Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Obzirom da je bio najbolji igrač u domaćih u prvom pol, mora biti povreda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
bhsport je napisao/la:Dubrovnice jel povreda il je Emir dobio šamarčinu opet?
emir79 je napisao/la:Sta ovo Tino sedmicama samara neznalice.
Pa dokle vise Tino
Tako je, Tino sedmicama samara neznalice

Stvarno nemam pojma, gledao sam prenos bez komentatora. Da li je povreda ili takticka promjena jer imaju igraca vise ne znam. Nije bio los i zamjena me zacudila. Valjda ce se znati sta je razlog. Potezom je izborio jedanesterac i izbacio im igraca.bhsport je napisao/la:Dubrovnice jel povreda il je Emir dobio šamarčinu opet?
Dugo te nije bilo.Sishar je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Sta bi sa Tinčeka, zašto ga izbaci trener?

Sheyi je napisao/la:Dugo te nije bilo.Sishar je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Sta bi sa Tinčeka, zašto ga izbaci trener?![]()

-
- Kontakt:
Zamisli koliko moras biti jadan I pacenik da dupliras akaunte da bi pljuvao nekog.. kakav jad od insana.
UPRAVA NAPOLJE!
Znat će se, valjda nije povreda.dubrovnik je napisao/la:Stvarno nemam pojma, gledao sam prenos bez komentatora. Da li je povreda ili takticka promjena jer imaju igraca vise ne znam. Nije bio los i zamjena me zacudila. Valjda ce se znati sta je razlog. Potezom je izborio jedanesterac i izbacio im igraca.bhsport je napisao/la:Dubrovnice jel povreda il je Emir dobio šamarčinu opet?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Imas li kakve Info iz genka/brisela ??? I ako Jesu belgijanci oslabljeni mene brine ova povreda Svena...nebi njeg vadio trener tek tako na poluvremenu nema sanse... de ako ko ima Info neka javi na vrijemebhsport je napisao/la:Znat će se, valjda nije povreda.dubrovnik je napisao/la:Stvarno nemam pojma, gledao sam prenos bez komentatora. Da li je povreda ili takticka promjena jer imaju igraca vise ne znam. Nije bio los i zamjena me zacudila. Valjda ce se znati sta je razlog. Potezom je izborio jedanesterac i izbacio im igraca.bhsport je napisao/la:Dubrovnice jel povreda il je Emir dobio šamarčinu opet?
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Ako bude Tinki Vinki povrijeden , upadal onda Miroslav Stevanovic 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Nema informacija o nikakvoj Tinovoj povredi.
Ako ima neko tko zna prevesti bilo bi super. Koliko sam ja razumio Ferrera je trio iz sredine Genka proglasio najboljim u Belgiji.
Yannick Ferrera van zijn kant loofde voor de wedstrijd het middenveld van Genk. "Dat is het beste van België," aldus de Mechelse coach. "Het gevaar komt dan ook vandaar. Met de steekpasses van Pozuelo en Susic zijn ze levensgevaarlijk en Ndidi recupereert heelwat ballen. Kortom, het is gewoon een erg sterke ploeg," zo toonde Ferrera respect voor zijn tegenstander.
Ako ima neko tko zna prevesti bilo bi super. Koliko sam ja razumio Ferrera je trio iz sredine Genka proglasio najboljim u Belgiji.
Yannick Ferrera van zijn kant loofde voor de wedstrijd het middenveld van Genk. "Dat is het beste van België," aldus de Mechelse coach. "Het gevaar komt dan ook vandaar. Met de steekpasses van Pozuelo en Susic zijn ze levensgevaarlijk en Ndidi recupereert heelwat ballen. Kortom, het is gewoon een erg sterke ploeg," zo toonde Ferrera respect voor zijn tegenstander.
Ne pise ovdje nista u vezi neke povrede. Ferrera hvali pas-igru tog Pozuela i naseg Tina te govori kako su opasan tandem.dubrovnik je napisao/la:Nema informacija o nikakvoj Tinovoj povredi.
Mislis da "beste van Belgie" znaci opasan tandem.Shogun je napisao/la:Ne pise ovdje nista u vezi neke povrede. Ferrera hvali pas-igru tog Pozuela i naseg Tina te govori kako su opasan tandem.dubrovnik je napisao/la:Nema informacija o nikakvoj Tinovoj povredi.

