase uprave sad i mi imamo konja za trku,ja znam kako KOjasevic igra i recu ti samo da je za ove vase anonimuse izmislio fudbal! Sad nek vam Brko zavrsava tekme da vidimo kako ce ove sezone kad bude morao da vraca bodove iz prosle sezone zapamtite sad ove rijeci kad pocnu da vracaju bodove bice u sredini tabele ako i to budu!A ti sto kod vas igraju kod nas nebi mogli ni za juniore da igraju Gancevi,Lazari,Culumi,i slice letve sve sa zavidnim karijerama iza sebe!Hvala bogu pa nam dodje mangup ko Blekic,lik je pametan plus mangup sa kesom,bice da Brki sad sklempe pali!Vidjecete kupljene bodove od gospodina Brkajla sutra kad odu kod ****!
e ovaj tekst cu snimiti na komp. pa cemo se cuti poslije 3-4 kola da vidimo kako to Zeljo tone a vi "harate", samo nemoj se izgubiti negdje...samo sarajevo je napisao/la:AHHA u ovom zeljezaru su svi na probu bili,pa koga ste vi to doveli prosle sezone boze drage neke Lazare,Culume letva do letve i osvojili prvenstvo al vam sad to nepije vode jer imamo mi malo jace igrace od vase uprave sad i mi imamo konja za trku,ja znam kako KOjasevic igra i recu ti samo da je za ove vase anonimuse izmislio fudbal! Sd nek vam Brko zavrsava tekme da vidimo kako ce ove sezone kad bude morao da vraca bodove iz prosle sezone zapamtite sad ove rijeci kad pocnu da vracaju bodove bice u sredini tabele ako i to budu!A ti sto kod vas igraju kod nas nebi mogli ni za juniore da igraju Gancevi,Lazari,Culumi,i slice letve sve sa zavidnim karijerama iza sebe!
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
A STA VI manijaci UOPSTE HOCETE???
Fakat vas ne kontam, dolazite na nasu temu k'o mahniti, sve nesto pametujete, provocirate
J.ebe vas Blekic ocigledno

Fakat vas ne kontam, dolazite na nasu temu k'o mahniti, sve nesto pametujete, provocirate

J.ebe vas Blekic ocigledno

Otjerase vam i Zeku Turkovica, nista vam od ove uprave nema, sve sam olos.
Volim te Zeljo!!!
-
- Kontakt:
Ma kopiraj al nemoj poslije 4 kola pusti malo da prodje vise kola,uostalom ja i ne pucam na to da ce Sarajevo na titulu samo ti kazem vidjeces sve polako!
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, Tatamata1946 i 191 gost.