Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

MentalitaUltras
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la MentalitaUltras » 03 mar 2009, 15:30

Koliko ja znam Gušo je završijo Karieru ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 03 mar 2009, 15:33

ma kakav crni guso, taj covjek kad istrcava s gola neznas hoce li odbranit ili ce vrat slomit :lol:

imo je srecu samo sto je povelik pa su ga napucavale lopte na golu.

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 03 mar 2009, 15:44

Ma nema od ovoga nista izgleda..Nas uvijek nesto sjebe, ili sudije, ili savez, ili nesloga, ili povrede ili neka druga glupost...Sada nema Hasagica, Ibisevica i Salihovica a sve trojica su jako bitni u ovom trenutku...Sta je ostalo???

NAPAD: DZeko i Muslimovic..Trenutno i vise nego dovoljno..Dzeko u strasnoj formi, redovno zabija dok Muslimovic tu i tamo zabije u Grckoj u kojoj svakako pada malo golova...Dakle njih dvojica u napadu dovoljni..Njih sa klube bi eventualno mogli zamijeniti Custovic, Stilic i Ibricic...Dakle sto se napada tice, nema zime...

OFANZIVNI VEZNI RED: Misimovic siguran kandidat no veliko je pitanje koji igrac ili igraci da mu prave tu srustvo..Pjanic je logican izbor i krajnje je vrijeme da ga Ciro gurne u vatru svih 90 minuta..Kad momak igra u Lyonu ne vidim razloga zasto ne bi mogao i kod nas..Dakle Misimovic i Pjanic bi bili dovoljni..Ko bi ih mijenjao?
E tu vidim malo kandidata da znaju lijepo gurnuti loptu i uposliti napadace...Tu je Salihovic veliki nedostatak, nema sta..

DEFANZIVNI VEZNI RED: Takodje kriza..Rahimic bi mogao da igra..Pitanje je u kakvoj je formi..Takodje i Bajramovic bi mogao da zaigra a jos je vece pitanje u kakvoj je on formi...Muratovic bi mogao da ih mijenja ali sve u svemu ovdje smo tanki...

ODBRANA: Katastrofa..Sta reci...Ja bi iskreno sada pozvao poziv za Musica lijevi bek, Salihamidzica desni bek te u sredini Konjic i Hibic..Hhahaha...Bil moglo?
Ovako pa i vise nego skromni Nadarevic bi mogao zaigrati..Spahic..On nema ni kluba koliko ja znam, pitanje je da li i trenira i sta je sa njim uopste..U njega ne vjerujem kao ranije...Berberovic dolazi iz smijesne lige gdje se utakmice vecinom zavrsavaju za stolom, pa je pitanje sta i koliko on u stvari moze..Ja bih licno pozvao najbolju trojicu igraca iz BIH premier lige i rizikovao...Ali dobre momke koji znaju loptu i koji imaju neke atribute da bi mogli postati nekada dobi igraci. Sve u svemu odbrana katastrofa

GOLMAN: Katastrrofa..Ni Hasagic nije idealno rijesenje, no sada i njega nema...I ovdje bih pozvao golmana iz BIH, Nurkovica ili Burica...

Dakle pokazat ce se velikom greskom sto BIH nije igrala vise prijateljskih i sto nije testirala igrace iz BIH lige...Umjesto Rijeke je trebalo da se igra BIH A1 i BIH B1 i to je to....Mogli su neki mladi igraci dobiti sansu..Kada onolika Francuska moze zaigrati sa Nasrijem koji je imao 17 godina, sto onda neki momak od 17 ne bi mogao zaigrati za BIH umjesto da se mole neki Papci i Salihamidzici te se forsiraju neki igrati koji igraju u osrednjim evropskim klubovima..Nasi krajevi su uvijek imali dobre igrace za obrane i golmane te ne znam zasto se nije islo na tu varijantu da se pridobiju neki momci koji bi evo mogli sada dobiti sansu, nego se moramo oslanjati na Nadarevica i Berberovica i Spahica od kojih ce garant barem jedan napraviti neku amatersku gresku koja nas moze kostati gola..A obicno nas uvijek kosta..Sta su nam samo ti internacionalci u odbrani radili u prosloj utakmici protiv Belgije..Nama je onaj smotani crnac dao 2 ili 3 gola a mislim da u zivotu nije 2 gola na jednoj utakmici...