dubrovnik je napisao/la:Koliko sam ja razumio Ferrera je trio iz sredine Genka proglasio najboljim u Belgiji.
Safet Susic "Tino, Avdija, Anel najbolji trio"

Ne doslovno pametnjakovicu, "beste van België" je rekao aludirajuci na vezni red Genka... Kako je sami vrh u belgijskom fudbalu a ja sam napisao tandem misleci na dvojac Pozuelo-Susic koji salju svoje opasne pasove napadacima.dubrovnik je napisao/la:Mislis da "beste van Belgie" znaci opasan tandem.Shogun je napisao/la:Ne pise ovdje nista u vezi neke povrede. Ferrera hvali pas-igru tog Pozuela i naseg Tina te govori kako su opasan tandem.dubrovnik je napisao/la:Nema informacija o nikakvoj Tinovoj povredi.
Nisam znao da si profesor holandskog jezika.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tek je mjesec dana tamo a vec najbolji u drzavi. Naklon za majstora. 

Nisam profesor ali za prevesti "beste" i nije potreban profesorski status.Shogun je napisao/la:Ne doslovno pametnjakovicu, "beste van België" je rekao aludirajuci na vezni red Genka... Kako je sami vrh u belgijskom fudbalu a ja sam napisao tandem misleci na dvojac Pozuelo-Susic koji salju svoje opasne pasove napadacima.dubrovnik je napisao/la: Mislis da "beste van Belgie" znaci opasan tandem.
Nisam znao da si profesor holandskog jezika.

Da, on je naveo 3 igraca od kojih je dvojicu pohvalio kao kreatore a jednog kao odlicnog defanzivnog veznog.
Sve skupa je proglasio najboljom vezom u Belgiji.
Zamisli, Tinki je nakon 3-4 utakmice natjerao Belgijskog trenera da ga ubacuju u ovakve kombinacije.
Nije malo.
Slazem se. Samo nek' Tino nastavi s dobrim partijama. Moze on i bolje od Genka.dubrovnik je napisao/la:Nisam profesor ali za prevesti "beste" i nije potreban profesorski status.Shogun je napisao/la:Ne doslovno pametnjakovicu, "beste van België" je rekao aludirajuci na vezni red Genka... Kako je sami vrh u belgijskom fudbalu a ja sam napisao tandem misleci na dvojac Pozuelo-Susic koji salju svoje opasne pasove napadacima.dubrovnik je napisao/la: Mislis da "beste van Belgie" znaci opasan tandem.
Nisam znao da si profesor holandskog jezika.![]()
Da, on je naveo 3 igraca od kojih je dvojicu pohvalio kao kreatore a jednog kao odlicnog defanzivnog veznog.
Sve skupa je proglasio najboljom vezom u Belgiji.
Zamisli, Tinki je nakon 3-4 utakmice natjerao Belgijskog trenera da ga ubacuju u ovakve kombinacije.
Nije malo.
Nadam se da ce protiv Kipra zaigrati od prve minute 10-ku.
Volio bih ga uzivo s tribine vidjeti na toj poziciji a dok je evo u dobroj formi i pun motiva.
Volio bih ga uzivo s tribine vidjeti na toj poziciji a dok je evo u dobroj formi i pun motiva.
"Nisam slijep, mogao sam vidjeti da u belgijskoj reprezentaciji nemam velike šanse. Belgija ima takve igrače da može napraviti dva kvalitetna tima. Imao sam pravo i da igram za Hrvatsku, koja ima također dobar vezni red, ali na kraju je odluka pala na BiH. Nije se bilo teško odlučiti", kazao je Sušić, čiju izjavu prenose belgijski mediji.
. Kako ovo vama zvuci , meni licno ono nisam imao sanse vamo a ni tamo pa je izbor pao na BiH . Moguce da je izvuceno iz konteksta , al ako je stvarno ovako rekao , ne znam .
. Kako ovo vama zvuci , meni licno ono nisam imao sanse vamo a ni tamo pa je izbor pao na BiH . Moguce da je izvuceno iz konteksta , al ako je stvarno ovako rekao , ne znam .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 28 gostiju.