Ako grupu ne možemo igrati na Koševu grupa nam ni ne treba. Koji će nam racku grupa u Zenici. Hej zamisli Sarajevo igra u grupi u Zenici u gradu gdje te najviše mrze pored Tuzle kakvo bi to domačinstvo bilo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
bordoakapitar je napisao/la:Mi grupnu fazu na Kosevu ne mozemo igrati iz vise razloga a prvi i osnovni je sto treba doci do grupne faze. Ne mogu da vjerujem da neko razmislja o grupnim fazama a mi gubimo od dojucerasnjeg drugoligasa i to na Kosevu!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
teskoLocust je napisao/la:A stadion nam treba samo naredne godine pošto više nikada nećemo igrati evropu, pa ismijavate čovjeka?
Nikada više nećemo igrati dobro?
s obzirom da su doveli SD prije 2 mjeseca, trenera prije par sedmica.... sam skontaLocust je napisao/la:Ma nije to istina.
Nađeš SD da valja i naredne godine si prvak. Ove zadnje dvije su nam usrali, ali nije rupa tolika uopšte.
Evolution87 je napisao/la:ISTINA ZA VEDRANA !!!
Vidiš hlade se testisi naviklo se na trenutnu situaciju i pitaju se maksimalno za sutra, a šta će biti za 3,4,5,6,7 godina neka vidjeti ćemo kada dođe to vrijeme. A kada dođe vrijeme biti će kukanje ( kao što je bila nedavno pred utakmice protiv Borussie šta ako prođemo kojim slučajem ) daj stadion, ispuni uslove, hoćemo na Koševu da igramo, neću u Zenicu, ali tada će biti kasno pa će se paljiba opet osuti po onima i na koje treba i na one koje ne treba, tako je to kod nas kada se pljuje, pljuji sve redom svi su krivi nek ide sve u PM. Dabogda pa i na nafaku već sljedeće sezone ušli u grupu EL pa da čitam kuknjavu. Daboga amidži pukao film pa upumpao novac za pojačanja za grupu. Znam ja nas (čast izuzetcima) uvijek smo se mi unaprijed predavali posebno u evropi protiv jačih ispast ćemo, gotovi smo, nemamo šanse, hebali smo ježa pa to Sarajevo jedino od poslije rata dođe 2 puta do playoff-a, a da to nije niko očekivao pa i najstrožiji pesimisti. Sarajevo je klub koji ima takvu genetiku da uradi najviše kada se najmanje očekuje ( nedavna borba sa igračem manje u Lištici gdje se bod nije uzeo 7 godina, Levski, Cluj, Genk, Borussia na Koševu, Besiktas u Turskoj itd. ), a uradi najmanje kada se mnogo očekuje ( Zeta primjer, Besiktas na Koševu itd ). Sarajevo ima tradiciju, historiju, ime, armiju navijača i kapacitet da bude još veće. Drugo je što mi to ne znamo ili ne želimo uvezati kako treba radi raznih interesa ili jedno i drugo. Sve dok mi bude brat sa tribine govorio znaš li ti šta je taj i taj nama zavšio ispod stola da manje plaćamo Koševo kada igramo domaće utakmice sa 8000 na 5000 mjesečno ( a da je dotični pustio stadion vremenu da se brine o njemu ) znati ću da smo još mnogo slabi kao klub, i kao navijači. Nego zadovolji se mrvama što ti daju i šuti, a to što imamo kapacitet da gledamo EL na Koševu ma pusti to ne ofiraj se bogati i Jajce nas DANAS tarlaha. Da danas, šta ćemo za 3,4,5 godina možda i mi budemo tarlahali i veće od nas kao što smo već radili, a da bi to tarlahanje većih svi gledali i uživali treba stadion Koševo, a ne autoput za Zenicu. Hoćemo novije Koševo najbrži način obnove je vraćanje repke na Koševo. Prilagoditi utakmice reprezentacije u dva grada Zenica i Sarajevo. Nije repka privatno vlasništvo grada Zenice (niti NFSBiH) pa da se samo tamo igraju utakmice. Čelik je dobio obnovljen stadion, na osnovu repke. Trening kamp u Zenici je klasični pokazatelj da nije to to što se tiče repke, trening kamp u Zenici truhne jer ne žele igrači tamo da treniraju i da tamo provode vrijeme draže im čak i kod nas u trening kampu Butmir. Budemo li čekali obećanja tipa Kusturice i ostalih hladiti će se testisi dugo vremena, razmišljati će se samo do sutra i pritom se dodavati bolna zahebancija i pljuvanje radi Jajca, Doboj Kaknja itd. Nego pritisnuti ove koji imaju vlast i narodni novac, da ulože gdje bi svaki normalan insan uložio. Uefa će uvijek uskočiti da i ona pomogne kada vide da se radi.Locust je napisao/la:A stadion nam treba samo naredne godine pošto više nikada nećemo igrati evropu, pa ismijavate čovjeka?
Nikada više nećemo igrati dobro?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 50 gostiju.