KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda
Moze li mi neko reci sta se desava se Rebicem,da li ostaje u klubu ili je otisao negdje trajno ili na pozajmicu?
Spominje se Rakicevic iz Metalca kao novo pojacanje.
Re: Odg: KK Crvena Zvezda
Jenkinsa nema na pripremama dok se ne isplate dugovanja.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- alan_kardec
- Kontakt:
Jović i Mitrović produžili ugovore. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Šta mislite Zvezdaši da li je Vam roster jači ove sezone ili je bar po jačini približan onom od prošle?
Tako blizu, a tako daleko.
Onom u ovo vrijeme prosle godine je priblizan, onim sa sredine sezone ni blizu.Civa je napisao/la:Šta mislite Zvezdaši da li je Vam roster jači ove sezone ili je bar po jačini približan onom od prošle?
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
U ovom trenutku nije, ali ako dodju jos dva igraca kako se ocekuje, nemam sumnje da ce biti. Imacemo siri roster nego prosle godine, moci cemo bukvalno 40 minuta igrati u istom ritmu. Npr, prosle sezone smo imali Milera i Simona na cetvorci, a sada imamo Bjelicu, Mitrovica i Simanica. Simanu ne racunam prosle sezone jer je imao 17 godina i svakako ne bi imao minutazu, a Mitar je bio povrijedjen prakticno sve osim zadnjeg meca sa CSKA, pa na dalje.Civa je napisao/la:Šta mislite Zvezdaši da li je Vam roster jači ove sezone ili je bar po jačini približan onom od prošle?
Na centru bi trebali imati Kuzmica i stranca, a na pleju Jovica i jos jednog.. s tim da su prosle godine na tim pozicijama bili Cirbes i Stimac, Jovic i Micic.
Za sada, meni se izuzetno svidja kako se sklapa ekipa. Prava fajterska koja 40 minuta drzi ritam.
Ne svidja mi se ovo ni najmanje, sezona samo sto nije pocela, a zamjene za Zirbesa, Millera i Kinseya ni na vidiku.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Pa koliko ti igraca jos ocekujes?
1: Jovic, pojacanje, Rebic
1/2: Djenka
2/3: Gudura, Lazic, Dobric
3: Dangubic
3/4: Simonovic
4: Mitrovic, Simanic
4/5: Bjelica
5: Kuzmic, pojacanje
To ti je to. Samo sto ce se vjerovatno jedno od ova dva pojacanja cekati do NBA cut-ova oko 20og oktobra.. ja licno ne bih imao nikakav problem i da oba cekamo do tada, ako su vrijedna cekanja. Propustili bi jedno dvije utakmice EL i par u ABA.. ali bi zato sve ostalo bili tu.
Sve u svemu, podrzavam to da se radi u skladu sa mogucnostima. Bolje i da imamo skromniji roster u okviru budzeta, nego da idemo u minus. Mada, ja sam vec pisao da mi se izuzetno svidja ova konstrukcija rostera, pod uslovom da dodju jos dva kvalitetna igraca, kao sto Radonja i najavljuje. Imacemo bas fajtersku ekipu i siroku klupu, tako da mozemo 40 minuta drzati isti ritam. Takodje na visokim pozicijama cemo biti definitivno defanzivno potentniji nego prethodnih sezona. Milko je apgrejd u odnosu na Luku, a Kuzmic je odlican defanzivac.. mada od njega ocekujem da i ofanzivno napreduje u Radonjinom sistemu.

