KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: KK Crvena Zvezda
Svašta tu može biti, recimo 5-3 bi bilo idealno
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
To da.dscile je napisao/la:
Naravno, to se podrazumjeva.. Mislio sam generalno na roster i na ono sto Radonja pokusava napraviti. Necu ni da mislim kakva cemo masinerija biti ako ubodemo sa tom dvojicom.
Za 10 dana je prva protiv Darusafake.KingJamesMVP je napisao/la:Kakav vam je raspored na startu Eurolige?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Bi bilo idealno.. ali s obzirom da nam nije kompletiran roster, ja bih bio donekle zadovoljan i sa 3-5, a veoma zadovoljan sa 4-4.KingJamesMVP je napisao/la:Svašta tu može biti, recimo 5-3 bi bilo idealno
- alan_kardec
- Kontakt:
Poklon pobjeda za Darušafaku.
Nema veze, gonimo dalje.
Nema veze, gonimo dalje.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ključno faul dzenkinsa za 3 + 1alan_kardec je napisao/la:Poklon pobjeda za Darušafaku.
Nema veze, gonimo dalje.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Za mene je to onaj Mitrov zicer koji bi nam obezbjedio minimum produzetke. Ali ne krivim momka, igrao je dobru utakmicu.. ova Darusafaka je bolja nego sto mnogi misle.
Re: Odg: KK Crvena Zvezda
Jovic standardno u egal zavrsnici. U zadnjoj cetvrtini nista korisno nije uradio.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Simon majstor kad poludi ne zna stati,protiv Darusafake bez poena sad 23..
Jos plej i centar i bice tim ko bombona
Jos plej i centar i bice tim ko bombona

Nadjen plej...
Nate Wolters dolazi
Nate Wolters dolazi
Negativna stvar je jedino sto je jos jedan koji nije suter za 3, ali ok..
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Pozitivna stvar sto nismo doveli crnca divljaka kojeg je vecina prizeljkivala. Ne mislim ni kakvo konkretno ime (dobro, mozda Pulen se uklapa
).. ali znam da vecina hoce nekoga ko ce udarati trojke preko ruke.
Ima momak opasan ulaz, poludistanca nije losa.. a ne sumnjam ni u sut za tri, jer kod nas nece sutati preko ruke, nego iz izgradjenih situacija. Bitno je da ce imati ko organizovati igru kada je Jovic na klupi i da se Jovic vise nece nenormalno trositi.
Jos centar i pali se masina

Ima momak opasan ulaz, poludistanca nije losa.. a ne sumnjam ni u sut za tri, jer kod nas nece sutati preko ruke, nego iz izgradjenih situacija. Bitno je da ce imati ko organizovati igru kada je Jovic na klupi i da se Jovic vise nece nenormalno trositi.
Jos centar i pali se masina

Kaze Radonja da ce biti Wolters u timu protiv Pao-a.
Zadnja izmjena: nepoznat1, dana/u 27 okt 2016, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo Zvezdo 
Kakva sprdnja, narocito Simon
Al Kuz na kraju videa kad vice Slusamo covjeka

Kakva sprdnja, narocito Simon

Al Kuz na kraju videa kad vice Slusamo covjeka

- alan_kardec
- Kontakt:
Jasno je da je Barsa bila osakaćena neigranjem nekih od svojih ključnih igrača, ali to ne umanjuje činjenicu da je Zvezda odigrala skoro pa perfektno. Odbrana vrhunska čitavu utakmicu, samo je u prvoj četvrtini bilo problema kad odličnu odbranu nismo u napadu uspjeli da pretvorimo u poene. Barsu išao šut u prvom pol., poslije kad je i to stalo, nisu mogli ništa. Čini mi se da u nastavku nijednom nisu prišli na manje od 8-9 razlike. Puna kontrola igre i rezultata ko da igramo protiv nekog abaligaša.
Bravo!

Bravo!

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma kakve veze ima ko im nije igrao. S onolikim budžetom oni bi trebalo da rasturaju.alan_kardec je napisao/la:Jasno je da je Barsa bila osakaćena neigranjem nekih od svojih ključnih igrača, ali to ne umanjuje činjenicu da je Zvezda odigrala skoro pa perfektno. Odbrana vrhunska čitavu utakmicu, samo je u prvoj četvrtini bilo problema kad odličnu odbranu nismo u napadu uspjeli da pretvorimo u poene. Barsu išao šut u prvom pol., poslije kad je i to stalo, nisu mogli ništa. Čini mi se da u nastavku nijednom nisu prišli na manje od 8-9 razlike. Puna kontrola igre i rezultata ko da igramo protiv nekog abaligaša.![]()
Bravo!
Nije igrao penzioner navarao i još par specijalaca i raspali se. Yebeš takav tim. Oni bi sa drugim timom trebali biti jači. Pobjeda je čista ko suza
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jedan
za Zvezdu i ovo sinoć 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:Ma kakve veze ima ko im nije igrao. S onolikim budžetom oni bi trebalo da rasturaju.
Nije igrao penzioner navarao i još par specijalaca i raspali se. Yebeš takav tim. Oni bi sa drugim timom trebali biti jači. Pobjeda je čista ko suza
Pa šta znam, ono jeste da je Barsa i bez ovih povrijeđenih, po preostalim imenima daleko kvalitetnija nego Zvezda, ali opet sa druge strane kad pogledaš, ako smo prethodnih godina išta naučili, to je da imena i budžeti u kontekstu Zvezde ne igraju neku bitnu ulogu (osim protiv Fenera

Zvezdina pobjeda čista, nema sumnje nikakve.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.