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 03 mar 2009, 17:05

Evo procita na http://www.**** da ce Ciro mozda pozvati Hrgovica za utakmice protiv Belgije, mislim da je to dobro rijesene, Hrgovic sigurno dobro igra u dresu Dinama na poziciji lijevog beka a znamo svi da nam askripi na toj poziciji, pogotovo jer nismo sigurni da li ce Salihovic biti sa nama protiv Belgije.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 03 mar 2009, 17:18

Boske je napisao/la:Ma nema od ovoga nista izgleda..Nas uvijek nesto sjebe, ili sudije, ili savez, ili nesloga, ili povrede ili neka druga glupost...Sada nema Hasagica, Ibisevica i Salihovica a sve trojica su jako bitni u ovom trenutku...Sta je ostalo???

NAPAD: DZeko i Muslimovic..Trenutno i vise nego dovoljno..Dzeko u strasnoj formi, redovno zabija dok Muslimovic tu i tamo zabije u Grckoj u kojoj svakako pada malo golova...Dakle njih dvojica u napadu dovoljni..Njih sa klube bi eventualno mogli zamijeniti Custovic, Stilic i Ibricic...Dakle sto se napada tice, nema zime...

OFANZIVNI VEZNI RED: Misimovic siguran kandidat no veliko je pitanje koji igrac ili igraci da mu prave tu srustvo..Pjanic je logican izbor i krajnje je vrijeme da ga Ciro gurne u vatru svih 90 minuta..Kad momak igra u Lyonu ne vidim razloga zasto ne bi mogao i kod nas..Dakle Misimovic i Pjanic bi bili dovoljni..Ko bi ih mijenjao?
E tu vidim malo kandidata da znaju lijepo gurnuti loptu i uposliti napadace...Tu je Salihovic veliki nedostatak, nema sta..

DEFANZIVNI VEZNI RED: Takodje kriza..Rahimic bi mogao da igra..Pitanje je u kakvoj je formi..Takodje i Bajramovic bi mogao da zaigra a jos je vece pitanje u kakvoj je on formi...Muratovic bi mogao da ih mijenja ali sve u svemu ovdje smo tanki...

ODBRANA: Katastrofa..Sta reci...Ja bi iskreno sada pozvao poziv za Musica lijevi bek, Salihamidzica desni bek te u sredini Konjic i Hibic..Hhahaha...Bil moglo?
Ovako pa i vise nego skromni Nadarevic bi mogao zaigrati..Spahic..On nema ni kluba koliko ja znam, pitanje je da li i trenira i sta je sa njim uopste..U njega ne vjerujem kao ranije...Berberovic dolazi iz smijesne lige gdje se utakmice vecinom zavrsavaju za stolom, pa je pitanje sta i koliko on u stvari moze..Ja bih licno pozvao najbolju trojicu igraca iz BIH premier lige i rizikovao...Ali dobre momke koji znaju loptu i koji imaju neke atribute da bi mogli postati nekada dobi igraci. Sve u svemu odbrana katastrofa

GOLMAN: Katastrrofa..Ni Hasagic nije idealno rijesenje, no sada i njega nema...I ovdje bih pozvao golmana iz BIH, Nurkovica ili Burica...

Dakle pokazat ce se velikom greskom sto BIH nije igrala vise prijateljskih i sto nije testirala igrace iz BIH lige...Umjesto Rijeke je trebalo da se igra BIH A1 i BIH B1 i to je to....Mogli su neki mladi igraci dobiti sansu..Kada onolika Francuska moze zaigrati sa Nasrijem koji je imao 17 godina, sto onda neki momak od 17 ne bi mogao zaigrati za BIH umjesto da se mole neki Papci i Salihamidzici te se forsiraju neki igrati koji igraju u osrednjim evropskim klubovima..Nasi krajevi su uvijek imali dobre igrace za obrane i golmane te ne znam zasto se nije islo na tu varijantu da se pridobiju neki momci koji bi evo mogli sada dobiti sansu, nego se moramo oslanjati na Nadarevica i Berberovica i Spahica od kojih ce garant barem jedan napraviti neku amatersku gresku koja nas moze kostati gola..A obicno nas uvijek kosta..Sta su nam samo ti internacionalci u odbrani radili u prosloj utakmici protiv Belgije..Nama je onaj smotani crnac dao 2 ili 3 gola a mislim da u zivotu nije 2 gola na jednoj utakmici...
bih a1 i bih b1???? ja sam vazda mislio da imamo a1 i a2 reprezentaciju kao i svi ostali normalni a mi i b tim imamo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 03 mar 2009, 17:44