1: Jovic, pojacanje, Rebic
1/2: Djenka
2/3: Gudura, Lazic, Dobric
3: Dangubic
3/4: Simonovic
4: Mitrovic, Simanic
4/5: Bjelica
5: Kuzmic, pojacanje
To ti je to. Samo sto ce se vjerovatno jedno od ova dva pojacanja cekati do NBA cut-ova oko 20og oktobra.. ja licno ne bih imao nikakav problem i da oba cekamo do tada, ako su vrijedna cekanja. Propustili bi jedno dvije utakmice EL i par u ABA.. ali bi zato sve ostalo bili tu.
Sve u svemu, podrzavam to da se radi u skladu sa mogucnostima. Bolje i da imamo skromniji roster u okviru budzeta, nego da idemo u minus. Mada, ja sam vec pisao da mi se izuzetno svidja ova konstrukcija rostera, pod uslovom da dodju jos dva kvalitetna igraca, kao sto Radonja i najavljuje. Imacemo bas fajtersku ekipu i siroku klupu, tako da mozemo 40 minuta drzati isti ritam. Takodje na visokim pozicijama cemo biti definitivno defanzivno potentniji nego prethodnih sezona. Milko je apgrejd u odnosu na Luku, a Kuzmic je odlican defanzivac.. mada od njega ocekujem da i ofanzivno napreduje u Radonjinom sistemu.
2-3 pojacanja, nije stvar da li ce doci i ko, nego sto to sve treba uigrati. Pa Cedevita je svoj roster kao i Buducnost kompletirala prije par sedmica, Partizan ko Partizan...
Đenka je ima bezveze proslu sezonu u Milanu, Bjelica ok sezona, Kuzmic dobio otkaz u aprilu...veliki upitnici na svima njima.
Mnogo ce znaciti kako ce se pokazati ta 2-3 pojacanja i da li cemo pogoditi s njima. Ako bude kao prosle sezone valja opet praviti remont rostera u toku sezone...
Đenka je ima bezveze proslu sezonu u Milanu, Bjelica ok sezona, Kuzmic dobio otkaz u aprilu...veliki upitnici na svima njima.
Mnogo ce znaciti kako ce se pokazati ta 2-3 pojacanja i da li cemo pogoditi s njima. Ako bude kao prosle sezone valja opet praviti remont rostera u toku sezone...
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Treba uigrati, ali za sta? U EL svakako ne mozemo puno uraditi, samo se sa svakim potuci pa sta bude.. uspijeh je biti blizu desetog mjesta, samo sto mnogo instant kosarkaskih navijaca misli kako smo mi neki favoriti za top 8 pa ocekuju ne znam ni ja kakva pojacanja. Ne mislim tu naravno na tebe, nego one likove sto pisu kako necemo nista uraditi u EL, a kao inace bi razvalili.
Bitno je da se oni uigraju za trofeje, a kakav nam je raspored sa utakmicama, do kraja novembra (u slucaju da dodju krajem oktobra), ima da rade ko sat. Mi svakako vecinu u ABA mozemo dobiti i sa ovim rosterom i zato i nema prevelike potrebe da se zuri. A i ti momci koji cekaju NBA ugovore su svakako u trenaznom procesu.
Meni nije bitno kakve su sezone Milko, Djenka i Kuzmic imali. Znam sta od njih mogu ocekivati i kakvi su igraci. Tako da sa te strane ja nemam nikakve upitnike. Druga bi stvar bila da dodje neki iz NBDL, kao sto ce vjerovatno i doci, kojeg sam jedino gledao preko klipova.. A inace, Djenkina losa sezona je posledica faktora Repesa i pune ekipe indijanaca. Dali su mu ulogu Lazica..i onda on pogodi prve suteve, nakon cega krece divljanje Gentilea koje rezultira time da on ne pipne loptu do kraja meca.
Bitno je da se oni uigraju za trofeje, a kakav nam je raspored sa utakmicama, do kraja novembra (u slucaju da dodju krajem oktobra), ima da rade ko sat. Mi svakako vecinu u ABA mozemo dobiti i sa ovim rosterom i zato i nema prevelike potrebe da se zuri. A i ti momci koji cekaju NBA ugovore su svakako u trenaznom procesu.
Meni nije bitno kakve su sezone Milko, Djenka i Kuzmic imali. Znam sta od njih mogu ocekivati i kakvi su igraci. Tako da sa te strane ja nemam nikakve upitnike. Druga bi stvar bila da dodje neki iz NBDL, kao sto ce vjerovatno i doci, kojeg sam jedino gledao preko klipova.. A inace, Djenkina losa sezona je posledica faktora Repesa i pune ekipe indijanaca. Dali su mu ulogu Lazica..i onda on pogodi prve suteve, nakon cega krece divljanje Gentilea koje rezultira time da on ne pipne loptu do kraja meca.
Prosle sezone smo rano doveli pojacanja koju su bila profulana, pa smo imali vremena da ispravimo to, bojim se da ako profulamo s pojacanjima, jos ovi sto dosli ako zakazu mozemo imati dosta vecih problema nego prosle sezone na startu..
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Pogrijesio je autor tog teksta vec u prvom pasusu. U Zvezdu se nije prosle godine slilo dva miliona evra. Kalinicevo obestecenje je bilo milion evra, ali u ratama, koje su mislim po 300 hiljada godisnje. Za Bobija je dobijeno 600.000, ali dolara.. a na pitanje odakle dodatni kes - od novog sponzora, online kladionice.
Mada se slazem sa ovim:
Mada se slazem sa ovim:
U trenutku dok pišem ovu analizu Crvena zvezda je svakako slabija nego prošle godine. Ali možda već za nekoliko dana, posle NBA “cut-a” ekipa bude na nivou prošlogodišnje, ili čak i jača
Stefan Jović 

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Kao sto sam rekao.. meni se konstrukcija ove ekipe izuzetno svidja

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kakav vam je raspored na startu Eurolige?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Jos dva pojacanja za svaki slucaj.dscile je napisao/la:Kao sto sam rekao.. meni se konstrukcija ove ekipe izuzetno svidja![]()
![]()

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Naravno, to se podrazumjeva.. Mislio sam generalno na roster i na ono sto Radonja pokusava napraviti. Necu ni da mislim kakva cemo masinerija biti ako ubodemo sa tom dvojicom.Tribalian je napisao/la:Jos dva pojacanja za svaki slucaj.dscile je napisao/la:Kao sto sam rekao.. meni se konstrukcija ove ekipe izuzetno svidja![]()
![]()
@kingjames
Nije toliko los, ali tesko da uopste moze ikada biti dobar s obzirom na ovogodisnju EL.. U prvih osam kola Darusafaka, Barsa, Laboral i Armani u Beogradu, te Galatasaraj, PAO, Uniks i Brose u gostima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.