Pa dobro istina Guso nije neki golman ali sto se tice toga si upravu kad izlijece neznas hocel primiti gool ili vrat slomiti, hahahahhaahahha
Pa kakav je ovaj Nurkovic mozda da njega pozove sta mislite, imali on uopste dovoljno godina :?: ;)
mB!

spaha_T.M.87
Kontakt:

Post Postao/la spaha_T.M.87 » 03 mar 2009, 18:01

nemojte ba o spahicu lose pricat....on je igrao kao sto su samo pojedini igraci igrali (kao npr.BARBAREZ)....igrao je SRCEM a to je jako bitno.....sad je ostao bez kluba al brzo ce se on snaci...znaci spaha se vraca....a sto se tice golmana ne znam jeste culi za nurkovica majorka daje 2,5 miliona eura!!!!!! da li je istina vidjecemo..ali ako jeste travnik sljedece sezone osvaja ligu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 03 mar 2009, 18:08

amir je napisao/la:Evo procita na http://www.**** da ce Ciro mozda pozvati Hrgovica za utakmice protiv Belgije, mislim da je to dobro rijesene, Hrgovic sigurno dobro igra u dresu Dinama na poziciji lijevog beka a znamo svi da nam askripi na toj poziciji, pogotovo jer nismo sigurni da li ce Salihovic biti sa nama protiv Belgije.
Sve je to lijepo i Hrgovic je dobar igrac mada je brojnih puta pokazao da nema BIH u srcu. :|

Ako se nevaram, on je nedavno izjavio za San da se oprostio od reprezentacije. :?

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 03 mar 2009, 18:15

Tarik14 je napisao/la:Ma Guso je slab! :roll:
slazem se sa tobom guso je skroz tanak kad sam ga gledao protiv turske zao mi ga je bilo ono kad smo 3-2 milion istrcavanja i nijednom nas nisu kaznili a rustu jedno istrca i promasi loptu i custovic mu zabi
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 03 mar 2009, 18:18

spaha_T.M.87 je napisao/la:nemojte ba o spahicu lose pricat....on je igrao kao sto su samo pojedini igraci igrali (kao npr.BARBAREZ)....igrao je SRCEM a to je jako bitno.....sad je ostao bez kluba al brzo ce se on snaci...znaci spaha se vraca....a sto se tice golmana ne znam jeste culi za nurkovica majorka daje 2,5 miliona eura!!!!!! da li je istina vidjecemo..ali ako jeste travnik sljedece sezone osvaja ligu
kakva nam je liga sigurno ce je kupit ipak su to veliki novci
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 03 mar 2009, 18:23

Sta misllite hocel biti sudije naklonjeni Belgiji tj. dali ce biti kradje npr dana sviraju nepostojeci penal???????
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!

neretva
Kontakt:

Post Postao/la neretva » 03 mar 2009, 18:25

ma salihović će igrati 100% a i za Kenana nije baš čisto da neće igrati protiv Belgije i nemoj te se sekirati VIDJET ĆE TE DA ĆEMO IH ODRATI KO MALU DJECU..........

BERBEROVIĆ(mozak i srce) SPAHIĆ(srce ko u VOLA) NADAREVIĆ(lopta može ali ti JOK) JAHIĆ(poginut će čojek)

mmmmmmmmmmmmmmRAHIMIĆ(pobit ću ih sviju) DAMJANOVIĆ( zovi him doktora )

mmmmmmmmmmmmmmMISIMOVIĆ(oći i uši tima) PJANIĆ(došlo je i mojih 90 minuta)

mmmmmmmmmmmmmČUSTOVIĆ(zabit zabit ga) DŽEKO( samo dodaj)

i to je 1 bod ko iz topa a 3 ko iz puške.
LUDILOOO LUDILOOOOO SVE JEE POLUDILOOOOOO

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 03 mar 2009, 18:26

Boske je napisao/la:Ma nema od ovoga nista izgleda..Nas uvijek nesto sjebe, ili sudije, ili savez, ili nesloga, ili povrede ili neka druga glupost...Sada nema Hasagica, Ibisevica i Salihovica a sve trojica su jako bitni u ovom trenutku...Sta je ostalo???

Ako nemas zamjerke, ja bih volio da malo prokomentarisem ovaj post. :D

Prije svega, ja mislim da su nase sanse u Genku svakako umanjenje zbog povrede Hasagica, Ibisevica, Salihovica ali i Bajramovica. Sto se tice napada tu nebi trebalo da ima problema mada ja mislim da bi Ciro trebao pozvati Topica i Custovica pa mozda cak i Zeca. Ali,sve u svemu, napad nije uopste problem s tim sto ce sigurno nedostajati Ibisevic. Takoder, imamo odlicne igrace u veznom redu najprije Rahimic i Muratovic koji odlicno saraduju zajedno (to smo mogli vidjeti protiv Armenije). Jos tu da se ubace Misimovic, Stilic i Pjanic i to ce biti sasvim stabilno. Slazem se s tobom kad kaze da bi nama sada dobro dosli Music, Konjic i Hibic u odbrani ali oni su odavno okoncali svoje karijere i na njih se jednostavno ne moze vise racunati. Spahic i Nadarevic mogu dobro da obave posao u odbrani ali glavni su problem bocni igraci (mislim na Berberovica koji trenutno igra dosta slabo u reprezentaciji) tako da nisam siguran sta ce od toga biti. Na kraju da prokomentarisem i golmane. Tu ce biti vrlo tesko bez Hasagica tako da se nadam da ce Ciro zvati i testirati jednog kvalitetnog golmana iz Premijer Lige (Sehic, Nurkovic, Mujkic). Vidjecemo ali ce to biti veliki uspjeh ako ostanemo neporazeni u Genku.

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 03 mar 2009, 18:30

neretva je napisao/la:ma salihović će igrati 100% a i za Kenana nije baš čisto da neće igrati protiv Belgije i nemoj te se sekirati VIDJET ĆE TE DA ĆEMO IH ODRATI KO MALU DJECU..........

BERBEROVIĆ(mozak i srce) SPAHIĆ(srce ko u VOLA) NADAREVIĆ(lopta može ali ti JOK) JAHIĆ(poginut će čojek)

iz tvojih usta u Bozije usi da nam je Bog na pomoci bice nam guravo skroz
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 03 mar 2009, 18:31

MT87TM je napisao/la:Sta misllite hocel biti sudije naklonjeni Belgiji tj. dali ce biti kradje npr dana sviraju nepostojeci penal???????
Naravno da se treba ocekivati poneke sudijske nepravde ali nadajmo se da nece biti kao protiv Spanije u Valensiji 2005. godine. :roll: To je bila najveca bruka na svijetu! :evil:

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 03 mar 2009, 18:33

neretva je napisao/la:ma salihović će igrati 100% a i za Kenana nije baš čisto da neće igrati protiv Belgije i nemoj te se sekirati VIDJET ĆE TE DA ĆEMO IH ODRATI KO MALU DJECU..........

dobar dobar...samo dodaj MUSLIMOVIĆA(od četiri prilike zabiću jedan,vjerovatno)

neretva
Kontakt:

Post Postao/la neretva » 03 mar 2009, 18:35

MT87TM je napisao/la:

ma ne sekiraj se budi relax vidjet ćeš ako Ćiro pozove one što je najavio onda imamo viška igrača......na svakoj poziciji.

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 03 mar 2009, 18:37

neretva je napisao/la:
MT87TM je napisao/la:

ma ne sekiraj se budi relax vidjet ćeš ako Ćiro pozove one što je najavio onda imamo viška igrača......na svakoj poziciji.
ciro je **** sve mu govori a nije neki ni strateg treba podledat sta je sa timovima radio koje je vodio
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!

neretva
Kontakt:

Post Postao/la neretva » 03 mar 2009, 18:42

ma nek on samo pozove one što je najavio ONDA bi i ja i ti mogli sastavit tim kakav hoćeš....neće imat kud nego stavit najspremnije

P.S. mislim da je Čustović u prednosti nad Muslimovuićem više ima golova a i standarniji je.

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 03 mar 2009, 19:06

neretva je napisao/la:ma nek on samo pozove one što je najavio ONDA bi i ja i ti mogli sastavit tim kakav hoćeš....neće imat kud nego stavit najspremnije

P.S. mislim da je Čustović u prednosti nad Muslimovuićem više ima golova a i standarniji je.
ok je to ali ja se ne slazem za muslimovica mislim da on ima prednost ipak zabijati u grckoj ligi sa obzirom kakva se tamo odbrana igra nije mala stvar a za napad najbolje bi bilo sa dzekom i muslimovicem krenut jer su njih dvojica klasicni razbijaci koji bez poteskoca mogu nosit dva igraca na ledjima a samim tim belgija bih morala odmah ici na udvajanje sto bih nama po bokovima davalo puno sanse samo ne znam sta je za vladavica gdje je on???????
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.